Ισχυρό Πανόραμα και στη νέα σεζόν ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ισχυρό Πανόραμα και στη νέα σεζόν !

Φιλόδοξο όσο και ανταγωνιστικό θα είναι και στη νέα σεζόν το Πανόραμα, που ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σωκράτη Βακάλη, όπως και με 4 αθλήτριες του, τις Ντάνα Αμπίλντα ( από το Καζακστάν ), Μπρούνα Γκονσάλβες Ροντρίγκες ( από την Βραζιλία ), Χριστίνα Εμμανουηλίδου, Κατερίνα Φλώρου.

Δηλώσεις τους : 

ΒΑΚΑΛΗΣ : '' Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά στην οικογένεια του Πανοράματος. Η συμφωνία χρειάστηκε μόνο 5 λεπτά για να επικυρωθεί, καθώς η διοίκηση με διαβεβαίωσε ότι θα προσφέρει όλα τα εχέγγυα που χρειάζεται για να δουλέψουμε και να γίνεται η ομάδα όλο και καλύτερη αλλά και γιατί νομίζω ότι όλα τα μέρη είναι ευχαριστημένα και συντονισμένα στον ίδιο σκοπό και στις απαιτήσεις και τους όρους εργασίας γι' αυτόν. Άλλωστε νιώθω ότι αυτή η ομάδα είναι ήδη σπίτι μου και με όλους τους ανθρώπους της, είμαστε συντονισμένοι στο ίδιο μήκος κύματος. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό σύμβουλο κο Χριστοδουλίδη, τον έφορο κο Τσαχουρίδη και κυρίως τον Πρόεδρο κο Τερζίδη για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που με περιέλαβαν αλλά και για τις προσπάθειές τους να εξασφαλιστεί το καλύτερο επίπεδο προϋποθέσεων και για την ομάδα και για εμένα, ώστε να δουλέψουμε απρόσκοπτα για το κοινό μας όραμα ''.

ΑΜΠΙΛΝΤΑ : '' Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την ΑΕΠ Πανόραμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλη την ομάδα για την χρονιά που πέρασε, από τα κορίτσια και τους προπονητές, έως την διοίκηση. Ήμασταν πολύ νέα ομάδα αλλά έβλεπα και βλέπω την θέληση και την δύναμη στις συμπαίκτριες μου ώστε να δώσουμε ακόμα πιο πολλά φέτος και να φτάσουμε πιο μακριά. Είμαι σίγουρη ότι θα ξεκινήσουμε την νέα σεζόν με πολύ πείσμα, θέληση και πίστη ο ένας στον άλλον, δίνοντας όλο μας το είναι από την αρχή ως το τέλος. Πίστευα και πιστεύω στην ομάδα μου ''.

ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ : '' Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση για την επόμενη σεζόν και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλη προοπτική να αναπτυχθεί. Έχουμε πολύ ταλέντο για να γίνουμε μια μεγαλύτερη και πιο ισχυρή ομάδα. Την περασμένη σεζόν ήμασταν κοντά στους στόχους μας, αλλά τώρα πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα είμαστε καλύτερες και θα βελτιώσουμε το παιχνίδι μας ''.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ : '' Η περσινή χρονιά ήταν μάθημα και προπόνηση για όλους μέχρι να μπούμε στους στόχους που θέλαμε. Αυτή την χρονιά ελπίζω η ομάδα να δώσει ακόμα περισσότερα, να πετύχει ακόμα περισσότερους στόχους και να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια. Από τη μεριά μου θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να φτάσουμε με τις συμπαίκτριες μου στην επίτευξη αυτών των στόχων. Ένας τραυματισμός με κράτησε λίγο πίσω αλλά θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Τερζίδη διότι με βοήθησε να ξεπεράσω τον τραυματισμό και να επανέλθω σωματικά και ψυχικά πιο δυνατή. Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια υγιή αγωνιστική σεζόν ''.

ΦΛΩΡΟΥ : '' Νιώθω χαρούμενη και περήφανη που  ανανεώθηκε για μια ακόμα χρονιά η συνεργασία μου με την ομάδα της ΑΕΠ Πανόραμα. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι να κάνω το παν για να φανώ αντάξια. Θα δώσω και πάλι τον καλύτερό μου εαυτό και θα συνεργαστώ με τους προπονητές και τις συναθλήτριες μου ώστε να ανεβάσουμε την ομάδα, ακόμα πιο ψηλά ''.

No comments