Φιλικές εμπειρίες για την Ακαδημία Πάτρας στην Αθήνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φιλικές εμπειρίες για την Ακαδημία Πάτρας στην Αθήνα

 


Στην Αθήνα βρέθηκε  η ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, όπου  στα πλαίσια  προετοιμασίας της πριν  την έναρξη το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας  ανδρών ( έναρξη 21/10) που θα συμμετάσχει,  έδωσε δύο φιλικούς αγώνες,  το Σάββατο με τον Ηλυσιακό  στο '' Α.Φώτσης'' και την Κυριακή με την εφηβική ομάδα του Α.Σ.Ε. Δούκα στο  ''Δαίς''.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε σχετικά :

'' Είμαστε σε καλό δρόμο,  παρότι μας λείπουν οι φιλικοί αγώνες. Ελπίζω μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη ''.

Παράλληλα με το φιλικό του Σαββάτου στα Ιλίσια, οι ιθύνοντες της ομάδας του Ηλυσιακού παρέδωσαν για τις ανάγκες του μουσείου χειροσφαίρισης της Ακαδημίας των Σπορ  την φανέλα του Ηλυσιακού, που την περίοδο 2006-07 αγωνιζόταν στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών.

Την φανέλα παρέδωσαν στον αρχηγό της Πατρινής ομάδας,  Αλέξη Παπαγιαννόπουλο,  ο γεν. αρχηγός του τμήματος Κώστας Συρεγγέλας και   ο αρχηγός και τερματοφύλακας  της ομάδας του Ηλυσιακού  Ανδρέας Αποστόλου, ο οποίος όταν βρισκόταν στην  Πάτρα για επαγγελματικούς λόγους  αγωνιζόταν με την Ακαδημία των Σπορ.

No comments