Μπούνας για την πρώτη φορά σε Γυναικεία ομάδα : '' Διαφορετική εμπειρία, αλλά, όλα θα πάνε καλά ''. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπούνας για την πρώτη φορά σε Γυναικεία ομάδα : '' Διαφορετική εμπειρία, αλλά, όλα θα πάνε καλά ''.


Στα 42 του, ο Κωστής Μπούνας θα συνεργασθεί για πρώτη φορά με γυναικεία ομάδα χάντμπολ, ωστόσο, ήδη οι πρώτες εντυπώσεις του, από όσα έχει δεί στη Νέα Ιωνία, είναι ιδιαίτερα θετικές.
Για τον προπονητή που σταμάτησε την ενεργό δράση σε ηλικία 25 ετών ( μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς ) και εργάσθηκε στο Καματερό, τον Διομήδη Αργους τον ΔΙΚΕΑ-ΙΕΚ Ξυνή και τον Δούκα ( ως πρώτος προπονητής από το 2017 έως το 2022 ), είναι δεδομένο ότι πήγε στη Νέα Ιωνία με πολύ καλή διάθεση.
Παραδέχεται ότι '' είναι διαφορετική εμπειρία η συνεργασία με γυναικεία ομάδα, αλλά, θα προσαρμοσθεί και έχει πολύ θετική αίσθηση για όσα θα ακολουθήσουν σε αυτό το νέο στάδιο της καριέρας του στην προπονητική ''.
Παράλληλα, πρόσθεσε στη συνομιλία που είχαμε για το greekhandball.com :

 '' Κατ΄αρχάς, θα ήθελα να πώ και δημόσια, συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σάσα Ζιβούλοβιτς, που πέρα από την αθλητική προσφορά του ήταν και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ευχαριστώ την διοίκηση της Νέας Ιωνίας για την πρόταση που μου έκανε. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο, δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα, καθώς, ο Σάσα και οι συνεργάτες του, η διοίκηση και φυσικά οι αθλήτριες έχουν κάνει σπουδαία δουλειά. Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα συνεργασθούμε όπως πρέπει και όλα θα πάνε όπως αξίζει σε αυτόν τον σύλλογο ''. 


No comments