ΠΑΟΚ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ

Οριστικοποιήθηκαν οι συμμετοχές στο φημισμένο και παραδοσιακό πλέον τουρνουά του Αργους, που διοργανώνει κάθε χρόνο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Διομήδης στη μνήμη του αθλητή της ομάδας Βαγγέλη Δεμοίρου. Αυτή θα είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που θα διεξαχθεί (29-31/8) το τουρνουά και πολλοί το θεωρούν ως την «πρόβα τζενεράλε» των ομάδων για την Α1 ανδρών. Φέτος εκτός από τον γηπεδούχο Διομήδη και τον Φίλιππο Βέροιας, που ήταν γνωστοί από νωρίς θα δώσουν το παρών ο πολύ ενισχυμένος ΠΑΟΚ και το Κολέγιο Κύπρου.

«Καλύτεροι από ποτέ»
Το Κορωπί με τις κινήσεις που έχει κάνει έχει βάλει για τα καλά υποψηφιότητα να αναδειχθεί σε έκπληξη της Α1 ανδρών. Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Βαρελτζής, σχολίασε για την ενίσχυση της ομάδας: «Μας λείπουν ακόμα παίκτες, άλλα από εβδομάδα θα έχουμε κλείσει το ρόστερ. Υπάρχει διάθεση, κρατάμε χαμηλούς τόνους. Πάντα κάθε χρόνο στοχεύουμε στο καλύτερο. Αν κοιτάς ψηλά πας καλά, αν κοιτάς χαμηλά μπορεί να πέσεις και να χτυπήσεις. Φαίνεται πως φέτος θα είμαστε καλύτερα από πέρσι. Δεν το συζητάμε ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ στην ομάδα».

13 comments

Anonymous said...

Αλήθεια ξεκίνησε η προετοιμασία του Φιλίππου;

Anonymous said...

μπααααα.......
δεν χρειαζετε προπονηση η ομαδα πηρε σερβο κοουτς

Blog Writer said...

ξεκινά την Δευτέρα 11/8

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Οι παραδοσιακά ανταγωνιστικές στον Φίλιππο ομάδες τελείωσαν αργότερα πέρυσι το πρωτάθλημα και ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος.
Άραγε τι στόχους έχουν για φέτος στην Βέροια;

Anonymous said...

Μα, γιατί ανησυχούν μερικοί δεν το καταλαβαίνω. Δεν φτάνουν σε μια ομάδα του επιπέδου του Φιλίππου 17 ολόκληρες μέρες για να είναι έτοιμος για το τουρνουά του Άργους;
Μάλιστα ζήτησε απο την EHF τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια να γίνουν λίγο νωρίτερα φέτος, κατά τις 17 Αυγούστου, γιατί οι παίκτες του δεν κρατιούνται....Τέτοια όρεξη...

Anonymous said...

Kοροϊδευετε-Kοροϊδευετε για λιγο καιρο ακόμη αλλά οταν θα είναι έτοιμο το θεριο τοτε να δουμε τι θα λετε.

Anonymous said...

otan tha einai etoimo to therio tou paok na doume ti tha kanete.......eeeee----rxetaiaiai!!!

Anonymous said...

"Kοροϊδευετε-Kοροϊδευετε για λίγο καιρό ακόμη αλλά όταν θα είναι έτοιμο το θεριό τότε να δούμε τι θα λέτε."

Φίλε μου μακάρι...
Το παρελθόν όμως μας έδειξε πως αρκετοί από τους παίκτες του θηρίου όπως λες φροντίζουν ώστε να μην πάει καλά. Και αυτό γιατί το πάω καλά αυξάνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις πράγμα ανεπιθύμητο.
Για το καλό κυρίως του χάντμπολ μακάρι να μας βγάλουν ψεύτες.

Anonymous said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΟΜΗΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΔΟΥΚΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ CHAMPION LEAGUE. ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ?

Anonymous said...

ο προπονητής;

Anonymous said...

eixe toses antipathies o ASED... tora pou pire ton axonefto gia proponiti opou tha pigenei tha einai to kokkino pani....perastika toy kostantinoy... oso gia ton ahonefto na doyme ti periferiako kai ti pivot tha koyvalisei ,tora poy to poyggi einai sfixto!

Anonymous said...

eixe toses antipathies o ASED... tora pou pire ton axonefto gia proponiti opou tha pigenei tha einai to kokkino pani....perastika toy kostantinoy... oso gia ton ahonefto na doyme ti periferiako kai ti pivot tha koyvalisei ,tora poy to poyggi einai sfixto