ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΟΧΕ η κλήρωση των πρωταθλημάτων των μικρών ηλικιών οι αγώνες των οποίων θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων στον
Αγιο Παντελεήμονα Κιλκις.

Αναλυτικά:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ 21-25 Ιουνίου
Α΄ΟΜΙΛΟΣ: Διγενής Ακρίτας, Φίλιππος Βεροίας, Διομήδης ΄Αργους, ΑΟ Προσοτσάνης, ΑΣΕ Δούκα, Φοίβος Συκεών.
Β΄ Όμιλος: Αστέρας Αλεξανδρούπολης, Πόντιοι Κιλκίς, Ζαφειράκης Νάουσας, Ιωνικός Ν.Φιλαδελφείας, Φαίακας Κέρκυρας, ΑΟ Ιωαννίνων.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: 21-25 Ιουνίου
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Φαίακας, Δήμος Κορυδαλλού, Αίας Ωραιοκάστρου, Βέρμιο, Αρίων Πτολεμαίδας, ΑΟ Ιωαννίνων.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Μ.Αλέξανδρος, ΑΟ Προσοτσάνη, Διγενής Ακρίτας, Πόντιοι Κιλκίς, Ορμή Πάτρας, ΓΑΣ Καματερού.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: 26-30 Ιουνίου
Α΄Ομιλος: Πανιώνιος, Ζαφειράκης, Φαίακας, ΠΑΟΚ, Αερωπός, Φοίβος
Β΄Ομιλος: DILOCO Δράμα 86, Διομήδης ΄Αργους, Αμύντας Αμυνταίου, Φίλιππος Βεροίας, ΕΑΤΕΚ, Ιωνικός Ν.Φιλαδελφείας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ΄: 26-30 Ιουνίου
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Πανελλήνιος Νεάπολης, Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ΑΟ Προσοτσάνη, ΓΑΣ Καματερού, Φαίακας, Εθνικός Κοζάνης
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Πόντιοι Κιλκίς, Ν.Ιωνία, Φίλιππος Βεροίας, Ακρίτες 2005, Ορμή Πάτρας, Αρίων Πτολεμαϊδας.


ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΜΙΚΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Ο αγώνας των βετεράνων του Βύρωνα με την μικτή Βετεράνων Αττικής ο οποίος έληξε με 11-16 υπέρ της μικτής Αττικής «έκλεψε την παράσταση» στην μεγάλη εορταστική εκδήλωση της Αναγέννησης Βύρωνα που έγινε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βύρωνα για την επέτειο των 10 χρόνων από την ίδρυσή της. Από τη μικτή παλαιμάχων Βύρωνα έδωσαν το παρών οι εξής: Δημήτρης Μαρίνος, Νίκος Μακρόγλου, Θανάσης Μπούτρης, Γιώργος Ζαχαράκης, Μάκης Μουτσόπουλος, Ηλίας Ζαχαράκης, Νίκος Μπακουλόπουλος, Γιάννης Βάγιας, Ανδρέας Τσιαμάκης, Γιάννης Βαρελτζής, Λεωνίδας Φρατζολάς, Μιχάλης Χατζηαναγνώστου, Θανάσης Χατζηορφανός, Νίκος Χάλαρης, Ιωάννης Θεοφανίδης, Μιχάλης Μακρόγλου, Γεράσιμος Μουτσόπουλος, Γεώργιος Λέβας, Ζώης Ζαχαρόπουλος, Δημήτρης Βελαώρας, Μάκης Μπαρμπαρόσος, Δημήτρης Στραβομύτης, Βασίλης Καζής. (Προπονητής: Στέφανος Καραλής)
Από τη μικτή Αττικής έδωσαν το παρών οι εξής: Πάρης Χαριτωνίδης, Γιάννης Καραμάνος, Γιάννης Πανούσης, Ηλίας Ζαπαρτίδης, Ιορδάνης Γιαννακού, Νίκος Δρέττας, Δημήτρης Σκάρλος, Βασίλης Κολοκούτσας, Τάκης Κορορός, Κώστας Κότσιρας, Σπύρος Κουτσούπης, ΄Αγγελος Κανόνης, Τάσος Νικήτας, Βαγγέλης Μαντζόπουλος. (Προπονητής: Τάσος Δανήλος)

ΑΡΧΙΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ
Αρχιπροπονητής στη μικτή Βύρωνα ήταν ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος χτύπησε και ένα πέναλτυ ενώ το ίδιο έκανε και ο Μάκης Μουτσόπουλος με τα πολιτικά του πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της μικτής Βύρωνα. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κορυφαίοι ΄Ελληνες Διεθνείς Διαιτητές Σωτήρης Μίγκας και Νίκος Κορρές οι οποίοι έχουν τερματίσει την καριέρα τους στη διαιτησία.
Ο κόσμος που είχε κατακλύσει το κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα καταχειροκρότησε και τις δύο ομάδες και επίσης χειροκρότησε και το διαιτητή Σωτήρη Μίγκα ο οποίος μετά από πάσα του Κώστα Κότσιρα πέτυχε το 10ο γκολ της μικτής Αττικής το οποίο και μέτρησε. Κατά τις απονομές το μεγαλύτερο χειροκρότημα απέσπασαν οι απονομές των παλιών αθλητών του Αθηναϊκού Γιώργου Ζαχαράκη , Γιάννη Βαρελτζή και του παλιού αθλητή της Νέας Ελβετίας Ιάκωβου Ρουπίνα. Επίσης βραβεύτηκαν ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βύρωνα Μαρία Βυρίνη ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου, ο παλιός διεθνής αθλητής και εν ενεργεία αθλητής τώρα στην Αναγέννηση Χαράλαμπος Χατζηαθανασίου, ο πρωτεργάτης της ίδρυσης του Αθηναϊκού και προπονητής Στέφανος Καραλής, ο επικεφαλής Τεχνικός της Ανάπτυξης Τάκης Κορορός και οι διεθνείς διαιτητές Σωτήρης Μίγκας και Νίκος Κορρές.
Ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Γιώργος Μυλωνάς στην ομιλία του έδωσε το πνεύμα και το γράμμα του συλλόγου και υποσχέθηκε ότι θα έχει και συνέχεια η εκδήλωση των βετεράνων με τη δημιουργία site για τους βετεράνους και την θεσμοθέτηση και άλλων αγωνιστικών εκδηλώσεων. Για τα οργανωτικά της Αναγέννησης τόνισε ότι η μέριμνα για την υποδομή θα είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα του συλλόγου.
Την παρουσίαση των βραβευθέντων έκανε η προπονήτρια Κατερίνα Παπαδοπούλου δίδοντας το περίγραμμα της προσωπικότητας για όλους τους τιμηθέντες. Προηγήθηκε επίδειξη από τα τμήματα των λιλιπούτειων αθλητών της Αναγέννησης.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑ
Με εξαιρετική επιτυχία στο κατάμεστο από αθλητές και φιλάθλους κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις της ΕΣΧΑ για τα σωματεία και τους αθλητές της δύναμής της. Η εκδήλωση ξεκίνησε με δύο αγώνες επίδειξης Μίνι αγοριών και κοριτσιών. Στον πρώτο αγώνα αγωνίστηκαν τα κορίτσια του Δήμου Κορυδαλλού με την αντίστοιχη ομάδα του ΓΑΣ Καματερού. Στον δεύτερο αγώνα έπαιξαν οι ομάδες αγοριών του Δήμου Κορυδαλλού και του Δικέφαλου Αστέρα.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Σπύρος Κουτσούπης τόνισε: «Η ΄Ενωση εργάζεται για να προσφέρει διεξόδους στους νέους ώστε να τους αποτρέπει να επιδίδονται σε ψυχοφθόρες και επιζήμιες δραστηριότητες». Ακολούθησε χαιρετισμός του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Κορυδαλλού Ανδρέα Καπιτσίνου.

ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ 39 ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ 500 ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Η ΕΣΧΑ απένειμε 39 κύπελλα και 500 μετάλλια. Απονεμήθηκε κύπελλο και μετάλλιο στον πρώτο σκόρερ  του Τοπικού Πρωταθλήματος Ανδρών Σπύρο Τρίμπο του Ευώνυμου που πέτυχε 144 γκολ. Κύπελλο και μετάλλιο απονεμήθηκε στον διαιτητή Αναστάσιο Κεφαλά για την μεγαλύτερη προσφορά του στην ΕΣΧΑ (συμμετείχε σε 75 αγώνες). Αναμνηστικά κύπελλα και μετάλλια απονεμήθηκαν στους νέους αθλητές και διαιτητές που είναι οι εξής: Χρήστος Αντωνιάδης, Αντώνιος Γκίκας, Γεώργιος Κρεμαστιώτης, Παντελής Μιχαηλίδης, Δημήτριος Νούλης, Βασίλειος Παπαδάκης του Ιωάννη, Βασίλειος Παπαδάκης του Παναγιώτη, Ανδρέας Φειδάς, Νικηφόρος Φίντζος και Νικόλαος Ψηλός.
Παρόντες στην εκδήλωση: Δήμητρα Αράπογλου (Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ), Ιωάννης Μελάς (Αντιδήμαρχος του Δήμου Κορυδαλλού), Νίκος Ανασόπουλος (Πρόεδρος του Α.Ο. Νομαρχίας Πειραιά), Σπύρος Αγιώτατος (Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού), Ιωάννης Σούλης (Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού), Γιώργος Μεντζελίδης (Γεν.Γραμματέας του Δήμου Κορυδαλλού).
Από την ΟΧΕ ο ταμίας της ΟΧΕ Αντώνης Χατζηνικολάου, ο σύμβουλος Δημήτρης Σταυρακάκης και ο πρώην Πρόεδρος Γιώργος Χαλκίδης. Η Γεν.Γραμματέας της ΕΣΧΑ Κυριακή Μπακουλοπούλου, ο Αντιπρόεδρος Θέμης Κοζομπόλης, ο Ταμίας της ΕΣΧΑ Ηλίας Ζαπαρτίδης και τα μέλη του Δ.Σ. Αικατερίνη Μάστορα, Δημήτρης Σταματιάδης, Νίκος Χάλαρης και Χρήστος Κουμαραδέλης, ο Πρόεδρος του ΣΥΔΧΑ Στράτος Κυριακούλιας, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας Τάκης Δημουλέας, ο επικεφαλής Τεχνικός της Ανάπτυξης της ΟΧΕ Τάκης Κορορός και ο Τεχνικός Ανάπτυξης της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σκάρλος.

ΠΡΩΤΑΘΗΤΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ CTS ATHENS ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΙΣΣΟΥ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Έληξε το 1o τουρνουά του 10ου Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach handball που διεξήχθη στον Ισσο Χλομού Δημου Μελιτειέων 13-14 Ιούνη. Κατά γενική ομολογία παραγόντων, θεατών και αθλητών, οι διοργανώσεις «meliticup” είναι μακράν οι καλύτερες και οι πλέον οργανωμένες διοργανώσεις! Όλες οι ομάδες, οι παράγοντες των αγώνων (κριτές- διαιτητές – παρατηρητές) συνεχάρησαν τον Δήμο Μελιτειέων και έδωσαν εκ νέου ραντεβού για την νέα αγωνιστική περίοδο!
Από την μεριά του ο Δήμαρχος Μελιτειέων κος Λειβαδιώτης ευχαρίστησε τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα στην όμορφη και φιλόξενη παραλία του Ισσου Χλομού, ευχαρίστησε τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο που στήριξε τις προσπάθειες του Δήμου, τους εργαζόμενους στον Δήμο που υπερέβαλλαν εαυτόν έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στις απατήσεις των διοργανώσεων και τέλος όλους τους επισκέπτες στην παραλία για την προτίμηση τους, υποσχόμενος ότι οι προσπάθειες για βελτίωση των υποδομών θα έχουν συνέχεια! Ιδιαίτερη μνεία έγινε στις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής για την στήριξη τους και στο Πανευρωπαϊκό και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς και στον κο Ρίζο Γεώργιο, χορηγό του τουρνουά «meliticup 09» Τους απονεμήθηκε δε αναμνηστικό- συλλεκτικό  μετάλλιο. Αναμνηστικό μετάλλιο απενεμήθη επίσης στους κους Παληκυρα Σπύρο και Πέρρο Νίκο- καθηγητές Φυσικής Αγωγής- για την όλη τους συνεισφορά στην οργάνωση και υλοποίηση των εκδηλώσεων στον Ισσο, που περιπιπτόντως  να αναφέρουμε οτι στις 26,27 και 28 Ιουνίου διεξάγεται το Πανελλήνιο τουρνουά «adidas beach Soccer League»
Επίσης ευχαρίστησε την σχολή χορού «Χοροκίνηση» της κας Οικονόμου Χριστίνας, αφού επί τρία συνεχόμενα χρόνια καλύπτει το καλλιτεχνικό μέρος των διοργανώσεων με τα όμορφα χορευτικά σχήματα! Τον κο Μιχαλά Όθωνα, με του οποίου την συνεισφορά - μέσω του διαδικτύου-  στο αθλητικό γεγονός έχουν πρόσβαση εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος από όλον τον κόσμο (live Streaming), καθώς και τον κο Ρίγγα Σπύρο για την ηλεκτρονική του υποστήριξη
Στο καθαρά αγωνιστικό τομέα!
Καλύτεροι τερματοφύλακες ανεδείχθησαν οι Γαϊτάνου Κατερίνα (Νέμεσις) και Γουργούμης Κώστας (Café café Summer 04). MVP των αγώνων οι Πετρίδης (Café café Summer 04) και Συζίνου Ιωάννα (Ν. Ιωνία)

Η τελική κατάταξη
ΑΝΔΡΩΝ
1. CTS ATHENS POLITEIA
2. Café café SUMMER 04
3. ACROPOLIS BHB TEAM
4. GINIS ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ
5. VAMOS 2005
6 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ CAFÉ BAR BELVEDERE
7 IONIKOS BOJO CLUB

ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
2 ΝΕΜΕΣΙΣ

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι αγώνες μετεδόθησαν  μέσα από το διαδίκτυο (Live Streaming) από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.meliticup.gr. , στην οποία ήδη έχει αναρτηθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και το οποίο καθημερινά ενημερώνεται. Την επιμέλεια της φωτογράφησης είχαν μέλη της «Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας» και ο κος Ζιάρας Λουκάς

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH HANDBALL
Να αναφέρουμε ότι το καλεντάρι του Πανελληνίου πρωταθλήματος περιλαμβάνει τα εξής επίσημα τουρνουά
19-21 Ιούνη Ράχες Φθιώτιδας
26-28 Ιουνίου Στύρα Ευβοίας
3-5 Ιουλίου Αγιόκαμπος Λάρισας
10-12 Ιουλίου Βράχος Πρέβεζας και τέλος το
FINAL 4 στις 25 και 26 Ιούλη στο Καράβι Σχινιά» στον Μαραθώνα.

3 comments

Anonymous said...

ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΛΙΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ HAND-BALL.
XΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ Κ.Κ ΒΑΡΕΤΖΗΣ,ΣΤΑΒΟΜΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΦΑΣ,ΚΟΥΤΣΟΥΠΗΣ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΄΄ΣΤΙΓΜΕΣ ΄΄ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ Κ.ΜΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ.
ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Anonymous said...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΚΡΙΜΑ...
ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ ΠΑΤΡΑΣ.......4ΕΒΕΡ

Anonymous said...

O Xardalias pige na kanei magkia sto penalty kai egine rompa, ksekoumpoti kiolas!