Επαιξαν για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια και κέρδισαν ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επαιξαν για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια και κέρδισαν !

 


Για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια που ξεκίνησαν το χάντμπολ, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του προπονητή τους Στέλιου Ντουνιαδάκη στο athlitiko.gr , έπαιξαν σε επίσημο ματς οι νεαροί αθλητές του Ιδομενέα Χανίων, ωστόσο, αποζημιώθηκαν για την ιώβεια ( λόγω των συνθηκών, της έλλειψης δηλαδή ομάδων στην Κρήτη ) υπομονή τους καθώς γεύθηκαν τη χαρά της νίκης με 26-22 επί του Δία Μοσχάτου.

Το ματς έγινε για την Β΄Εθνική, ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, με τον Ιδομενέα να έχει προκριθεί στα πλέϊ οφ ανόδου και τον Δία να μετρά 8 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, παρά τις φιλότιμες και αξιέπαινες προσπάθειες των επίσης νεαρών, κατά βάση, αθλητών του.

Οι σχετικές παραδοχές του Στέλιου Ντουνιαδάκη : 

'' Αυτά τα παιδιά, η ομάδα Παίδων, η οποία έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη Δημοτικού και τώρα πηγαίνουν Β’ Λυκείου, είναι παιδιά δηλαδή 17 ετών, περίμεναν τόσα χρόνια να παίξουν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα… Για καλή μας τύχη και με τη σύμφωνη γνώμη και προτροπή ουσιαστικά του προπονητή του ανδρικού, Νίκου Κοκολοδημητράκη, μας δόθηκε η ευκαιρία να καταθέσουμε μέσα στο γήπεδο τους κόπους, τους ιδρώτες και τις προσπάθειες μας. Για καλή μας τύχη υπήρχε θετικό αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν αυτοσκοπός. Τα παιδιά οφείλουν να έχουν ένα μέλλον για να δικαιολογήσουν τα χιλιόμετρα που έχουν κάνει μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Ελπίζω να έχουν υγεία και μια καλή πρόοδο στη ζωή τους. Ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό των Χανίων που δεν ήταν μόνο από το χάντμπολ, που πάντα στηρίζει και δίνει θάρρος σε τέτοιες προσπάθειες. Ευχαριστούμε πολύ εκ μέρος όλων των παιδιών και των γονέων τους''.

Από την ανδρική ομάδα του Ιδομενέα είχαν χρόνο συμμετοχής, για να στηρίξουν τους άπειρους συμπαίκτες τους, μόνο ο πρώτος σκόρερ Φαλτσέτας, ο γκολκίπερ Νικηφοράκης και ο Ισπανός Σίσκου Φερνάντεθ,  νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιδομενέα.

Ο Δίας προηγήθηκε στο ημίχρονο με 14-13, όμως, μετά το 45΄( 18-16 ) οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και έφθασαν στη νίκη.

Πεντάλεπτα: 2-1, 5-6, 8-7, 8-9, 12-13, 13-14 (ημίχρονο), 14-15, 16-16, 18-16, 21-19, 23-21, 26-22. 

Μόνος διαιτητής της συνάντησης ο Φωτεινάκης, όπως είχε συμβεί και στο ματς του Ιδομενέα με την Πολιτεία.

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ: Νικηφοράκης, Παρασκευόπουλος 1, Μπολάκης 1, Σταυριανουδάκης 2, Σίσκου Ερνάντεθ, Θωμαδάκης 1, Μπερτάκης 6, Γιασαφάκης 1, Ψαθογιαννάκης 7, Πρωιμάκης 3, Καλατζάκης 1, Χαλεβελάκης, Καμηλάκης, Φαλτσέτας 3, Ντουνιαδάκης, Παντελάκης.

ΔΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ : Κουρής, Ζαχαριάς 6, Χαραλαμπίδης 5, Φωτίου, Χριστόπουλος 7, Κωνσταντινίδης Γ., Καραγεώργης 2, Πριμηκύριος, Κωνσταντινίδης Γεωρ. 1, Βενιζελέας, Κύβελος, Χαραλαμπίδης 1, Κολοκυθάς.


 

No comments