«Τρια στα τρία» για το Κολέγιο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Τρια στα τρία» για το Κολέγιο


Μετά τα Βριλήσσια (33-26) και τον Δούκα (24-18) το Κολέγιο Κύπρου επικράτησε και του Πανελληνίου με 28-21 στην Κυψέλη στο τρίτο και τελευταίο φιλικό του επί ελληνικού εδάφους. Ο Πανελλήνιος έδειξε αρκετές αδυναμίες και φαίνεται πως μετά από χρόνια ο Νίκος Γραμματικός είναι αναγκασμένος να αλλάξει πλήρως την τακτική της ομάδας, αφού αυτό επιτάσσουν οι παίκτες που έχει στην διάθεση του. Για παράδειγμα στον αμυντικό τομέα δεδομένα από την στιγμή που δεν έχει φέτος τα κορμιά για να παίξει άμυνα 6-0 θα πρέπει να κυρίως να στηριχτεί σε ανοικτές άμυνες με βάσει την 5-1 και αρκετές παραλλαγές από κει και πέρα. Ετσι και αλλιώς τα «όπλα» του φέτος θα είναι οι Ζαραβίνας, Σαμαράς -και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να τροφοδοτούνται συχνά- και όχι η περιφέρεια, που αποτελείται από γρήγορους μεν, άπειρους δε αθλητές.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 21
ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 28
Τα δεκάλεπτα: 3-5, 6-10, 9-15 (ημίχρονο), 10-20, 15-25, 21-28
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Κλιάιτς, Γκλεζάκος, Τζανακάκης, Ζαραβίνας 3, Δημήτρουλας 1, Ν. Σαμαράς 2, Δ. Σαμαράς, Κουτσικόπουλος, Μάλλιος 3,  Μιχαιλοβιτς 4, Χατζηκωνσταντίνου 2, Μαστορογιάννης 6, Χατσίκας, Δουλιγέρης   
ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (Ανδρέας Ανδρέου): Οικονόμου, Σοφοκλέους 2, Νικηφόρου 6, Αργυρού 2, Μηνά, Κακουρής, Θεοδώρου, Παπακυπριανού 5, Ιωάννου 2, Χριστοδούλου, Μαρκίδης, Στυλιανού 1, Στάνκοβιτς 8, Σπύρου, Αντωνιάδης 2

ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ: «Εχουμε ακόμα αρκετή δουλειά μπροστά μας. Είναι μια ομάδα με αρκετά καινούρια πρόσωπα και πολύ νεανική. Χρειάζεται πολλή υπομονή και επιμονή»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ: «Ευχαριστούμε και τις τρεις ομάδες (Βριλήσσια, Δούκας, Πανελλήνιος) που δέχθηκαν να παίξουμε. Αυτά τα φιλικά μας ωφέλησαν αρκετά». Οσο για το γεγονός ότι δεν έπαιξε φιλικό με την ΑΕΚ του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Κύπρου Γιάννη Αρβανίτη, ήταν ξεκάθαρος: «Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ή κακές σχέσεις μεταξύ Κολεγίου και ομοσπονδίας Κύπρου, κάθε άλλο. Ο μοναδικός λόγος που δεν κλείστηκε φιλικό ήταν γιατί η ΑΕΚ δεν είχε οριστικοποιήσει σε ποιο γήπεδο θα παίζει, όταν κλείσαμε τα φιλικά».

2 comments

Anonymous said...

αυτα ειναι κυριοι-μεσα σε λιγα χρονια οι κυπριακες ομαδες εφτασαν να νικανε κατα κρατος τις "διεκδικητριες" του τιτλου μας!
Προτεινω να στειλουμε τους "ειδικους" μας για μετεκπαιδευση εισ την Κυπρον για να μαθουν το ΜΥΣΤΙΚΟ

Anonymous said...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΝ Η ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.