Συζήτηση αντί προπόνησης στη Πυλαία που προχωρά ενωμένη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συζήτηση αντί προπόνησης στη Πυλαία που προχωρά ενωμένη

Συζήτηση αντί για προπόνηση έγινε στην Πυλαία το βράδυ της Δευτέρας, καθώς, τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα που έχουν φέρει την Κυπελλούχο στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, προκάλεσαν την αντίδραση όλης της ομάδας.

Διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ανοιχτά για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, για τα αίτια τα οποία έφεραν την Πυλαία σε αυτό το σημείο και δεσμεύθηκαν ότι όλοι μαζί θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να υπάρξει επανεκκίνηση στο εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στην προσεχή αγωνιστική.

Σταδιακά, άλλωστε, περιορίζονται τα προβλήματα τραυματισμών της Πυλαίας, καθώς, ο Στογιάνοβιτς επανέρχεται δυναμικά, ο Καραγκιοζόπουλος ολοκλήρωσε δίχως ενοχλήσεις την προπόνηση της Τρίτης και μόνο για τον Σεϊρεκίδη υπάρχει αναμονή καθώς αναμένεται ότι θα είναι 100% έτοιμος να αγωνισθεί μετά από ένα μήνα.

Μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό Ν.Φ. ακολουθούν οι αναμετρήσεις με ΧΑΝΘ και Ζαφειράκη Νάουσας και η Πυλαία ελπίζει σε ικανή βαθμολογική συγκομιδή.

Εάν δεν υπάρξει βελτίωση, η Πυλαία θα κινηθεί για την μεταγραφική ενίσχυση της.

No comments