Η ΑΕΚ στη Σουηδία με λήθη στην ''υποθήκη'' των 5 γκολ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ στη Σουηδία με λήθη στην ''υποθήκη'' των 5 γκολΣτη Σουηδία βρίσκεται η ΑΕΚ για τον 2ο αγώνα του 3ου Γύρου του EHF European Cup κόντρα στην Αλίνγκσας, την οποία είχε νικήσει στο «Γ. Κασιμάτης» 32-27.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (11/12, 17:00) στο Estrad Alingsas, με την παρουσία και 130 Ελλήνων φιλάθλων. 

Η αναμέτρηση θα είναι live από το facebook της Αλίνγκσας. 

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής, Τικ, Ζίβκοβιτς, Μαντάλινιτς, Νικολαΐδης, Αλμέιδα, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Άρσιτς, Σόκολιτς, Τσιτομπί, Ρογκούλσκι, Λέμος, Κεδέρης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός μιλώντας στο aek.gr δήλωσε: «Γνωρίζουμε την ικανότητα του αντιπάλου, καθώς και την δυσκολία του παιχνιδιού. Δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να επαναπαυτούμε στην διαφορά του πρώτου παιχνιδιού, αλλά αντιθέτως θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και στα πράγματα που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Κατανοούμε όλοι την σημαντικότητα του παιχνιδιού και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω με το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ο Νίκος Λιάπης δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για έναν δύσκολο αγώνα. Δεν επαναπαυόμαστε στη διαφορά 5 τερμάτων από τον πρώτο αγώνα και είμαστε προετοιμασμένοι για έναν διαφορετικό αγώνα, διότι η Αλίνγκσας πιστεύω πως θα αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι της ώστε να καλύψει αυτή τη διαφορά. Πρέπει να φανούμε καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα».

No comments