''Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα για τρόπαια ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα για τρόπαια ! ''

Οι πρωταγωνιστές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, Ολυμπιακός-Δούκας ( 28-27 ), δήλωσαν :  

Νίκος Γραμματικός ( προπονητής Ολυμπιακού ) : «Πάρα πολύ έντονο διήμερο. Μετά το ματς με την ΑΕΚ, ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα, με όπλο το τρανζίσιον. Καταναλώσαμε μεγάλη ενέργεια χθες, στον ημιτελικό, πολλά παιδιά ήταν από τραυματισμούς, όμως τα καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και τον κόσμο που ήταν εδώ, ένα πολύ δυνατό διήμερο. Συγχαρητήρια σε όλους, από αύριο ξεκινάμε για τους τελικούς στο πρωτάθλημα».

Πέτρος Κανδύλας ( αθλητής Ολυμπιακού ): «Ήθελα να βγω ψεύτης και να είναι σήμερα ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά το είχα πει στους συμπαίκτες μου ότι ο Δούκας θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του. Είναι νεανική ομάδα που δεν μας ταιριάζει καθόλου. Πολλά συγχαρητήρια στον Δούκα. Εμείς ήμασταν κουρασμένοι, κάναμε λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να τρέξει. Στο τέλος βγάλαμε την ποιότητά μας, πολύ μεγάλα γκολ από τον Βύρωνα Παπαδόπουλο, φανταστικό τελείωμα από τον Μπάμπη Δομπρή, ο Τόμας Μπάουερ ήταν εκεί όταν χρειάστηκε, συγχαρητήρια σε όλους. Το θέλαμε πολύ και τώρα πάμε για το νταμπλ»..

Τόμας Μπάουερ ( αθλητής Ολυμπιακού ) : «Κατά τη διάρκεια αυτού του Final-4, το πιο σημαντικό είναι, ότι δείξαμε πως μπορούμε να τους νικήσουμε όλους και ότι είμαστε ομάδα για τρόπαια. Έχουμε ακόμα μία δουλειά να κάνουμε, αφού έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα. Μπορούμε να εγγυηθούμε μέγιστο μαχητικό πνεύμα για τους τελικούς του πρωταθλήματος που ακολουθούν. Τώρα, γιορτάζουμε το δεύτερο τρόπαιο της χρονιάς και από αύριο, θα επικεντρωθούμε να πάρουμε και το τρίτο, το πρωτάθλημα».

Μπάμπης Δομπρής ( αθλητής Ολυμπιακού ) : «Το διήμερο ήταν πολύ έντονο, με δύσκολες στιγμές, αλλά όλα πήγαν καλά. Είμαστε Κυπελλούχοι Ελλάδας για φέτος, μπράβο σε όλα τα παιδιά, κάναμε κατάθεση ψυχής και στα δύο παιχνίδια. Σήμερα, ήταν εμφανής η κούραση από τον ημιτελικό, αλλά στην παράταση ήμασταν η ομάδα με την μεγαλύτερη εμπειρία και τα ψυχικά αποθέματα για να διαχειριστούμε την κατάσταση! Συγχαρητήρια και στον Δούκα, περιμέναμε ένα δύσκολο ματς, πάλεψαν άξια, ήταν άξια φιναλίστ του Κυπέλλου. Συνεχίζουμε, τώρα, για το πρωτάθλημα».

Γιώργος Χαλκίδης (προπονητής ΑΣΕ Δούκα): "Στο ένα σουτ κρίθηκε ο τελικός με το τέρμα του Δομπρή και μάλιστα με τον Ολυμπιακό να έχει παθητικό. Όλα τα ματς του F4 ήταν κλειστα. Εμείς το θέλαμε πολύ, ξέραμε τι ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο ματς τα δυνατά μας σημεία, τη νεανικότητα, την αθλητικότητα και την ταχύτητα. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για αυτά τα παιδιά που δουλεύουν σαν επαγγελματίες και αποτελούν το αύριο του αθλήματος, οι μισοί παίζουν στις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων και έχουν μπροστά τους ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Κοίταξαν στα μάτια μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και έφτασαν κοντά στην κατάκτηση". 

Αλεξάνταρ Γιάντσα (δεξιός ίντερ Δούκα): "Ήμασταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Χθες παίξαμε έναν δυνατό ημιτελικό , αλλά φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί και στον τελικό. Το ματς κρίθηκε σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου γιατί απέναντι σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, καταφέραμε να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση και να τους δυσκολέψουμε πάρα πολύ". 





No comments