Ο '' Mr 7 '' για 7η χρονιά στον Ολυμπιακό ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο '' Mr 7 '' για 7η χρονιά στον Ολυμπιακό !

 


Για έβδομη σεζόν μένει στον Ολυμπιακό ο διεθνής πίβοτ Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, ο 25χρονος που όχι συμπτωματικά φορά τη φανέλα με το νούμερο 7 και δίνει πάντα ότι καλύτερο έχει για την ομάδα του, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο βελτίωση και μεγαλύτερη ωριμότητα.

Συγκυριακά μάλιστα η ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ουσιαστικά συμπίμπτει με την ημερομηνία ανακοίνωσης της δημιουργίας του τμήματος από τους ''ερυθρόλευκους'', στις 22 Ιουνίου 2017. 

Οι δηλώσεις του Καραμπουρνιώτη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα συνεχίζω να φοράω τα χρώματα της ομάδας μας για έβδομη χρονιά. Γνωρίζουμε όλοι τους στόχους που θέτει κάθε σεζόν ο Ολυμπιακός, είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε, ώστε να φανούμε αντάξιοι των στόχων αυτών. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να δίνει το 100% σε κάθε αγώνα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ώστε να κάνουμε περήφανο το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού. Τέλος, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τον κόσμο της ομάδας, που τόσο πολύ έχω δεθεί. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη τους σε όλες τις στιγμές μας».

No comments