ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


Η Ελλάδα νίκησε 35-20 την Μεγάλη Βρετανία σε προπονητικό φιλικό στον Κολινδρό εν όψει των Μεσογειακών αγώνων της Πεσκάρα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ανώτερο σε όλο το ματς, το οποίο ήταν και το τελευταίο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2010 με Ουγγαρία (εκτός) την Πέμπτη και Κροατία (εντός) την Κυριακή. Το παρών στον αγώνα έδωσαν και οι Αλέξης Αλβανός, Σπύρος Μπαλωμένος και Δημήτρης Τζιμούρτος.

ΕΛΛΑΔΑ 35
Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ 20
Τα δεκάλεπτα: 8-3, 13-4, 19-11 (ημίχρονο), 21-13, 29-17, 35-20
ΕΛΛΑΔΑ (Μάντζος- Ιατρούδης): Δέλιος, Κότσιφας, Ζαμπούνης 2, Παπαδόπουλος 2, Ευαγγελίδης 2, Μπαλωμένος 2, Βακάλης 3, Αλβανός 5, Σεβαστίδης 1, Ριγανάς, Τζιμούρτος 7, Μισυρλής 6, Ανανιάδης 2, Τζούφρας 3, Τσάτσος.
Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ (Ντράγκαν Τζούκιτς): Πάρκερ, Γουάιτ, Πίρς, Χόκινς 1, Γκουντγουιν 1, Γουίλιαμς 3, Μορ, Μακμίλαν 1, Μπακ, Λάρσον 5, Μπράιτγουάιτ 2, Πριέτο 1, Γκράνχαμ 1, Μακντέρμοτ 5, Πριπλ. Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, Δίλεπτα: 1-3, Πέναλτι: 2/3-0/1

"Ανταποκρίθηκαν όλοι οι παίκτες''
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ανδρών Νίκος Μάντζος, σχολίασε: "Είμαστε ικανοποιημ΄λενοι από την δουλειά όλων των αθλητών. Ολοκληρώνουμε ένα κύκλο προετοιμασίας 11 ημερών, που περιελάμβανε 5 φιλικά παιχνίδια και 11 προπονήσεις και στον τομεά της φυσικής κατάστασης, αλλά και τεχνικοτακτικά. Νομίζω ότι ολοκληρώσαμε τα φιλικά με τους Βρετανούς με πολύ καλό τρόπο με τους παίκτες να ανταποκρίνονται τόσο στον αμυντικό, όσο και στον επιθετικό τομέα. Το ευχάριστο είναι πως πήραν χρόνο συμμετοχής σχεδόν όλοι παίκτες''.

"Υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας''
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Μεγάλης Βρετανίας Ντράγκαν Τζούκιτς από την πλευρά του σχολίασε: "Φαίνεται πως ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι να παίξουμε δύο δυνατά ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Η Ελλάδα με την προσθήκη και των τριών παικτών που παίζουν στην Γερμανία έγινε ακόμα καλύτερη και αυτό, έκανε την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, ακόμα μεγαλύτερη. Θεωρώ πως ήταν ένα εποικοδομητικό τριήμερο και οι παίκτες μου έχουν να πάρουν και να μάθουν πολλά από την Ελληνική ομάδα, να δουν από κοντά, να νιώσουν όχι μόνο να βλέπουν στην τηλεόραση πως παίζει μια πραγματικά καλή ομάδα. Ιδιαίτερα ξεχώρισα 2-3 παίκτες από την μεσογειακή ομάδα της Ελλάδας, που θεωρώ ότι θα κάνουν μεγάλη καριέρα", κατέληξε ο Σέρβος προπονητής.

5 comments

Anonymous said...

Μερικοί μου φαίνεται είσαστε άσχετοι και δεν ξέρετε τι σας γίνεται!
Αναρωτηθήκατε γιατί έγιναν αυτά τα φλικά με αυτές τις ομάδες?
Με την κύπρο για αυτονόητους λόγους και όσον αφορά την Αγγλία, μην ξεχνάτε ότι διοργανώνουν Ολυμπιακούς αγώνες.
Σταματήστε να είσαστε κατίνες και προσπαθήστε να γράψετε κάτι εποικοδομητικό.Εκφράστε απόψεις σοβαρές και κάνετε προτάσεις με γνώμονα το καλό του αθλήματος,διαφορετικά μπορείτε να πάτε διακοπές για να μην κουράζετε κ'εμάς που διαβάζουμε αυτό το blog περιμένοντας να διαβάσουμε εμπεριστατωμένες απόψεις με ουσία!
Ευχαριστώ.

Anonymous said...

Δηλαδή για εξήγησέ μου γιατί θα πρέπει να παίξουμε με Αγγλία φιλικό, ωραία, διοργανώνουν ολυμπιακούς αγώνες, εμείς γιατί να παίξουμε μαζί τους, για να είμαστε φίλοι τους και να μας καλέσουν στην γιορτή τους; Τι το πιπιλάτε όλοι ότι παίξαμε με Αγγλία γιατί διοργανώνουν ολυμπιακούς. Ε και;

Anonymous said...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΤΗΤΟ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΡΒΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Anonymous said...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΙΟ-ΤΣΙΑΝΑ!!!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΠΕΖΑΝ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ???
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

Anonymous said...

Σκουλίκια ...στις τρύπες σας ΟΛΟΙ!!!