MENEI ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MENEI ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ

Την φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο κορυφαίος δεξιός εξτρέμ της Α1 ανδρών, Χριστόφορος Μπακαούκας. Ο 29χρονος αθλητής που στο τέλος της περσινής περιόδου είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την διοίκηση Ανατολιωτάκη και ήταν σφοδρή του επιθυμία να αποχωρήσει, εν τέλει μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στον Δούκα και την αλλαγή της διοίκησης της ερασιτεχνικής, πείσθηκε να παραμείνει. «Από την στιγμή που δεν είχα άλλη επιλογή από το να μείνω στην ΑΕΚ ή να κόψω το χάντμπολ, στόχος μου ήταν να πάρω κάποιες εγγυήσεις για την επόμενη σεζόν. Ολα πήγαν καλά. Οι άνθρωποι της νέας διοίκησης ήταν πολύ θετικοί, λογικοί, αισιόδοξοι και αποφάσισα να παραμείνω και να προσπαθήσω για άλλη μια χρονιά. Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ, άλλα με την προσθήκη και των ξένων, πιστεύω θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Στόχος μας είναι να κάνουμε μία πορεία καλύτερη από την περσινή. Θέλει υπομονή απ' όλους. Κάνουμε μία καινούργια», σχολίασε ο «Μπάκα». Είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι με την παραμονή του Μπακαούκα, τις νέες μεταγραφές και έναν καλό δεξιό ίντερ, η ΑΕΚ όχι μόνο δυναμώνει αρκετά, άλλα θα έχει και καλύτερο ρόστερ από το περσινό. Με μεθοδικότητα, προγραμματισμό και γήπεδο, είναι ικανή να κάνει πολλές ζημιές και να πλασαριστεί σε μία πολύ καλή θέση.

Ντούσικος και Τούτσης
στα Βριλήσσια
Σε δύο πολύτιμες μεταγραφές εν όψει της επόμενης σεζόν προχώρησαν τα Βριλήσσια, ολοκληρώνοντας ταυτόχρονα τις κινήσεις τους. Η ομάδα του Παναγιώτη Μεσσήνη έφτασε σε συμφωνία με τον 24χρονο αριστερό εξτρέμ Ηλία Ντούσικο, που πέρσι αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό και τον 20χρονο δεξιό εξτρέμ Θανάση Τούτση, που πέρσι ήταν στον Ιωνικό ΝΦ.

8 comments

Anonymous said...

ntousikos kai ta muala mou pernoun fotia........ntousikaraaaaaaaaaaaaaaaaa

Blog Writer said...

Θα ήθελα στο νέο πρωτάθλημα να δω μια πιο δυνατή ΑΕΚ. Πιστεύω ότι μια τέτοια ομάδα θα δώσει άλλη δυναμική στο άθλημα.

Handball-gr

Anonymous said...

arki na akolouthisoun kai alla megala onomata p.x panathinaikos olimpiakos..na pesoun lefta na kai simvolaia se olous tous paiktes giati mexri twra eimaste ksekremasti....

Anonymous said...

an den ginei toulaxiston imiepagelmatiko tha parakalame na paroume ta lefta pou doulepsame apo tous ntavatzides proedrous

Anonymous said...

wpos ta les me kaliptis apolita file mou...

Anonymous said...

αυτο ας το σκεφτεις οταν πιανεις δουλεια για τους νταβατζηδες προεδρους και οχι μετα .
καλα να σας κανουν στην τελικη

Blog Writer said...

Αν ακολουθήσουν οι μεγάλοι σύλλογοι, όπως ανέφερε προηγούμενος σχολιαστής, θα γίνει ένα βήμα προς τα εμπρός και πιστεύω ότι θα ανοίξουν οι πύλες των μεγάλων καναλιών για το άθλημα. Κάθεσε και ακούς δελτίο ειδήσεων και δεν υπάρχει καμιά αναφορά στο χάντμπολ. Λες και δεν υπάρχει... Αν πάει για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, μπει δυνατά η ΑΕΚ, ανέβει κατηγορία ο Άρης, τότε έχουμε μια καλή αρχή.

Anonymous said...

σσσσ