'' Η άνοδος στην Α1, θα φέρει τη λειτουργία που θέλουμε...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Η άνοδος στην Α1, θα φέρει τη λειτουργία που θέλουμε...''

 


Η Ακαδημία των Σπορ Πάτρας θα αγωνισθεί στην Α2 Εθνική Ανδρών και Γυναικών και την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως άλλωστε η πλειονότητα των συλλόγων της περιφέρειας και όχι μόνον.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Δεβελέγκας, τονίζει χαρακτηριστικά:

'' Με τις προσπάθειες που κάνουμε ως Δ.Σ. για την εξεύρεση χορηγιών και υποστηρικτών, από τα χρήματα που συγκεντρώνουμε, το 60% δίδεται για τις μετακινήσεις των ομάδων,  το 30% για έξοδα διαιτησίας και κριτών και μένει μόλις ένα 10% για όλα τα υπόλοιπα έξοδα. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι έτσι υπολειτουργούμε.

Μπορεί να πήραμε κάποια χρήματα από το κράτος δια μέσου της φορολογίας των κερδών του στοιχήματος,  αλλά δυστυχώς αυτά δεν φτάνουν. Πρέπει τόσο η τοπική αυτοδιοίκηση όσο και η περιφερειακή διοίκηση   να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο τους συλλόγους των εθνικών κατηγοριών και να μας στηρίξουν όσο μπορούν.

Το ίδιο πρέπει να κάνει και η Ο.Χ.Ε. και κάνω έκκληση για αυτό,  ιδιαίτερα με τις 7-8 επαρχιακές ομάδες  που είμαστε απομακρυσμένες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και άνω των 200 χιλιομέτρων, από την στιγμή που η Α1 εθνική κατηγορία ενισχύεται με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το στοίχημα ενώ έχουν βρεθεί και χρήματα για την επιμόρφωση των διαιτητών.

Για να φέρουμε τα τμήματά μας στην επιθυμητή λειτουργία και όλα να ‘’ δουλεύουν στην εντέλεια  ‘’  πρέπει να έχουμε μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α1 που αυτοχρηματοδοτείται,  αλλιώς ανάπτυξη δεν θα έχουμε και σιγά-σιγά θα αργοσβήνει η φλόγα του αθλήματος στην περιοχή μας ''.  

No comments