ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ο ΠΑΟΚ, ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ο ΠΑΟΚ, ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ

Τα δεκάλεπτα: 3-5, 9-10, 13-14 (ημχ.), 20-18, 23-22, 26-25
ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κόμινεκ, Μισυρλής 5, Παλάσκας, Γουργούμης, Σαουλίδης, Μίτροβιτς 6, Μαραγκός 2, Αποστολίδης, Πετρίδης 3, Ιωαννίδης 3, Ναουμίδης, Τσακίρης 3, Περβανάς, Σεβαστίδης 4.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Χρήστος Γεροδήμος): Χρυσόπουλος, Κρεμαστιώτης, Ντορντίγεβιτς 6, Γρηγοράκης, Τάσκοβιτς 6, Γιόχανσον 4, Μάλλιος 4, Τρουπής 3, Πασσιάς, Τσούλος, Σαμαράς 1, Δημητρούλιας, Ελευθερίου, Ζαραβίνας 1. Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιαν, Κόκκινες: 21:12 Τρουπής, 26:19 Ιωαννίδης, 46:27 Μίτροβιτς (επικίνδυνο παιχνίδι), 49:44 Nτορντίγεβιτς (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 9-9, Πέναλτι: 1/2-4/6
* Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες): 1. Δούκας 6, 2. Φίλιππος Βέροιας 6, 3. ΠΑΟΚ 6, 4. Διομήδης Αργους 6, 5. ΑΕΚ 4, 6. Αερωπός Εδεσσας 4, 7. Ζαφειράκης 2, 8. Κύδων Χανίων 2, 9. Βριλήσσια 2, 10. Ιωνικός Ν.Φ. 0, 11. ΧΑΝΘ 0, 12. Πανελλήνιος 0.
* ΠΑΟΚ και Διομήδης έχουν ένα ματς περισσότερο.

56 comments

Anonymous said...

18 διλεπτα 4 κοκκινες μαλλον χαθηκε ο ελεγχος.Αν κρινω και απο καποια βιντεακια σε site αστα να πανε. Στην κοκκινη του τρουπη Ο μιτροβιτς ειναι με τον μερτινιαν και πηγαινουν προς τη γραμματεια και ο συρεπισιος τρεχει απο πισω και του δινει διλεπτο απο τα πεντε μετρα, ενω προηγουμενως στη κοκκινη που δινει ο συρεπισιος ο μερτινιαν τιμωρει και με διλεπτο τον γεροδημο που διαμαρτυρεται γιατι δεν τιμωρει και τον σειρεκιδη !!!! συννενοηση ζευγαριου αντε γεια. και σε αδειο γηπεδο δηλαδη με γεματο και την πιεση του κοσμου τι θα γινοταν ?επισης στις 4 αγωνιστικες αυτοι που περσι τιμωρηθηκαν για το γνωστο παιχνιδι στο αργος με τον φιλιππο σφυριξαν ηδη 2 φορες τον διομηδη !! τυχαιο ? δεν νομιζω

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ Ο ΠΑΟΚ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ?ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΑΤΟΜΑ .ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ

Anonymous said...

ΜΕ 50-50 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΜΕ 5 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

Anonymous said...

Στο κεκλεισμένων των θυρών ο συνολικός ελάχιστος αριθμός ατόμων που μπορεί να παρακολουθήσει τον αγώνα είναι 28. Αν προσθέσεις ΔΕΑΒ, προπ/τές ΟΧΕ, μέλη ΔΣ ΟΧΕ, γιατρούς, βίντεο, μέλη ΚΕΔ κλπ τότε -αριθμητικά- το νούμερο φθάνει σε αυτό που είδες

Anonymous said...

ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ;;;;;;; Η ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΥΠΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧ.......ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΤΑΡΑ!ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!

Anonymous said...

προς 10.35 ποιος σου ειπε οτι προπονητες ,συμβουλοι κτλ που δεν αναφερονται στο χαρτι των ατομων που δικαιουνται εισοδου οτι εχουν δικαιωμα εισοδου.ομως εγω ειδα οτι καμια 20 στο ημιχρονο βριζανε και προπηλακιζαν τους παικτες του Διομηδη αραγε αυτοι ηταν γραμμενοι στο χαρτι εισοδου?Αμφιβαλω για αυτα ασε τις εξυπναδες

blue vayeros said...

Συρεπίσιος-Μερτινιάν εναι τα αγαπημενα παιδια του Μιγκα , όπου οι οδηγίες πιάνουν τόπο, ξερει ο Σωτήρης απο αυτά .
Καροτσάκι θα τον έχουν τον Διομήδη φέτος για να πάρει πρωτάθλημα και για έδρα στο champions leauge θα δηλώσει την Αμαλιάδα.

ilion HC said...

Εγινε κάτι με εκείνον τον "περίεργο" παράγοντα του ΜΠΑΟΚ ??
Εκείνο τον κυριούλη που είναι θύμα της ΑθηνοΚεντρικής ΟΧΕ ?
Αν ξέρει κατι καποιος ας μας ενημερώσει ,θα έχει τζερτζελο

Anonymous said...

SE PIA SITE EXEI VIDEOS?

Anonymous said...

http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Andron/milhse_h_kardia_toy_prwtathlhth.568861.html

Anonymous said...

Ο Ανδρέας Τρουπής και ο Ντάλιμπορ Τζόρτζεβιτς έδειξαν τα γεννητικά τους όργανα στους λιγοστούς φίλους του "Δικέφαλου" όταν κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια της ομάδας τους. Οι οπαδοί αντέδρασαν, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν. Μάλιστα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανέφεραν ότι ο Ανδρέας Τρούπης του Άργους τους απεύθυνε αντιεθνικό χαρακτηρισμό.

οσο για τα 40 ατομα που λεει ο παραγοντας του διομηδη πιο πανω ,εγω βλεπω μονο 20 ...και πολλα λεω

Anonymous said...

poutsa o diomidakos!!!!!!!!!xoriates!!!!!!!

Anonymous said...

Καλά ρε παιδιά από πότε ο αριθμός των δίλεπτων ή των κόκκινων καρτών είναι κριτήριο για το αν είναι καλή ή κακή η διαιτησία; και τελικά ποιον ευνόησαν; οι μισοί λέτε ΠΑΟΚ και οι άλλοι Διομήδη...τελικά μου φαινεται ότι οι πρώτοι φοράτε ασπρόμαυρα γυαλιά και οι δεύτεροι πράσινα......Και δηλαδή αν ήθελαν να ευνοήσουν τον Διομήδη θα έστελναν τον Τρουπή στην κερκίδα από το 20; και αν το έκαναν για τον ΠΑΟΚ θα απέβαλαν τον Μίτροβιτς (την πιο αξιόπιστη λύση δηλαδή) στο πιο καθοριστικό σημείο; Άντε ρεεεεε

Anonymous said...

02.01 μεταμεσονυκτιε τυπε αυτο σημαινει οτι εγινε το απολυτο μπαχαλο,δεν νομιζω οτι χρειαζεται καποιος να ειναι τερας μορφωσεως να το καταλαβει αυτο,αντε ρεεεεεεεεεεεεεε

Anonymous said...

Όχι ρε πρωινέ ξερόλα....αυτό σημαίνει πως εσείς τα βλέπετε όπως θέλετε. Και το πιο πιθανό είναι να μην είδες το παιχνίδι. Κάνεις λοιπόν την κριτική του καφενείου και πως φαίνεται πως όντως είσαι χαντμπολικά αμόρφωτος !!!

Anonymous said...

επειδη δεν ξερετε τι σας γινεται οιπερισσοτεροι, διαβαστε ποιοι μπαινουν στην λιστα των κεκλεισμενων(τα στοιχεια προερχονται απο προσφατο επισημο εγγραφο εισοδου):
εκτος των 2 αποστολων και διαιτητων, κριτων, δεαβ κλπ, διακιουνται εισοδο 15 μελη απο καθε σωματειο ονομαστικα. επισης οι εθνικοι προποπνητες,τα μελη του δσ της ΟΧΕ με ξεχωριστη λιστα, δημοσιογραφοι (απεριοριστα), βιντεοληπτης και οι εργαζομενοι στο γηπεδο.
Αρα λοιπον και 50 ατομα να δει καποιος σε κεκλεισμενων, δεν υπαρχει προβλημα αρκει φυσικα να ειναι δηλωμενοι στην λιστα.

Anonymous said...

ρε μαγκα πανω απο τον υπολογιστη καθεσε και απαντας στα μηνυματα δεν εχεις αλλη δουλεια,καλο ειναι να μην εισαι αφοριστικος γιατι οσοι βρεθηκαν στο γηπεδο μιλησαν για ενα κακο ματς σε ολα τα επιπεδα ,μηδενος εξαιρομενου

Anonymous said...

Συμφωνώ με τον 02:01.Δεν λέει τίποτα ο αριθμός των ποινών. Εγώ βλέπω ότι ήταν απόλυτα ισορροπημένες (αν και ο Συρεπίσιος βιάζεται πολλές φορές). Επειδή βλέπω ότι είσαι από το διαιτητικό χώρο, θα ήθελα να μου σχολιάσεις την τιμωρία Τσάκωνα και Χασκή.Δεν έχεις Κατσίκη-Μιχαηλίδη και τιμωρείς και Τσάκωνα-Χασκή και μάλιστα 15 ημέρες για ηλίθιο λόγο γιατί λέει επέτρεψαν στον Αερωπό να κάνει ένσταση. Δηλαδή με ποιους διατητές θα βγάλει το πρωτάθλημα η ΚΕΔ αν εξαιρέσεις Τζαφ και Μπέτμαν?

Anonymous said...

Αν πρέπει να τιμωρηθούν τι να κάνουμε δηλαδή ρε παιδιά; Είναι σα να μου λες ότι μια ομάδα που χάνει 2 παίκτες με κόκκινη κάρτα και δεν έχει αντικαταστάτες ικανούς πρέπει να την λυπάται ο νόμος ή τα θεσμικά όργανα γιατί δεν έχει άλλους. Και τι θα πει ηλίθιος λόγος; τις περισσότερες φορές ο λόγος τέτοιος είναι. Και οι παίκτες για ηλίθιους λόγους αποβάλλονται! Πράγματι δεν έχουμε πολυτέλεια να χάνουμε τέτοια ζευγάρια, αλλά την πάτησαν...

Anonymous said...

Γι αυτό ακριβώς λέω ότι είναι ηλίθιος ο λόγος. Γιατί δεν προβλέπεται από πουθενά. Απλά κάποιος έπρεπε να πάρει το ανάθεμα για τις ανοησίες του Πετρίδη

Anonymous said...

imarton re paidia imarton.i diaitisia itan akrivos 50-50 kai apolita isoropimeni oso kai afto ponaei kapoious.ta paidia exoun deiksei pos den ipologizoun edres(san kati allous...)kai an kanoun lathos timorounte opos sto argos.einai krima pragmatika gi'afta ta paidia na min proxorisoun.oso gia an einai paidia tou Migga giati den eginan diethneis otan eprepe kai ekanan tis alles kai tous allous??mallon den exoun kanenan kai proxorane monoi tous kai timi tous!eimai sinadelfos kai tous xairomai!kai bravo tous!exoun stil,somatotipo kai pano ap'ola einai kala paidia kai ADIKIMENOI.oso gia ton sinadelfo pou esteile to proto proto minima me tooooosi analisi ena exo na po: krima!monoi mas vgazoume ta matia mas.alla exo na tou proteino kati: ase sirepisio-mertinian na paizei afta ta paixnidia kai esu katse sto kanapedaki sou kai vale ena maksilaraki apo kato na psiloseis ligo akoma kompleksike kai des ta video kai kane kritikes afou de se vazoun esena s'afta ta mats.
mporei na kanoun kapoia lathi ta paidia alla einai oi kaliteroi xaraktires sto xoro.kai terma!einai krima na xathoun apo to xoro me tous laspologous pous zilevoun.osoi PRAGMATIKA tous kseroun as vgoun kai as milisoun gia ta paidia.

Anonymous said...

Συνάδελφε μην τσιμπάς. Απ΄ ότι φαίνεται είσαι μικρός και άπειρος. Το πρώτο σχόλιο είναι φανερό ότι δεν το έγραψε συνάδελφος. Ούτε και για την διεθνοποίηση φαίνεται να ξέρεις γιατί αν ήξερες το Μίγκα θα γνώριζες ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ΜΟΝΟ ο εαυτός του και τίποτε άλλο. Οπότε μην τον κατηγορείς άδικα. Τα παιδιά είναι όντως καλά αλλά είχαν την ατυχία να μην παίξουν καλά παρουσία του Αντόρκα στη Βέροια και αυτό όσο και να είναι μέτρησε. Έτσι έχουν τα πράγματα.

Anonymous said...

11.58 ΟΥΣΤ ΡΕ

Anonymous said...

11.58 H O SYREPISIOS EISAI H O MERTINIAN.EKTOS KAI AN EISAI PISOGLENTIS KAI EXEIS ALLH SXESH MAZI TOYS

Anonymous said...

Για να βαλουμε καποια πραγματα στη θεση τους. 50-50 διαιτησια δεν σημαινει αυτοματα και καλη,ποιοτικη διαιτησια απο δυο υποψηφιους για διεθνοποιηση. Σε ματς με 18 διλεπτα 4 κοκκινες και εκατερωθεν διαμαρτυριες και πολυ περισσοτερο κεκλεισμενων των θυρων,νομιζω και απο προσωπικη αποψη οτι μαλλον το παιχνιδι τους εφυγε απο την αρχη. Συνηθως αν πεσει κοκκινη στο 20 για επικινδυνο παιχνιδι ολοι συμμαζευονται αντιθετως εδω επεσαν αλλες 3 κια 15 διλεπτα.Ειναι καλα παιδια συμφωνω αλλα εδω μιλαμε για ικανοτητα να κρατησουν παιχνιδι.και φιλε μου απο που και ως που ειναι αδικημενοι??????

Anonymous said...

file 3:42 to mats itan Paok-Diomidis.pisteveis esu oti kai 10 kokkines na edinan simorfonontai aftoi???den einai san emas pou molis ginei kati amesos kokkini kai telos!den imoun sto mats kai de mporo na exo apopsi.akousa apo sxetikous pos pigan kala oi diatites alla oti kai na kanoun aftoi kapoia atoma den allazoun.

Anonymous said...

TI GINETAI RE PAIDIA EDO?GIATI TOSOS NTOROS???EGO STO HANDBALL.GR VLEPO DILOSEIS TON 2 OMADON (SEIREKIDIS-ZARAVINAS)KAI OLA MELI GALA

Anonymous said...

Ξέρει κανείς αν ισχύουν οι φήμες περί αποχής των παιχτών του Ιωνικού στον αγώνα με τον Πανελλήνιο??

Anonymous said...

XA XA! OTAN ARXIZOUN TO DIALOGO OI DIAITITES STO BLOG EXEI BEREKETIA O KOSTAKIS! AN XREONE TO SXOLIO 1 EURO THE EVGAZE KAI MEROKAMATO!
ALLA MONO GIA AYTA EISTE AXIOI RE PALIOKORAKIA: INTRIGES, KOUTSOMPOLIO RADIO ARVYLA KAI POY KAI POY KANA STOIXIMATAKI BAS KAI BGALETE KAN PSILO.
OUST RE APOSTIMATA - AXRISTOI

Anonymous said...

9.31 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΞΞΞΞΞΞΞ!

Anonymous said...

Για ποια διεθνοποιηση μιλαμε. Πιστεύει κανείς οτι τα 2 παιδάκια θα γίνουν διεθνείς?
Όσοι ήταν στους αγώνες διεθνοποίησης στην Βέροια θα παρατήρησαν οτι ο Αντόρκα ήταν συνέχεια με τους Καψάλη και Τάκη. Μετά το περσινό φιάσκο στο Άργος πιστευετε ότι θα γίνουν ακόμη διεθνείς.

Anonymous said...

moni kapelo ta kanane pali ta maimounia.

Anonymous said...

11:29 exeis apolyto dikio.o antorka tha kanei oti toy leei o kapsalis kai o takis.xthes malista toys tilefonise gia na rotisei ti gnomi toys poious diaitites na valei sto champions league.reeeeeee ksypnate ekei sti Veria.Ta paidia to poly se ena i dyo xronia tha ginoun diethneis oti kai na lete.

Anonymous said...

ρε βλάκες διαιτητές καθίστε για μια ακόμη φορά και βγάλτε ο ένας το μάτι του άλλου και αφήστε τους άλλους να γελάνε μαζί σας....στο απυροβλητο πάλι οι Ελληνες προπονηταράδες και οι Ελληνες παικταράδες που προσφέρουν το super θέαμα και τους φταιει πάλι η διαιτησία .....καλά κάνουν όλοι και γελάνε με το handball........όταν 5 ανθρωποι όλοι κ όλοι και δεν μπορούν να βάλουν κοινούς στόχους για αυτο το κολοάθλημα .......

Anonymous said...

10.59 ΟΥΣΤ ΡΕ

Anonymous said...

11:27 ksypnate reeeeeeeeeeeeeeee

Anonymous said...

ΣOΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Η ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ? ΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΟΥΝ ΤΙ ? ΔΕΣ ΤΙ ΧΑΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ...ΔΕΣ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Κ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Κ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ....ΑΝΑΠΤΥΞΗ ? ΤΙΠΟΤΑ....

Anonymous said...

Σιγά να μην κάτσουν να ασχοληθούν Καψάλης και Τάκης με αυτούς. Καλά τρελοί είστε.

Anonymous said...

ΟΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ .
Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2008 ΠΗΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΟΡΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΛΑΤΕΣ ΒΑΖΕΙ.
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΕΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Anonymous said...

ΝΑ ΡΕ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΧΕ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΜΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΜΟΝΟ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Anonymous said...

11.27 ΟΥΣΤ ΡΕ

Anonymous said...

προφανως ο 1,26 ειναι ο ιδιος ο καψαλης!!
δεν εξηγειται αλλιως η τοσο καλη πληροφορηση (σε θεματα ανευ ουσιας)
εκανε και το λαθος να χρησιμοποιησει α προσωπο !

Anonymous said...

Τι Φίλιππος ήταν αυτός σήμερα με την ΑΕΚ!!!
Κάνανε μαγικά. Χρόνια είχα να δω τέτοιο handball. Μπράβο τους.

Anonymous said...

ΠΑΟΚ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ?ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΟΚΑΡΑ...........

Anonymous said...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ

Anonymous said...

ΚΥΔΩΝΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ
1-6 ΠΕΝΑΛΤΙ
11-6 ΔΙΛΕΠΤΕΣ
ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΚΥΔΩΝΑ
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ... :)
ΞΑΝΑΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΗΘΟΥΜΕ.

Anonymous said...

4:57
Ή στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε..... λιγη σοβατοτητα δεν βλαπτει....

Αναστασιάδης απο Κιλκίς

Anonymous said...

Θέμος Αναστασιάδης???

Anonymous said...

Ο ΓΥΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ, ΘΕΜΟ ΜΟΥ !

Anonymous said...

Αναστασιάδης απο Κιλκίς esu pali poios alakas mporei na eise kai bazeis to onoma ere plaka pou exete

Anonymous said...

5:34
"esu pali poios alakas mporei na eise" γραφεις που γραφεις, να το κάνεις σωστα και με ορθογραφία.

Anonymous said...

QUIZ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Anonymous said...

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΙΑ

Anonymous said...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Anonymous said...

ΚΑΙ ΑΕΡΩΠΟΣ

Anonymous said...

χι χι! Ο νικολακης μαλλον δεν θα παρελάσει στην επετειο του "ΟΧΙ"!