Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Μεσσήνης! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Μεσσήνης!

Δεν άντεξε την αδιαφορία της διοίκησης του Ιωνικού ΝΦ
Είναι πραγματικά λυπηρό το πώς κατάντησε ο «αυτοκράτορας» του ελληνικού χάντμπολ. Ο σύλλογος που είναι πρώτος σε τίτλους (10 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα) στην Ελλάδα, τρώει την μία… σφαλιάρα πίσω από την άλλη. Πρώτα ήρθε μαρασμός του τμήματος με τις αποχωρήσεις μεγάλων παικτών (Καφφάτος, Μπακαούκας, Κοκολοδημητράκης, Μπαλωμένος, Παπαδόπουλος κ.α.) -που παρότι για κάποιους από αυτούς μπήκαν λεφτά στα ταμεία, ποτέ δεν αντικαταστάθηκαν- έπειτα ήρθε η μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας με τον υποβιβασμό στην Α2 για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια ύπαρξης και πλέον παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν φτάσει στο σημείο να είναι χορηγοί, αντί να πληρώνονται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Η διοίκηση χρωστάει δεδουλευμένα από την περσινή χρονιά περίπου δύο μηνών, ενώ για τα φετινά (δηλαδή 6 μήνες) ούτε λόγος. Και μιλάμε για μισθούς 100 και 200 ευρώ οι περισσότεροι. Αν υπήρχε λίγη αξιοπρέπεια θα έπρεπε αυτή η διοίκηση να παραιτηθεί, αλλά δεν το έκανε αυτή, αλλά ο προπονητής Παναγιώτης Μεσσήνης που όσο και αν κράτησε ενωμένη την ομάδα δεν άντεξε. «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Ιωνικού ΝΦ για τους 19 μήνες εργασίας. Οι λόγοι της παραίτησης μου είναι οικονομικής φύσεως. Κατάλαβα ότι τον τελευταίο καιρό ότι δεν μπορώ άλλο να υποστηρίζω αυτή την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος, διότι πλέον έρχεται σε αντίθεση με την οικογενειακή μου γαλήνη. Πάνω απ’ όλα ευχαριστώ τους ίδιους μου τους παίκτες, διότι πίστεψαν στο όραμα που είχαμε δημιουργήσει. Είμαι περήφανος που τους προπονούσα και πιστεύω πως θα παραμείνουν στην κατηγορία», ήταν η δήλωση του νεαρού προπονητή.

17 comments

Anonymous said...

Θέλω να καταθέσω την εκτίμησή μου στον κύριο Μεσσήνη, για την παρουσία του στο χώρο ως προσπονητή . Μιλάω ως αντίπαλος και αναγνωρίζω ότι με το ήθος και τη σεμνότητά του κέρδισε τη συμπάθεια και την εκτίμηση του χώρου. Μεταφράζοντας τα λόγια της παραίτησής του συμπεραίνω ότι και ο ίδιος έχει φάει μεγάλο πιστόλι αλλά το ότι δεν το βγάζει παρέξω τον τιμά. Έχω την αίσθηση ότι φεύγει ως κύριος.

Anonymous said...

ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ.ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ.

Anonymous said...

Ο κυρ-Τάσος δεν μπορεί να σώσει την ομάδα;
Τι υπερσυντονιστής είναι;

Anonymous said...

Pouliste Kandula Papadionusiou, kai ante sto kalo lamogia.
Sto topiko re, na paizete antipaloi me tin Salamina kai to Keratsini.

Anonymous said...

Αν θεωρείται και ο Παναγιωτάκης προπονητής τότε δείχνουμε το επίπεδο που βρισκόμαστε στο χαντμπολ. Από που και ως που ρε φιλαράκια προπονητής ο Μεσσήνης; Ένα παμπαιδικό είχε πάει να ζητήσει στα Βριλλήσια (μέχρι τότε είχε προπονήσει όλο και όλο ένα μίνι στον Δούκα), και βρέθηκε προπονητής Α1.
-Να σου δώσουμε και ένα αντρικό Α1 γιατί δεν το έχει ζητήσει κανένας άλλος;
Μα καλά, θα μου πείτε, έτσι γίνεται προπονητής ο καθένας εμπειρικός εδώ στο Ελλαδιστάν;
Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
Και τώρα μιλάμε για το αν έφυγε ο μεγάλος coach.
Άντε να δούμε τι θα του δώσουν μετά! Κανέναν Δούκα; Την ΑΕΚ; Εκτός και αν πέσει πρόταση από το εξωτερικό!

Anonymous said...

esi p les g ton panagiotako re 10:09 toso ipokinoumenos ise p ekanes copy pased to comment p ixes kanei tin proigoumeni fora prin poso kero??se lipame reee pragmatika

Anonymous said...

9.43 ο κυρ τάσος ροκάνιζε καιρό την καρέκλα του μεσσήνη, θα φανεί το γιατί. 10.09 δεν είσαι σωστός και να ξέρεις ότι στο χαντμπολ της ελλάδας πιο χρήσιμοι είναι εργάτες με ήθος παρά ξερόλες με τουπέ.

Anonymous said...

Δεν είναι μυστικό ότι τα έχω ξαναπεί αυτά, εγώ ο ίδιος τα έχω ξαναγράψει και παλιότερα, απλά ήθελα να το ξαναπώ γιατί εξακολουθεί να είναι αυτή η άποψή μου για τον Μεσσήνη.
Πάντως αυτό σημαίνει ότι με παρακολουθείς... Μπράβο, μπράβο!!! Χαίρομαι για σένα.
Επίσης έχεις απόλυτο δίκιο ότι είμαι υποκινούμενος από σκοτεινές δυνάμεις ανατροπής του χαντμπολ και του Μεσσήνη. Νομίζω ότι έχω πληρωθεί άλλωστε και ένα σεβαστό ποσό να κακολογήσω τον εν λόγω προπονητή.

Anonymous said...

Maragkos o kur-Tasos?

Anonymous said...

κυρ Τασοσ-κουμπαροσ-θοδωρακησ

Anonymous said...

11:04 pragmatika s lipame milas g enan anthropo xoris na ton xereis kan k les oles aftes tis malakies p les alla ise enas anonimos p dn xero ego pios s exei valei na ta peis k pion thes na vlapseis !!kanenan dn vlapteis mono ton eafto sou gt prepei na kitaxteis sto kathrefti k na deis poso pragmatika athlios ise

Anonymous said...

Τελικά τον εδιωξαν η παραιτήθηκε ρε παιδιά;έχει διαφορα νομίζω έτσι;βέβαια δεν μπορούσε να το διώξει και κανένας αφού μόνος του πάλευε!!

Anonymous said...

ΓΚΙΝΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ.ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Anonymous said...

Αυτός ο βλάκας που γράφει και μπερδεύει τον κόσμο που την μια τα λέει έτσι και την άλλη αλλοιως είναι ένας βλάκας που το κάνει χρονιά αυτό έγραφε και στο φουρεσι και είχε κάνει τον κόσμο και τις ομάδες άνω κάτω είναι αυτός που γαμάει τις μάνες των άλλον μέσα στο με την ανοχή των διαιτητών

Anonymous said...

στο φιλιππο διαβαζω οτι ...εχει πεσειαρρωστεια γενικη , μηπως φταιει το ...χρημα?αντε να δουμε ποιοι θα παιξουν το σαββατο!!

Anonymous said...

Να παρουν προπονητη τον Γιωργο τον Μυλωνα νομιζω οτι δεν εχει ομαδα αυτη την στιγμη.

3:2:1 said...

11,04 εισαι πολυ ΤΡΟΜΠΑΣ !
Τί ηθελες δηλ να εχει κανει ο Μεσσηνης πριν;
Να προπονουσε την Barca ή το Kielo;
Και ποιος ειναι καλός για σενα;

Ελα πες μας να γελασουμε λιγο !