ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 8/09/09 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 8/09/09

Συνεχίζονται οι συναντήσεις των υπευθύνων των Ελπίδων Πάτρας με φορείς της πόλης στοχεύοντας στην καλύτερη λειτουργία της ομάδας εν όψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής χαντμπολ ανδρών που θα συμμετέχει.
Χθες (8/09) ο προπονητής των Ελπίδων Ανδρέας Καραβέλας είχε επαφή με τον Υπεύθυνο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Σπύρο Τυροδήμο με θέμα συζήτησης την χρήση του σταδίου για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας. Ο κ. Τυροδήμος ήταν ιδιαίτερα θερμός στα όσα προτάθηκαν από τους ανθρώπους του πατρινού συλλόγου και αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών.
Επίσης, αύριο (9/09) θα υπάρξει και η επίσημη ενημέρωση από τους υπευθύνους του ΠΕΑΚ για της ώρες προπονήσεων των Ελπίδων Πάτρας στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι.
Στον μεταγραφικό τομέα, γίνονται κάποιες συζητήσεις με δύο αθλητές προκειμένου να ενσωματωθούν στην ομάδα και όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνουν γνωστά και τα ονόματά τους. Επίσης, γίνονται και κάποιες επαφές με αθλητές που δεν είναι εν ενεργεία προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα στη δύσκολη αγωνιστική σεζόν που ακολουθεί.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτοι χορηγοί των Ελπίδων Πάτρας με τους οποίους έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι συμφωνίες.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


 

No comments