ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ!

Σε άλλη μια σπουδαία μεταγραφή μετά από αυτή των Ευαγγελίδη, Ναουμίδη, Κοκκώνη και Γουργούμη, προχώρησε ο ΠΑΟΚ, που χθες απέκτησε τον διεθνή αριστερό εξτρέμ Δημήτρη Τσακίρη. Ο 26χρονος αθλητής που τα τελευταία δύο χρόνια στον ΓΑΣ Κιλκίς εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Α1 ανδρών με 318 γκολ σε 49 συμμετοχές, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος αγόρασε το δελτίο του και θα αποτελέσει με τον Αντώνη Σαουλίδη ένα «αχτύπητο» δίδυμο στη θέση του αριστερού εξτρέμ. Πλέον ο ΠΑΟΚ, που έτσι και αλλιώς θεωρούνταν ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, θέλει έναν ξένο δεξιό ίντερ για να κλείσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ.

«Είμαι ΠΑΟΚτζής από... κούνια»
Ο Τσακίρης, σχολίασε: «Η συζήτηση μας ήταν άψογη και δεν διήρκησε πάνω από 10 λεπτά. Ελπίζω να μπορέσω να ενσωματωθώ γρήγορα. Ηθελα χρόνια να παίξω σε ομάδα της Θεσσαλονίκης και δει στον ΠΑΟΚ, που είμαι Παοκτζής από κούνια. Σκοπός μας είναι να παίξουμε καλό χάντμπολ και αν προσπαθήσουμε πολύ μπορούμε ακόμα και το πρωτάθλημα. Θέλουμε και τον κόσμο κοντά μας».

ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ
Ο 26χρονος πίβοτ Νίκος Σταυρίδης, που πέρσι αγωνίστηκε στον ΑΟΔ Θερμαϊκού και ανήκει στον ΒΑΟ, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που θέλει ακόμα έναν δεξιό ίντερ για να κλείσει το ρόστερ του.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ  Ο ΧΑΡΗΣ ΔΕΛΛΙΟΣ
ΕΠιστρέφει ο διεθνής τερματοφύλακς Χαρίλαος Δέλλιος, μετά την δεύτερη χειρουργικη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον προηγούμενο Νοέμβριο στο γόνατο του δεξιού ποδιού -χόνδρος μηνίσκος πλάγιος σύνδεσμος-. Ιδίως στους τελευταίους πέντε μήνες έχει δουλέψει εντατικά με ατομικό πρόγραμμα της ομάδας του, του Φιλίππου Βέροιας και θα δώσει από την αρχή της προετοιμασίας το παρών. Το ότι είναι πανέτοιμος  πιστοπόποιήθηε και από την εξέταση-μέτρηση με το σάϊμπεξ στην οποία υποβλήθηκε.

No comments