Αυλαία στον δεύτερο γύρο, με αλλαγή στον πάγκο της ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αυλαία στον δεύτερο γύρο, με αλλαγή στον πάγκο της ΧΑΝΘ

 


Ξεκινά σήμερα Σάββατο 10/12 ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα της Handball Premier με τις εξής 5 αναμετρήσεις : 

Handball Premier (12η αγωνιστική)

Βριλησσίων 15:00, ΕΣΝ Βριλησσίων- Bianco Monte Δράμα

(Τζαφερόπουλος- Λινάρδος, Μίγκας)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=5E2Z9utoZNY

Γιώργος Πέρρος (πλέι μέικερ Βριλησσίων): «Μετά από πολλά ματς θα έχουμε την ευκαιρία να παραταχθούμε πλήρεις. Η Δράμα έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ, έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα, θα την σεβαστούμε, αλλά από κει και πέρα εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας με μοναδικό στόχο τη νίκη».

Μάριος Μωραϊτης (αθλητής Δράμας): «Ερχόμαστε από ένα παιχνίδι που η απόδοση μας δεν ήταν όσο καλή θα θέλαμε. Μέσα από τις προπονήσεις δουλέψαμε σκληρά τα λάθη μας και τις αδυναμίες, ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ομάδα των Βριλησσίων. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στην συγκέντρωση των αθλητών. Τα Βριλήσσια είναι μια μαχητική ομάδα που έχει έμπειρους παίχτες και πιστεύω θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες».

Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- ΧΑΝΘ

(Χαρίτσος- Βαγγελτζίκης, Μιχαηλίδης)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/@EdessaNewsTV

Η ΧΑΝΘ θα παραταχθεί με νέο προπονητή, αφού η λύθηκε η συνεργασία με το Γιώργο Μαστορογιάννη και χρέη πρώτου τεχνικού θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Αλέξης Παπαβασίλης. Ο 51χρονος τεχνικός «στρατιώτης» της ΧΑΝΘ βρίσκεται στον σύλλογο από το 2000 και θα είναι η 5η φορά (2005-2006, 2007-2008, 2010-2011, 2011-2012) που θα την καθοδηγήσει στην Α1 Ανδρών.

Κώστας Τούτσης (τεχνικός Αερωπού ): «Έχουμε ένα παιχνίδι κρίσιμο, όπως όλα τα ματς του πρωταθλήματος. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, αναλύσαμε τον αντίπαλο που δεν πρέπει να υποτιμήσουμε και για έναν επιπλέον λόγο, διότι κέρδισε στο μεταξύ μας παιχνίδι του Α΄ γύρου. Είναι όμως ευκαιρία με μία ακόμα νίκη στην έδρα μας να εδραιωθούμε στην πρώτη 6αδα».

Αλέξης Παπαβασίλης (προπονητής ΧΑΝΘ): «Σεβόμενοι τη μεγάλη ιστορία της ΧΑΝΘ στο ελληνικό χάντμπολ θα προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του συλλόγου, τόσο στο άμεσο, όσο και στο εγγύς μέλλον. Το ευχάριστο είναι ότι ενόψει αυτού του  πολύ δύσκολου αγώνα είμαστε πλήρεις και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Βύρωνα 18:00, ΑΣΕ Δούκα- ΠΑΟΚ

(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Τσάκωνας)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/@asedoukas

Στάθης Ζαμπούνης (Β’ προπονητής ΑΣΕ Δούκα): «Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τη φετινή σεζόν με τη σταθερή του απόδοση έχει παγιωθεί στις πρώτες τρεις θέσεις της βαθμολογίας. Για ένα νεανικό σύνολο, όπως το δικό μας, τέτοια ματς αποτελούν πρόκληση, καθώς θέλουμε να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες. Το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμούς και ως ομάδα από τους πρωταρχικούς μας στόχους είναι από παιχνίδι σε παιχνίδι να κάνουμε βήματα μπροστά και να εμφανιζόμαστε βελτιωμένοι. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι που θα το χαρεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει και να κερδίσει ο καλύτερος».

Τάσος Τριανταφυλλίδης (περιφερειακός ΠΑΟΚ): «Αντίπαλος μας στην έναρξη του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα είναι ο Δούκας. Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη ομάδα, που αποτελείται από νεαρούς αλλά πολύ ταλαντούχους αθλητές και η οποία έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα μέχρι στιγμής. Από την πλευρά μας, γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα προκειμένου να περιορίσουμε τον φρενήρη ρυθμό που προσπαθούν να επιβάλλουν και να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι. Στόχος μας, όπως και σε κάθε παιχνίδι, είναι η νίκη και είμαστε έτοιμοι προκειμένου να προσθέσουμε άλλους δύο βαθμούς».

Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- Ιωνικός Ν.Φ.

(Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/@user-dv4cn9in8l

Μάρκο Τερλέτσκι (τερματοφύλακας Διομήδη): «Προερχόμαστε από δυο καλές νίκες και θέλουμε να διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλούς ρυθμούς. Παίζουμε με μία επικίνδυνη ομάδα γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο μας και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας θα διεκδικήσουμε τους δυο βαθμούς».

Θόδωρος Δεληχρήστος (περιφερειακός Ιωνικού): «Ξεκινάει ο Β’ γύρος του πρωταθλήματος. Πρέπει να προσέξουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στο Διομήδη στην έδρα μας, αλλά και γενικά να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία. Είμαστε αισιόδοξοι και πηγαίνουμε στο Άργος για το θετικό αποτέλεσμα».

Σπίτι του Χάντμπολ 20:30, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Ζαφειράκης Νάουσας

(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Μεϊμαρίδης)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=mSh5cfI3YnI

Μπάμπης Ανανιάδης (τεχνικός Πυλαίας): «Θα είναι ένα δύσκολο ματς, περιμένουμε ένα ντέρμπι. Είναι ένα δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα μας μετά τη ΧΑΝΘ και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Οι ειδικές καταστάσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Η εικόνα του Ζαφειράκη είναι καλή, έχει κάνει σημαντικές νίκες, αλλά και εμείς είμαστε σε ένα καλό φεγγάρι και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Κώστας Δεληγιάννης (προπονητής Ζαφειράκη): «Παρά τη δύσκολη εβδομάδα που είχαμε λόγω ιώσεων, πιστεύω όλοι θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το σημαντικό το ματς. Δεν πρέπει να μας παραπλανήσει η βαθμολογική θέση της Πυλαίας που είναι μια γεμάτη και επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν τα καταφέρουμε νομίζω θα πάρουμε κάτι από το ματς».


 

No comments