Ο Μπούνας στον πάγκο της Νέας Ιωνίας ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Μπούνας στον πάγκο της Νέας Ιωνίας !

 



Ο Κωστής Μπούνας συμφώνησε με την Νέα Ιωνία και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του αθηναϊκού συλλόγου, όπου είχε δημιουργηθεί κενό μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Σάσα Ζιβούλοβιτς.

Αμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Χρήστος Δημήτρουλας, που είχε τον ίδιο ρόλο και στο πλευρό του Σάσα.

Η τοποθέτηση της Νέας Ιωνίας, προς το greekhandball.com που απηύθυνε σχετική ερώτηση,  για την έναρξη συνεργασίας με τον Μπούνα, είναι αξιέπαινη, προσεκτική και άκρως τιμητική για τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου  :

'' Μετά την αναπάντεχη απώλεια του Σάσα Ζιβούλοβιτς, γεγονός που συγκλόνισε όχι μόνο την ομάδα μας αλλά και όλο τον κόσμο του αθλητισμού. Είμαστε υποχρεωμένοι ως σωματείο να συνεχίσουμε την πορεία μας η οποία άλλωστε αποτελεί και συνέχεια του αθλητικού έργου του Σάσα. Θα παραμείνει πάντα στις καρδιές μας ο Σάσα και θα αποτελεί για το σωματείο μας ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας του. Νέος προπονητής του τμήματος αναλαμβάνει από σήμερα ο Κώστας Μπούνας, ένας προπονητής με σημαντική παρουσία στο χώρο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να επιτύχει στο έργο του. Εχει την εμπιστοσύνη μας. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στοχεύουμε στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Κώστα Μπούνα και τον στενό συνεργάτη του Χρήστο Δημήτρουλα, ο οποίος παραμένει κοντά μας ''. 



No comments