F6 Νεανίδων: MVP η Ψαριώτη της ΑΕΚ - Οι ατομικές διακρίσεις (φωτό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

F6 Νεανίδων: MVP η Ψαριώτη της ΑΕΚ - Οι ατομικές διακρίσεις (φωτό)



Η Ειρήνη Ψαριώτη της ΑΕΚ αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης (MVP). Τη βράβευση έκανε η Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη (Πρόεδρος Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ).



Όσον αφορά στην καλύτερη επτάδα, η Ερμιόνη-Μαρία Καψάλη του Ο.Φ. Νέας Ιωνίας ήταν καλύτερη τερματοφύλακας, παραλαμβάνοντας το βραβείο της από τον Στέλιο Αλεπουδέα (Τεχνικός Σύμβουλος της ΟΧΕ). 

Καλύτερη πλέι μέικερ ήταν η Κατερίνα Κουκμίση της ΑΕΣΧ Πυλαίας, που βραβεύτηκε από τον Δημήτρη Σκάρλο (Τεχνικός Σύμβουλος της ΟΧΕ).

Καλύτερη πίβοτ αναδείχτηκε η Αδαμαντία Πατρώνη της ΑΕΚ, η οποία βραβεύτηκε από τον Γιάννη Βαρελτζή (Τεχνικός Σύμβουλος της ΟΧΕ).



Καλύτερη δεξιά εξτρέμ αναδείχτηκε η Χαρά Κατσίκα της ΑΕΚ, η οποία βραβεύτηκε από την Ερασμία Λάσκαρη (Επιτροπή Εθνικών Ομάδων).



Καλύτερη αριστερή εξτρέμ ήταν η Αντέλα Φυτράκη από τον Πανελλήνιο Νεάπολης, το βραβείο της οποίας το παρέδωσε η Κυριακή Μπακοπούλου (Τεχνικός Σύμβουλος της ΟΧΕ). 

Καλύτερη αριστερή ίντερ ήταν η Κατερίνα Γιαννοπούλου του Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, την οποία βράβευσε η Σοφία Ναισίδου. 

Καλύτερη δεξιά ίντερ ήταν η Κλεοπάτρα Ρούσου από τον ΓΑΣ Καματερού, την οποία βράβευσε ο Λεωνίδας Ιωάννου (Πρόεδρος ΓΑΣ Καματερού). 



Καλύτερη αμυντικός ήταν η Σωτηρία Κούρτη από τον ΓΑΣ Καματερού, η οποία βραβεύτηκε από το μέλος του ΔΣ της ΕΣΧΑ Αντώνη Βασιλακάκη.


Φωτόγραφικό υλικό: aek.gr

No comments