Παραμονή των πρωταθλητριών στον ΠΑΟΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραμονή των πρωταθλητριών στον ΠΑΟΚ !

 


Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τη συνεργασία με τις Μαρία Χατζηπαρασίδου, Καταρίνα Τομάσεβιτς και Αθηνά Καπρινιώτη για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του συλλόγου και έτσι θα μείνουν και οι 3 στο δυναμικό της και στη σεζόν 2023-2024.

Η Χατζηπαρασίδου θα είναι για 7η χρονιά στον ΠΑΟΚ ενώ είναι η πρώτη σκόρερ στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ γυναικών και η παίκτρια με τους περισσότερους τίτλους με την φανέλα του ΠΑΟΚ, φτάνοντας τα πέντε πρωταθλήματα και τα τέσσερα κύπελλα. 

Η δήλωση της στο acpaok.gr:

«Τα επτά καλά της μοίρας μου... Έβδομη χρονιά στην ομάδα την οποία αγαπώ, σε μία ομάδα η οποία συνεχίζει να με εμπιστεύεται. Παραμένω λοιπόν στην ομάδα στην οποία γεύτηκα τίτλους και κύπελλα. Υπόσχομαι και τη νέα χρονιά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ». 

Η Καταρίνα Τομάσεβιτς, η MVP των περσινών τελικών της Α1, είπε :

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν. Θα είμαι εκεί δίπλα στην ομάδα, όποτε με χρειαστεί, σε όλες τις κρίσιμες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη, ο οποίος βρήκε την πιο σωστή λύση. Από πλευράς μου, νιώθω ήδη χαρούμενη που θα φοράω την φανέλα του ΠΑΟΚ και του χρόνου!». 

Και η Αθηνά Καπρινιώτη :

« Τη νέα σεζόν θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το εγχώριο «νταμπλ», κάνοντας παράλληλα το καλύτερο δυνατό στην Ευρώπη. Για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, θα θέλαμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα μας ». 


No comments