ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΕΩΝ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΕΩΝ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Αίγυπτο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων 2009, το οποίο ξεκίνησε στις 6 και θα ολοκληρωθεί στις 19 Αυγούστου . Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα συμμετέχουν 24 ομάδες και πραγματοποιείται σε τρεις πόλεις Κάϊρο Σουέζ, Πορτ Σέντ.
Η αντίστοιχη διοργάνωση για το 2011 έχει ανατεθεί στην Ελλάδα και θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2011 στη Θεσσαλονίκη. Για το λόγο αυτό ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηϊωάννου θα βρεθεί στην πόλη του Καϊρου (16-20/8) προκειμένου να συγκεντρώσει στοιχεία και πληροφορίες και να πραγματοποιήσει επαφές που θα συμβάλλουν στην αρτιότερη οργάνωση του πρωταθλήματος Νέων στη Θεσσαλονίκη το 2011.

ΠΟΥΛΙΔΑΚΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ: «ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»
O προπονητής του Κύδωνα Χανίων Δημήτρης Πουλιδάκης αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας του αναφέρει: «Ξεκινήσαμε στις 20 Ιουλίου για δυο λόγους, πρώτον γιατί έπρεπε να κάνουμε μεγαλύτερη προετοιμασία γιατί για πρώτη φορά μετέχουμε στο πρωτάθλημα της Α1 και δεύτερο διότι έχουμε πολλούς εργαζόμενους και δεν μ θα μπορούσαμε εν ακάνουμε διπλές προπονήσεις. Στις μεταγραφές ενισχυθήκαμε. Πήραμε τον Αλεξάντερ Κοκότσκα που αγωνίζονταν στον Μινώταυρο , τον Λετονό πλέϊ μέϊκερ Γιάννις Γκρισάνοβζ και το Σέρβο αριστερόχειρα ίντερ Μίλαν Φϊλιτς. Από την Ελλάδα πήραμε τον Βασίλη Ριγάτο τερματοφύλακα της Εθνικής Νέων από το Καματερό, τον Ανδρέα Ορφανουδάκη από τον ΠΑΟΚ και τον Κάρολο Γερουλάνο από τον Αερωπό. Οι παίκτες έχουν εκπληκτικό πάθος. Έχουν δεθεί μεταξύ τους και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως προχθες το βράδυ διοργάνωσαν μια γιορτή για τα γενέθλια του Λετονού Γιάννις Γκρισάνοβζ χωρίς να γνωρίζει τίποτα ο ίδιος. Στόχος η παραμονή της ομάδας. Θα ήταν σίγουρη η παραμονή μας εάν η ομάδες ήταν 14, τώρα όμως που είναι 12 οι πιθανότητες είναι 50-50. Η διοίκηση συμπαραστέκεται με όλες τις δυνάμεις της στην ομάδα.» Αναφερόμενος στις προβλέψεις για το πρωτάθλημα ο Δημήτρης Πουλιδάκης συμπλήρωσε: «Με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα διότι έχει μια πολύ δυνατή ομάδα με βάση τις μεταγραφές που έκανε. Ακολουθούν ο Φίλιππος και η ΑΕΚ. Θεωρώ πως ο Πανελλήνιος δεν θα είναι τόσο δυνατός όσο πέρυσι, μιας και δεν έχει πια τον Κοτελίδα, που ήταν βράχος στην άμυνα και τον Ντομπρόκοβιτς» για την Εθνική ομάδα ο ίδιος επίσης πρόσθεσε: «Δεν θα έχουμε πρόβλημα για την πρόκριση . Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Πιστεύω η ομάδα θα είναι πανέτοιμη για να αντιμετωπίσει Ιταλία και Μαυροβούνιο στην προκριματική φάση»
Καταλήγοντας ο Δημήτρης Πουλιδάκης ανακοίνωσε τη διοργάνωση τουρνουά στα Χανιά από τον Κύδωνα 4-5 και 6 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή ακόμα των Βριλησσίων της ΑΕΚ και του Κολλεγίου Κύπρου.

6 comments

Anonymous said...

Kyrie coach...epeidi apo oti fainete tis metagrafes....tis kanete teleios mmonos sas...kai den exete idea apo pou psonizete..o Karolos Geroulanos den epaize ston Aeropo Edessas....alla ston Pigaso Kypselis stin Athina..!!!

Anonymous said...

konta epese re file.. min ton pareksigeis...

Anonymous said...

kai esi re karagkiozi ti epathes enoxlitghikes ? mipos ekane lathos o dimosiografdos i mipos mperdeftike o coach? kai nai tis metagrafes tis kanei monos tou mipos exeis problima kai me ayto?

Anonymous said...

Ναι ρε Τσαρλατανε ενοχληθηκα..
Λαθος δεν εκανε ο δημοσιογραφος γιατι η ιδια δηλωση επαιξε σε 4 ιστοσελιδες κ 5 εφημεριδες βλακα..!
Απλα ο Κοουτς...ωφειλει να γνωριζει απο που ψωνιζει...αν οντως εκανε αυτις τις μεταγραφες...εκτος αν δεν τις εκανε αυτος.
Δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο αλλα οπως ειμαστε τυπικοι και κανουμε παρουσιασεις για τους ξενους...οφειλουμε τουλαχιστον να ξερουμε τα στοιχειωδη για τους νεους που παιρνουμε.
Και το καραγκιοζη....στα μουτρα σου βλακα!!

Anonymous said...

οπα παιδια εχει δικιο ο 8:58 εκανα εγω λαθος οντος ο καρολος στον πιγασο ηταν .Συγνωμη αν πειραξε καποιον.
Τις μεταγραφες οντος τις κανω μονος και δεν βλεπω και κατι κακο σε αυτο .Αν εσυ βλεπεις κατι κακο τοτε στην ομαδα που θα αναλαβεις μην τις κανεις εσυ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

Anonymous said...

Kooyts eilikrina den exo kanena provlima me esena...!!! apla den einai oraio....na kaneis fiesta gia tous xenous k parousiaseis k na min leme oyte ta sosta gia to apo pirame paiktes.
Opos k na xei, euxomai na xeis mia kali xronia...k prosopika alla k i omada sou.