Φράντσεν : '' Θα ήταν σπουδαίο να χάναμε με 3 γκολ, τώρα τρέχουμε...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φράντσεν : '' Θα ήταν σπουδαίο να χάναμε με 3 γκολ, τώρα τρέχουμε...''


Υποκλίνεται στην ΑΕΚ , το κοινό της και τον Στίπε Μαντάλινιτς, η σουηδική Αλίνγκσας και ο προπονητής της Μίκαελ Φράντσεν, με τις αναφορές τους στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου.
Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ σημειώνεται ότι '' οι Ελληνες με τις επευφημίες από το φανατικό κοινό τους, κατάφεραν να προηγηθούν με δύο γκολ διαφορά ήδη από το ημίχρονο '' ενώ για το τι έφταιξε και η ομάδα του έχασε, ο Φράντσεν επεσήμανε : 
'' Ηταν πολύ δύσκολο να ελέγξουμε τον Μαντάλινιτς που πέτυχε 11 γκολ σε βάρος μας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε καθόλου, ήταν...απαίσια κατάσταση. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από ότι έγινε στην Αθήνα, αν και κάναμε αξιοπρεπή προσπάθεια απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Δυσκολευθήκαμε να κλείσουμε τα κενά και η ΑΕΚ δεν έκανε όσα λάθη έγιναν από την πλευρά μας στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε κάποια τεχνικά λάθη που μας κόστισαν. Αν χάναμε με 3 γκολ διαφορά θα είχαμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα με δυναμισμό και έκρηξη. Ο Μαξ Γκράνλουντ ( Σ.Σ. πρόκειται για Φινλανδό διεθνή ) πέτυχε 8 γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ μας, αλλά, οι άλλοι παίκτες μας δυσκολεύθηκαν. Η άμυνα 5-1 της ΑΕΚ ήταν λίγο καλύτερη από ότι είχαμε δεί στο βίντεο. Στο γήπεδο μας στο Εστραντ την Κυριακή, στο επαναληπτικό παιχνίδι, αν βρούμε την ευκαιρία να τρέξουμε, έχουμε καλές πιθανότητες. Αλλά, είναι σημαντικό να παίξουμε έτσι. Η ΑΕΚ είναι αρκετά έμπειρη ομάδα και οι δικοί μας παίκτες χρειάζονται συμπαράσταση ώστε να ξεπεράσουν το ντεζαβαντάζ που υπάρχει για εμάς ''. 


No comments