Απέκτησε προβάδισμα η Ουγγαρία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Απέκτησε προβάδισμα η Ουγγαρία

 Η Ουγγαρία νίκησε στο ντέρμπι κορυφής του 5ου ομίλου την Δανία με 33-28  και πήρε τους δύο βαθμούς για τη β΄ φάση στην οποία προκρίθηκε μαζί με  τη Δανία.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δανία κατάφερε να έχει το προβάδισμα στο σκορ και να προηγηθεί στο 23΄ με 14-10. Η Ουγγαρία μείωσε στο 26΄ 14-13,  ισοφάρισε στο 29΄20΄΄ 15-15 και προηγήθηκε με μπάζερ μπίτερ του Ονόντι Τζανοσκούντ στην λήξη του αγώνα με 16-15 για πρώτη φορά.

Με γκολ ξεκίνησε και στο β΄ μέρος η Ουγγαρία στο 31΄ κάνοντας το 17-15 ενώ προηγήθηκε στο 36΄ με 19-16. Στο ίδιο λεπτό οι Δανοί έχασαν με απευθείας κόκκινη τον Χρίστοφερ Ντρέιερ για επικίνδυνο παιχνίδι.

Βρίσκοντας πιο εύκολα το γκολ οι Ούγγροι ξέφυγαν με  27-22 και 32-27 στο 56΄ νικώντας με το τελικό 33-28.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Ζόραν Ίλιτς.

 Οι δηλώσεις

Papp Tamás (παίκτης Ουγγαρίας): «Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Δουλέψαμε συλλογικά σαν ομάδα και για αυτό κερδίσαμε. Έχουμε έναν τεράστιο δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε πολύ για περάσουμε στην επόμενη φάση».

Atlason Arnór (προπονητής Δανίας): «Είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα, γιατί ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να κερδίσουμε την αναμέτρηση, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Η Ουγγαρία ήταν καλύτερη σήμερα».


 

No comments