Αντίστροφη μέτρηση για τα λεβεντόπαιδα με το εθνόσημο ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αντίστροφη μέτρηση για τα λεβεντόπαιδα με το εθνόσημο !

Με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Εθνικής Νέων, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U21 που συνδιοργανώνουν Ελλάδα και Γερμανία από τις 20 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Από σήμερα (9/6) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συγκεντρώνεται στην Αθήνα, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Γεωργιάδη να έχει στη διάθεση του τους εξής 22 παίκτες : 

Παπαγιάννης (Αερωπός Έδεσσας), Αλεξανδρίδης, Κυριακίδης, Μπαμπατζανίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Αναστασίου, Δικαιούλιας, Γερουλάνος, Παγιάτης, Παναγιώτου, Στεφανίτσης (ΑΣΕ Δούκα), Σίνα, Τόσκας (Δράμα ΄86), Κοτσιώνης, Μ. Στάθης (ΕΣΝ Βριλησσίων), Κουκουλάς, Νικολίνταης, Βασιλείου - Τσάφος (Ιωνικός ΝΦ), Κουτουλογένης (Ολυμπιακός), Αναγνωστόπουλος (Πανελλήνιος), Παπάζογλου, Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ) και Δάϊο (ΧΑΝΘ).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο κλειστό της Νίκαιας. Το Σάββατο (10/6) η Εθνική θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Μαρόκου, στις 18:30 στη Νίκαια και την Κυριακή, στις 18:00 το Μπαχρέιν στο ίδιο γήπεδο. Και οι δύο αναμετρήσεις θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα και θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

Θα ακολουθήσουν ακόμη δύο φιλικοί αγώνες με τις ίδιες ομάδες (με Μπαχρέϊν στις 13 Ιουνίου και με Μαρόκο στις 14 Ιουνίου).



No comments