Σ.Παπασταμάτης στο greekhandball.com : '' Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να διορθώσουμε τα προβλήματα '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σ.Παπασταμάτης στο greekhandball.com : '' Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να διορθώσουμε τα προβλήματα ''

 


Η ΑΕΚ γνώρισε δύο οδυνηρές ήττες τις προηγούμενες ημέρες, από Αλίνγκσας και Ολυμπιακό, ωστόσο, ο διοικητικός ηγέτης της Σταμάτης Παπασταμάτης με δηλώσεις του στο greekhandball.com δίνει το στίγμα για τη συνέχεια στην ομάδα του , εκφράζοντας ρεαλισμό αλλά και αισιοδοξία : 

'' Εμείς παραμένουμε πιστοί σε αυτά που είπαμε. Βλέπουμε τα προβλήματα και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τα διορθώσουμε. Παραμένει στόχος μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος και θεωρώ ότι θα είμαστε εμείς που θα το πανηγυρίσουμε ''.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός, αλλά, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα για τους ιθύνοντες της καθώς προέκυψαν οι απώλειες των Γιούκιτς-Μόγια.

Ειδικά, μάλιστα, το κενό του πρώτου, που είναι αριστερόχειρας κορυφαίας ποιότητας, φαίνεται ότι είναι πολύ  δύσκολο να καλυφθεί, αλλά, ισχύει και για τον Μόγια ότι δεν είναι διόλου εύκολο να αντικατασταθεί.

Η ΑΕΚ υποφέρει από το γεγονός ότι δεν έχει Γιούκιτς και Μόγια, αποδυναμώθηκε σε ικανό βαθμό και χρειάζεται μεσούσης της περιόδου πολύ ψάξιμο, που φυσικά δε ξεκινά τώρα, ώστε να αναπληρωθούν οι απόντες, με τρόπο πειστικό και όχι επιδερμικό.

Η θέληση, ωστόσο, υπάρχει.  

 

No comments