Αμεση λύση με γήπεδο ζητά η άστεγη ΑΕΚ, που είναι μπροστά σε αδιέξοδα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αμεση λύση με γήπεδο ζητά η άστεγη ΑΕΚ, που είναι μπροστά σε αδιέξοδα !

Σε απίστευτη ταλαιπωρία μπήκε το χάντμπολ της ΑΕΚ μετά την αιφνιδιαστική απόφαση για ''λουκέτο'' στο ΟΑΚΑ , που καθιστά απολύτως απαγορευτική τη χρήση και της αίθουσας Κασιμάτη.

Η ΑΕΚ επένδυσε στο ΟΑΚΑ ώστε να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για κατάλληλη παρουσία της στην αίθουσα Κασιμάτη, στήριξε όλη τη λειτουργία της στο χάντμπολ ακριβώς σε αυτόν τον χώρο ( για τον οποίο άλλωστε πλήρωνε για τις προπονήσεις και τους αγώνες της ) και τώρα είναι ''στον αέρα'', καθώς, αντιμετωπίζει αντικειμενικά προβλήματα επιβίωσης του τμήματος.

Μάλιστα, με δεδομένες τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν ακόμα για την εξεύρεση χώρων για προπονήσεις και παιχνίδια, προκύπτει αντικειμενικό πρόβλημα για τη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής ενώ αδιέξοδο υπάρχει και για την ανδρική ομάδα , ειδικά εν μέσω της προεκλογικής περιόδου, όπου ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη να δεσμευθεί ή να δημιουργήσει αντιδράσεις.

Η συμμετοχή της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την εξεύρεση λύσης για το γηπεδικό πρόβλημα που τώρα αντιμετωπίζει , αλλά έστω και με αυτή τη συνθήκη, δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα.

Μάλιστα, η ΑΕΚ ζήτησε με επιστολή της στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την παρέμβαση του ώστε να αποκτήσει ''στέγη'' το τμήμα χάντμπολ που κυριολεκτικά τώρα είναι στο δρόμο, ελέω σκεπάστρου ΟΑΚΑ...

Προς το παρόν  ( αλλά έως πότε ; ), η ΑΕΚ διαχειρίζεται με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους το κορυφαίο πρόβλημα που παρουσιάσθηκε δίχως την παραμικρή δική της ευθύνη, ωστόσο, οι ώρες είναι κρίσιμες και η απουσία εναλλακτικών λύσεων καθιστά επιτακτική την ανάγκη να πάρει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες όχι γενικά και αόριστα η Πολιτεία, αλλά, η ίδια η κυβέρνηση.


No comments