Αρτα μπορείς να προκριθείς ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρτα μπορείς να προκριθείς !


Η Αναγέννηση Αρτας ηττήθηκε στη Γιαγκόντινα από την ισχυρότατη ΖΟΡΚ της Σερβίας με 22-20 ( 8-10 στο ημίχρονο υπέρ της Αρτας ), αλλά, έχει ουσιαστικές και βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στον επόμενο γύρο του EHF European Cup, καθώς, όλα είναι ανοιχτά για την επαναληπτική αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ομάδα της Ηπείρου, ήταν μπροστά στο σκορ έως τα μέσα του δεύτερου μέρους, αλλά, δεν κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα μετά την ισοφάριση της ΖΟΡΚ σε 14-14.

Με την ποιότητα και την εμπειρία που έχει η Αρτα, αναμφίβολα, μπορεί να καταφέρει την πρόκριση.

Μούρνου και Νούλα κράτησαν ζωντανή την Αρτα, βάζοντας από 6 γκολ καθεμία, ωστόσο, συνολικά η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη ήταν σθεναρή και μαχητική, έστω και αν αυτή τη φορά δεν πήρε επιπλέον βοήθεια στο σκοράρισμα από τις ξένες αθλήτριες της που περιορίσθηκαν συνολικά σε 4 τέρματα.

Διαιτητές : Μποτσάκοβα-Γιανοσίκοβα ( Σλοβακία )

Δίλεπτα : 4-2, Πέναλτυ : 3/2, 3/1

ΖΟΡΚ : Ράντοβιτς, Πέγιοβιτς, Σάβιτς,  Στογιάνοβιτς , Μίτροβιτς, Ραντιγιόβεβιτς, Χλόγκουϊκ, Ντζουρασίνοβιτς , Αντζιτς 4, Μπόγισιτς 5, Γκούγκατς 4, Σιμάτοβιτς 2, Μάρκοβιτς 1, Κόϊσιτς, Σουκούρ 6.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ : Νούλα 6, Μούρνου 6, Σουρχάν 3, Προκοπίδου 3, Σαϊντόβα,  Κολλύρη, Τσερέπη, Σκάρα, Σπυριδοπούλου 1, Παπακοσμά, Τσβετόφσκα, Ναντότσι 1. 

No comments