Ολοι Χαλκίδα την Κυριακή, για την πρόκριση ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοι Χαλκίδα την Κυριακή, για την πρόκριση !

Πέτρος Μπουκοβίνας και Χάρης Μάλλιος, εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την νίκη της Εθνικής μας στο Βέλγιο και παράλληλα περιμένουν τους φίλους του χάντμπολ την Κυριακή στη Χαλκίδα, στο ματς που θα αρχίσει στις 6 μ.μ. στο κλειστό της Κανήθου.

ΜΠΟΥΚΟΒΙΝΑΣ : '' Ήταν μία μεγάλη νίκη με κακή εμφάνιση. Κρατάμε το αποτέλεσμα, έχουμε πολλά να διορθώσουμε, οφείλουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο, σε αυτή την έδρα δυσκολεύτηκαν πολλές ομάδες. Δεν με νοιάζουν τα ποσοστά και οι εμφανίσεις μου, με νοιάζει ότι κερδίσαμε. Είναι ένα όνειρο για εμάς να πάμε στο ΕURO. Είμαι υπερήφανος και ευλογημένος που είμαι εδώ σε αυτή την ομάδα με τους συμπαίκτες μου που είναι αδέρφια μου ''.

ΜΑΛΛΙΟΣ : ''  Παρότι τα λόγια είναι φτωχά και ότι και να πούμε οι άνθρωποι δεν γυρίζουν πίσω, θέλω να εκφράσω εκ μέρους όλης της ομάδας τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τρομερού δυστυχήματος στα Τέμπη. Το συζητάμε κάθε μέρα και είμαστε συγκλονισμένοι από αυτή την τραγωδία.

Τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα, μία λύπη, μία χαρά, αλλά έτσι είναι η ζωή και ο αθλητισμός. Από κει και πέρα πραγματικά είμαι υπερήφανος για την ομάδα, παρότι δεν ήμασταν καλοί, καταθέσαμε ψυχή και πήραμε μία μεγάλη νίκη. Θα το απολαύσουμε σήμερα και μετά πρέπει να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε για το δεύτερο ματς στη Χαλκίδα. Περιμένουμε κοντά μας αυτό τον υπέροχο κόσμο για να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση ''.

No comments