Παρέμεινε στον Δούκα η ''Αγία Τριάδα '' ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρέμεινε στον Δούκα η ''Αγία Τριάδα '' !

 


Ο Δούκας ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Ανδρέα Γερουλάνο, Λευτέρη Παγιάτη και Παναγιώτη Κολλύρη, παιδιά με αφοσίωση, ταλέντο και ήθος.

Για την παραμονή τους στο σύλλογο τους, σχολίασαν :

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ : '' Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παραμείνω μέλος της οικογένειας του ΑΣΕΔ. Η ομάδα εξελίσσεται συνεχώς και μετά την φετινή επιτυχημένη χρονιά θέλουμε να συνεχίσουμε να στοχεύουμε ψηλά ''.

ΠΑΓΙΑΤΗΣ : '' Η επόμενη χρονιά αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμένα και τους συμπαίκτες μου καθώς την προηγούμενη, παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, αποδείξαμε σε όλη την Ελλάδα ότι μπορούμε να σταθούμε στο κορυφαίο επίπεδο και να διεκδικούμε επιτυχίες. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φυσιοθεραπευτές της ομάδας, Παναγιώτη Τούση και Κωνσταντίνο Κωστόπουλο, που με βοήθησαν πολύ για να έχω τη φετινή μου απόδοση ''.

ΚΟΛΛΥΡΗΣ : '' Μετά από μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα σε ένα από τα πιο ποιοτικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών καταφέραμε στο τέλος να δείξουμε μια πολύ θετική παρουσία στο Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών. Φτάσαμε μια ανάσα από την κατάκτηση του και αυτόματα αυτή η εικόνα μας δίνει κίνητρο ενόψει της νέας χρονιάς που αναμένεται και πάλι δύσκολη και απαιτητική. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί όπως πρέπει για να διεκδικήσει τους στόχους που θα θέσουμε ''.


No comments