Βαρελτζής αντί Γεροδήμου στον Διομήδη Αργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαρελτζής αντί Γεροδήμου στον Διομήδη Αργους

Η κακή εμφάνιση και η ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν το... κερασάκι στην τούρτα των κακών εμφανίσεων για τους «Λύκους» του Αργους στα μεγάλα ντέρμπι, όπου έδειξε ανεπάρκεια. Ετσι κρίθηκε αναγκαίο από την διοίκηση να αλλάξει κάτι και αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι άλλος από τον προπονητή. Ο Χρήστος Γεροδήμος λοιπόν έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα και τη θέση του αναλαμβάνει ο Γιάννης Βαρελτζής, που επιστρέφει στο Αργος μετά από τέσσερα χρόνια. «Ηταν ξαφνικό. Ούτε εγώ το περίμενα. Κοιτάμε μπροστά. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας», σχολίασε ο 50χρονος τεχνικός.


ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ο Α.Ο. Διομήδης Άργους ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση της Διοίκησης με τον προπονητή της ομάδας, κ. Χρήστο Γεροδήμο, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γεροδήμο για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα και την πολύτιμη συνεισφορά του στην οικοδόμηση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Δούλεψε σκληρά και απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του προς το Διομήδη και ως εκ τούτου ισχυρή βούληση της Διοίκησης είναι να παραμείνει ο κ. Γεροδήμος στην οικογένεια του Διομήδη προσφέροντας τις υπηρεσίες του από ένα άλλο πόστο.
Ο Α.Ο. Διομήδης Άργους ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Γιάννη Βαρελτζή, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Σήμερα ο 50χρονος τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και γνώρισε τους παίκτες.

9 comments

Anonymous said...

ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΠΧΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΟΕΔΡΕ[ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ]
ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΙΔΙΟΣ
ΣΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ[ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ]''ΤΡΩΣ''ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛΑΚΙ

Anonymous said...

Για να καταλαβω την προηγουμενη φορα που ηταν ο βαρελτσης εφυγε γιατι δεν εκανε κατι καλα τωρα τι θα αλλαξει θα τα κανει καλυτερα? ισως μετα τα πολλα σεμιναρια που εχουν κανει στο εξωτερικο αυτος κ οι υπολοιποι συναδερφοι του γυρισαν στην ελλαδα φορτωμενοι γνωσεις ετοιμοι να τις μεταλαμπαδευσουν, εξαλλου ειναι γνωστο οτι οι ελληνες προπονητες ενημερωνονται συνεχως για την προοδο της προπονητικης επιστημης. Ενας απο αυτους λοιπον αρτι αφιχθεις απο το εξωτερικο κατοπιν συνεχους ενημερωσεις αναλαμβανει τις τυχες της ομαδας.

Anonymous said...

ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ;

Anonymous said...

φιλε 11,22 μαλλον η διοικηση αναγνωριζει οτι ειχε κανει λαθος την προηγουμενη φορα!
"δεν ειναι κακο" (που λεει και ο ομοσπονδιακος)

3.13 εχει σημασια τί δουλεια κανει;
εσυ δηλ που φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν τί εισαι;

Anonymous said...

Δύσκολο να πάει τα λυκάκια άλλος χειρότερα από τον Γεροδήμο, οπότε αρχικά ο Βαρέλας θα έχει λογικά μια καλύτερη εικόνα ομάδας.
Ας μην κρυβόμαστε, ο Διομήδης φέτος έχει ρόστερ για πρωτάθλημα αβλεπή. Και αν υπολογίσει κανείς πόσο νεκρές είναι και οι υπόλοιπες διεκδικήτριες του τίτλου, τότε ίσως να είναι μοναδική ευκαιρία φέτος για τους αργείτες. Το θέμα είναι ότι και ο Βαρελτζής δεν έχει δείξει ιδιαίτερα δείγματα καλής δουλειάς, ιδίως στην περασμένη του θητεία στο Άργος (ακόμα γελάω με ένα κρέας - ψηλό Γιουγκοσλάβο που είχε φέρει τότε - τον θυμάται κανένας πως τον λέγαν;), αλλά αυτή τη στιγμή ίσως και να ήταν η μοναδική ελληνική επιλογή για τους πράσινους.
Κατά τη γνώμη μου καλά έπραξαν και αντικατέστησαν τον προπονητή οι διοικούντες, αλλά αν με τη λήξη του πρωταθλήματος φέτος δεν πάρει κούπα ο Γιάννης, θα πρέπει να ξαναφύγει αμέσως. Με τόσα λεφτά που βάζουν εκεί, θα πρέπει κάποτε να απαιτήσουν και κάτι νομίζω.

Anonymous said...

6:31 EGO IME ENAS APO AFTOUS POU IRONEVETE O 11:22 ke giafto to logo ton rotao na mas pi aftos ti doulia kani gia na boresoume ke emis na kanoume tin kritiki mas gia afton ek tou asfalous.giati fadazome oti prepi na exi 2 masterstin tebelia.ade poniridi ke esi

Anonymous said...

Ειστε σαν τα κορακια γυρω απο ενα πεθαμενο

Anonymous said...

Λαθος "ειμαστε" κ οχι ειστε συνχωρεστε με γι αυτο.

Anonymous said...

εκει στο Αργος ας ψαχτουνε λιγο !
10 χρονια τωρα παιζουν με συνταξιουχους,πηραν φετος ακομη εναν,μια χαρα!
Υποδομη τιποτα
Ενταξει εχουν την δυσκολια της αποστασης,αλλα τοσα λεφτα στο βροντο..!
Μηπως πρεπει να αλλαξουν συμβουλατορες;