Ανανέωση εμπιστοσύνης στο τεχνικό τιμ της Δράμας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανανέωση εμπιστοσύνης στο τεχνικό τιμ της Δράμας

 


Παρέμειναν στη Δράμα και για τη νέα σεζόν, ο προπονητής  Σάκης Βαλαβάνης και οι συνεργάτες του  Ηλίας Καλαϊτζίδης και Μαρία Λαζαρίδου ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να ενισχυθεί το τεχνικό τιμ με ακόμα ένα άτομο.

ΣΑΚΗΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ:

'' Ως μέλος της οικογένειας αυτής της ομάδας ήταν αυτονόητο για μένα να ανταποκριθώ άμεσα στην πρόταση για να παραμείνω μια ακόμη χρονιά στη θέση του προπονητή. Είμαστε για ακόμη μια χρονιά παρόντες για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της κατηγορίας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα των παικτών μας, των οπαδών μας και της διοίκησης που στέκεται πάντα δίπλα μας. Έχοντας πάντα εμπιστοσύνη στην ποιότητα των παικτών μου είμαι σίγουρος πως για ακόμη μια χρονιά θα προσφέρουμε συγκινήσεις και θέαμα στο πολυπληθές κοινό μας αλλά και στο κοινό του Handball της χώρας μας ''.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ

''Οι στόχοι της ομάδας να κάνει πρωταθλητισμό με βρήκαν απόλυτα σύμφωνο και έκαναν την απόφαση μου πιο εύκολη στην θετική απάντηση. Ως συνεργάτης του Σάκη Βαλαβάνη θα δώσω αυτό που αξίζει σε αυτήν την μεγάλη Ομάδα που κοιτάει να πάει ακόμα πιο ψηλά ''.

ΜΑΡΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ:

''Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ και φέτος με την ομάδα της Δράμας. Η ομάδα καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να κρατάει το επίπεδο ψηλά σε ένα πρωτάθλημα που γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό ''




No comments