ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Αναχωρεί σήμερα Τετάρτη ώρα 16:00 από το αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης η Εθνική μας ομάδα Ανδρών για την Βουδαπέστη προκειμένου να αντιμετωπίσει αύριο Πέμπτη ώρα 19:00 Ελλάδος στην πόλη Μπεκεσάμπα, την Εθνική Ουγγαρίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Νίκος Μάντζος και Παναγιώτης Ιατρούδης κάλεσαν του εξής αθλητές: Χαρίλαος Δέλλιος Ευγένιος Κουλούρης, Στάθης Ζαμπούνης Βύρων Παπαδόπουλος, Σπύρος Μπαλωμένος, Θεόδωρος Ευαγγελίδης, Γιώργος Βακάλης, Ευρυπίδης Ναουμιδης, Αλέξης Αλβανός, Νίκος Ριγανάς, Δημήτρης Τζιμούρτος, Χρήστος Μισιρλής, Γιώργος Χαλκίδης, Νίκος Τζούφρας, Χαράλαμπος Ανανιάδης και Χαράλαμπος Μάλλιος.
Νέα πρόσωπα στην Εθνική ομάδα είναι οι Στάθης Ζαμπούνης, Βύρων Παπαδόπουλος
Χρήστος Μυσιρλής και Χαράλαμπος Μάλλιος.
Σε δήλωσή του ο ομοσπονδιακός Νίκος Μάντζος τόνισε : «Έχουμε μπροστά μας δυο παιχνίδια με την Ουγγαρία εκτός έδρας και με την Κροατία την Κυριακή 21 Ιουνίου στην Κομοτηνή, όπου εκεί θα κλιθούμε να αντιμετωπίσουμε δυο παραδοσιακές δυνάμεις του χάντμπολ . Στη σύνθεσή μας έχουμε πολλούς νέους αθλητές, χρειαζόμαστε αντοχές, οικοδομώντας μια νέα εθνική ομάδα που θέλουμε να έχει συνέχεια».

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: «ΖΗΤΗΣΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ»
Αναφορικά με την μη παρουσία του ονόματος του Σάββα Καρυπίδη στη λίστα με τις κλήσεις της Εθνικής ο ίδιος δήλωσε: «Ως αθλητής της Εθνικής έχω δώσει το παρών σε όλες τις μάχες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τιμώντας τα χρώματα της Ελλάδας. Αυτή τη φορά για σοβαρούς προσωπικούς λόγους απαιτείται να ζητήσω μια άδεια, νομίζω πως το  δικαιούμαι. Απλώς νοιώθω την ανάγκη να το αναφέρω διότι δεν θα ήθελα η μη παρουσία μου στην Εθνική να δώσει λαβές για ανύπαρκτα σενάρια».

Ο Χαράλαμπος Μάλλιος δήλωσε: «Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους προπονητές. Είναι τιμή για εμένα. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτής της τιμής

Ο Στάθης Ζαμπούνης δήλωσε: «Είναι μια πρόκληση που προκαλεί ενθουσιασμό. Έχουμε προετοιμαστεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Για εμάς αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη αξία.

Ο Χρήστος Μυσιρλής δήλωσε: «Το περίμενα καιρό. Πίστευα πως κάποια στιγμή θα γινόταν. Πίστευα περισσότερο ότι θα με καλούσαν για την Μεσογειάδα. Είναι όνειρο κάθε αθλητή, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε δυο ισχυρές δυνάμεις. Είναι πράγματι δικαίωση των κόπων μας»

Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, αυτή τη στιγμή την περίμενα πολύ καιρό. Η τύχη μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι και με ανάγκασε να χάσω μια σεζόν λόγω τραυματισμού. Όλα τα ξεπέρασα διότι είχα δίπλα μου την οικογένειά μου που με στήριξε πολύ. Όσο για την Εθνική ήρθαν και οι διεθνείς από το εξωτερικό, οι οποίοι με την πείρα και τις συμβουλές τους μας κατευθύνουν κατάλληλα και αυτό μας κάνει πιο δυνατούς. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό».

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Με εντατικού ρυθμούς γίνεται η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής Ελλάδας- Κροατίας στο Πανεπιστημιακό Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής ώρα 4:00. Ήδη έχει στρωθεί το τάραφλεξ ενώ υπάρχει κινητοποίηση με αφίσες και πανό.
Η Ένωση (ΕΣΧΑΜΑΘ) προγραμματίζει την απονομή για τις πρωταθλήτριες ομάδες των 8 ηλικιακών κατηγοριών να γίνει στο ημίχρονο του αγώνα ενώ μετά τον αγώνα της Εθνικής θα ακολουθήσει διεθνής αγώνας παμπαίδων μεταξύ των ομάδων Δράμα86 και Πιρίν Βουλγαρίας.
Στη διοργάνωση συνεργάζονται η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση , ο Δήμος Κομοτηνής η Περιφέρεια, το έτος ειδικότητας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ
Την Παρασκευή στο Κλειστό του Βύρωνα από τις 4:00μμ έως 10:00 μμ θα γίνει εσωτερικό πρωτάθλημα παμπαίδων  όπου θα πάρουν μέρος το κλιμάκιο παμπαίδων της ΕΣΧΑ και οι τρεις ομάδες που θα μετάσχουν στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπάιδων στον Ατέρμονα, Πανιώνιος Ιωνικός και Διομήδης Άργους. Έτσι δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς αθλητές πριν τα τελικά να έχουν μια ακόμα αγωνιστική ευκαιρία.

Ο ΜΑΚΕΔΩΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΛΙΧΝΗ
Ολοκληρώθηκες την Κυριακή το τουρνουά «Πολίχνη» που διοργάνωσε το Τμήμα Παράκτιων Αθλημάτων του Αθλητικού Συλλόγου «ΜΑΚΕΔΩΝ», με την υποστήριξη του Δήμου Πολίχνης, στο Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης (δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο) στις 12-14 Ιουνίου 2008 με συγκλονιστικούς αγώνες (ημιτελικούς και τελικούς της διοργάνωσης) καθως και με μια όμορφη τελετή λήξης. Στο μικρό τελικό, επικράτησε η ομάδα Χάντζοβ του Σθχούλχου με σκορ 2-1 και στο μεγάλο τελικό η ομάδα Μακεδών του Λε Χαβέλ με το ίδιο σκορ. Η τελική κατάταξη των ομάδων:
1. Μακεδών
2. Λε Χαβέλ
3. Χάντζοβ
4. Σθχούλχου
5. Φοίβος
6. Ζέας

Επίσης, ο αθλητής της ομάδας Λε Χαβέλ Λευτέρης Παπούλιας κατέκτησε το κύπελλο του θεαματικότερου παίχτη του τουρνουά και ο αθλητής της ομάδας Χάντζοβ Καλούδης Νίκος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί:
• όλους τους αθλητές και τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και αγωνίστηκαν με τους κανόνες του «ευ αγωνίζεσθαι»,
• τα στελέχη του Αθλητικού Συλλόγου «ΜΑΚΕΔΩΝ» που έφεραν άψογα εις πέρας τη διοργάνωση,
• το Δήμο Πολίχνης που φιλοξένησε και τους χορηγούς που υποστήριξαν τη διοργάνωση.

TO  BEACH HANDBALL  ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΩΤΙΚΗ  ΓΗ
2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ  Β.Η.  “STYRA BEACH 2009 S.EVOIA”
O Δήμος Στυρέων σε συνεργασία με την ομάδα Αριστοτέλης, διοργανώνουν για δεύτερη φορά τουρνουά Beach Handball στην Εύβοια από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου και μάλιστα πολύ κοντά στις πυροπαθείς περιοχές του Δήμου.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην κεντρική παραλία Ν.ΣΤΥΡΩΝ του Δήμου Στυρέων, στην καρδιά του τουριστικού θέρετρου.  Όλες οι ενδιαφερόμενες ομάδες καλούνται να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, αφού πιθανότατα οι θέσεις λόγω και της τουριστικής περιόδου, αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών και επάθλων της διοργάνωσης, να είναι ελαφρώς περιορισμένες.
Επικοινωνείτε για περισσότερες πληροφορίες μέσω του e-mail: kosalex41@yahoo.gr είτε στο κιν: 6932 137955.

 


 

18 comments

Anonymous said...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ. Ο ΜΥΣΙΡΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΣΕΡΕΙΚΙΔΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΥΣΙΡΛΗΣ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΣΟΛΕΡΙΔΗ ΤΟΥ ΑΠ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Η΄ ΑΠΟ ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ.

Anonymous said...

Να σου πω εγώ...είναι σε καταπληκτική φόρμα αυτό τον καιρό, έχει κάνει πολύ καλές εμφανήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με την εθνική, από την άλλη πλευρά ο Τσολερίδης μπορεί να είναι καλή αξία όμως δεν μπορεί να παίξει σε τέτοια παιχνίδια ενώ ο Μπακαούκας και πιο μεγάλος είναι αλλά και σε λιγότερο καλή φόρμα. ΟΚ? αν θέλεις να μας προτείνεις κάτι άλλο γράψε το ...αλλιώς ευχήσου στον Μυσιρλή καλή επιτυχία.

Anonymous said...

o tsoleridhs pou exei paiksei?

Anonymous said...

KALHSPERA ΣΕ ΟΛΟΥΣ... ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ... ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Η ΕΤ1, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΥΔΩΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΛΟΓΩ ΣΠΟΡΤ+

Anonymous said...

Αν ένας άξιζε την κλήση στην Εθνική επιτέλους(για επίσημα παιχνίδια) ήταν ο Μισυρλής! Οπότε μπράβο στο παλικάρι, καλή επιτυχία και σε όποιον δεν αρέσει ας αυτοπροταθεί στους Μάντζο-Ιατρούδη. Μια από τις ελάχιστες σωστές κινήσεις τους, και πάλι γκρίνια!!

Anonymous said...

gam... tin gkrinia sas

Anonymous said...

ti apostoli einai afti pou paei gia ougkaria re paidia....telika o mantzos kai o tseligkas kataferan kai kanan olous tous paiktes na ksenerosoun kai na min theloun na paiksoum..

y.g.me ton kinonikou tourismou tha pate?

Anonymous said...

Δεν γίνονται έτσι οι ανανεώσεις.Αλλαξαν μέσα σε έναν χρόνο όλη την ομάδα που έτσι και αλλιώς πέρα από την θέση του play-maker είχε σε εξαιρετική ηλικία μερικούς παίκτες.Σταματήστε να εθελοτυφλείτε και να τα βλέπετε όλα ρόδινα, γιατί δυστυχώς δεν είναι.Δεν υπάρχουν αυτοί οι προπονητές που έχουν το σύστημα ''Είμαστε Έλληνες με μεγάλη ιστορία και με μεγάλα αρχ... και μπείτε φάτε τους''.
Η άποψη ενός ανθρώπου αγαπά πάρα πολύ την εθνική....

Anonymous said...

re paidia mas phrane ta xronia!!! oi perissoteroi paixtes mas einai tou 78-82 mia xara einai... alla to provlhma den einai oi paixtes pou kalountai alla oti oi ellhnes proponhtes einai entelws asxetoi entelws komplexikoi k genika megaloi gnwstes tou a8lhmatos!!! as paroun omades tou eswterikou giati gia tetoio epipedo den kanoun!!!! kapoioi kurioi proponhtes pou den goustarane ton sefert!!!legane oti einai odhgos lewforeio sthn souhdia!!!k oti einai asxetos!!! makari na xanaer8ei kapoios tetoios na valei vaseis stous neous a8lhtes na dwsei mia grammh sta swmatia!!! giati twra mexri stigmhs 2 oi tupoi sthn e8nikh omada apla kanoun tourismo k ta tiauta!!! a k an 8eloun na kanoun e8nikes prepei na dwsoun eukairies se olous o kurios souhdos eixe kalesei 40 atoma apo antres se kamp!!! oxi neous antres!!! an den htan 40 8a htan 30 !!!8elw na ginw k egw omospondiakos na gia na dw paixnidia sthn bundesliga!!!ta panta ola!!!

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΤ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΤΕ?ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΤΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΓΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΑΠ ΕΞΩ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΝΙΚΗΣ.ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΕΦΕΡΤ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΚΡΟΑΤΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ (ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΟΙ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΤΣΕΧΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΟΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Ο ΣΕΦΕΡΤ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ.ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΖΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΤ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΤΖΟΣ ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕ.

Anonymous said...

tsiraki tis omospondias eisai moy fainetai(o apo panw)!ta idia legane kai gia ton allo megalo poy perase ton tservinski-efyge aytow kai eprepe na erthei o "asxetos" kai "tyxeros" sefert na ksanadoyme ethniki tis prokopis!epi tis eykairias mipos ksereis pos ta paei o "asxetos" kai "tyxeros" sefert stin stadiodromia toy meta ellados stin "asxeti" eyrwpi?
a re elladitsa me to handbolaki soy!

Anonymous said...

re ta panta ola!!!! sou lew!!! mhn sigkrinoume tous 2 nin me sefert!!! asto den peirazei!!!k tuxeros k asxetos alla apla kaluteros!!!! oxe k tsirakia vrhte kapoion paromio giati h e8nikh einai upo8esh olwn!!! k oxi mono 5 sulogwn k 3 proponhtwn!!! paixtes uparxoun omada omws oxi!!! k file 3.29 mallon den xereis handball h eisai apo tous klasikous ellhnes proponhtes pou einai kollhmenoi k den katalavanoun tipota!!! tuxh uparxei sta aloga ston a8lhtismo uparxei douleia!!!! k tipota allo!!!a k xehasa kurioi epeidh oloi oi ellhnes proponhtes sto stoma tous exoun thn lexh budget k oti ftaine oi paixtes kala 8a einai na koitaxete ligo thn douleia sunadelfwn sas apo to exwteriko na strwsete k eseis kolo k na doulepsete me tous a8lhtes pou exete pou 8a er8oun apo tis akadhmies k mhn mas ta prhzete sunexeia!!!

Anonymous said...

Ενταξει παει καλα ο Σεφερτ εξω και πιστευω οτι ο φιλος 3,29 δεν λεει οτι δεν ηταν επιτυχημενος αλλα και ο Μαντζος εστω και με Ελληνικα χρωματα εχει επιτυχιες στην Ευρωπη και πιο πολλες απο τον Σεφερτ και με την Εθνικη νεων στην Εσθονια στην τετραδα και με τον Φιλιππο στους 4 του κυπελουχων ,και στον τελικο του τσαλεντς καπ,και με τρεις νικες σε ομιλο τσαμπιονς λιγκ.Για αυτο λοιπον δεν σημαινει οποιος εχει αντιθετη αποψη με εσας τους κακοπροεραιτους που δεν γουσταρετε τους Ελληνες προπονητες οτι ειναι τσιρακια της ομοσπονδοιας.Εγω θα πω το αλλο οτι και το χρυσο Ολυμπιακο μεταλιο να εφερναν Ελληνες προπονητες εσεις οι συγκεκριμενοι 4,50 και 5,28 παλι θα βρισκατε κατι κακο να πειτε γιατι απλα θα εισαστε κακοπροεραιτοι και ισως εχετε διαφορες με τον Μαντζο και τον Ιατρουδη και με τους Ελληνες προπονητες γενικα.Ειστε οι λεγομενοι γκρινιαριδες, κραχτες και ξερολες .

Anonymous said...

6.03 prwta ap opla ta panta ola!!! edw... koita o mantzos k o iatroudhs san proponhtes sth ellada exoun deixei polla pragmata!!!! omws milame gia e8nikh omada. milame oti prepei na kanoume kati parapanw apo 6h se olympiakous k pagkosmia!!!an mporoume, diafwneis!!! kurie 6.03!!! twra an uparxoun 3-4 pou douleuoun sumfwno!!! alla oloi oi upoloipoi einai asta na pane!!! toulaxiston as prospa8hsoun oi kurioi proponhtes na ma8oun na milane sto ghpedo k oxi se kafetereies blog k ta diafora alla mesa!!!! as koitaxoun pious exoun k na doulepsoun me autous oxi na fernoun xeiroterous apo to exwteriko!!!! k meta oi ellhnes paixtes na einai k sto pagko k xrhmata na mhn pernoun giati kapoioi kurioi prepei na dikaiologhsoun thn 8esh tous sto kafeneio h sto xwro!!!! xerolas den eimai k den me noiazei na ginw kurie!!!6.03 an eiste kai proponhths exete megalo meridio sth katantia tou xwrou!!! giati genika oi proponhtes sthn ellada den milaw gia olous alla oi perissoteroi eiste exehouses proswpikothtes.... ta panta ola re....

Anonymous said...

6:03-alloy gia alloy eisai agori (i koritsi) moy!ayta poy exei o matzos einai stis mikres katigories poy sto eksoteriko theoroyntai proparaskeyastika stadia kai den dinoyn tosi simasia sta apotelesmata!oso gia toys ellines proponites-as feroyn to xriso ki'as nomizeis esy oti tha griniazoyme(fainetai gi'ayto den to fairnoyn!)!

Anonymous said...

Τί εννοείς όταν λες μικρές κατηγορίες?

Anonymous said...

newn

Anonymous said...

poios einai o tsoleridis????????xaxaxaxaxa

ΚΑι ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ???????