Ετοιμος για την νίκη-ανατροπή ο Ολυμπιακός ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμος για την νίκη-ανατροπή ο Ολυμπιακός !

Την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του EHF European Cup θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός το Σάββατο (10/12) στις 4.30 μ.μ. την ελβετική Βάκερ Τουν στο κλειστό της Ηλιούπολης, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Οι πρωταθλητές στοχεύουν να καλύψουν τη διαφορά της ήττας με 24-22 από το πρώτο ματς.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού.

«Το παιχνίδι αύριο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τον τερματοφύλακα των Ελβετών στο πρώτο ματς, όμως σε κανένα σημείο δεν νιώθουμε ότι είμαστε χειρότερη ομάδα από την Βάκερ Τουν. Απλά, όπως ήρθαν τα πράγματα, εκτός από την ποιότητα μας, θα χρειαστεί να μπούμε στο γήπεδο με μεγάλο ζήλο για το αποτέλεσμα και αυταπάρνηση. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό το παιχνίδι ο κόσμος μας, γιατί είναι ένα ματς που, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, κρύβει δυσκολίες», σχολίασε ο προπονητής των ''ερυθρόλευκων'' Γιώργος Καρασαββίδης.

Από την πλευρά του, ο διεθνής περιφερειακός Πέτρος Κανδύλας υπογράμμισε ότι «έχουμε μπροστά μας ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, στο οποίο καλούμαστε να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού στην Ελβετία. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε, για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Με οδηγό την άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ματς, πάμε για να πετύχουμε άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να μας βοηθήσει με την φωνή του και στο τέλος, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».


No comments