Με Λέμος η ΑΕΚ, πεισμωμένος ο Μαντάλινιτς, χιαστούς ο Καβάζης στη Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Λέμος η ΑΕΚ, πεισμωμένος ο Μαντάλινιτς, χιαστούς ο Καβάζης στη Δράμα

 


Η ΑΕΚ υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος στον Βύρωνα ( λόγω τουρνουά πολεμικών τεχνών στο ΟΑΚΑ ) την Δράμα το Σάββατο (12/11, 18:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier. 

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής αθλητές: Μάτσκεβιτς, Άρσιτς, Τικ, Κεδέρη, Μαντάλινιτς, Καλόμοιρο, Σόκολιτς, Τσιτομπί, Λέμος, Ηλιόπουλο, Αραμπατζή, Ζίβκοβιτς, Παπαδιονυσίου, Λιάπη, Ρογκούλσκι, Αλμέιδα.

Σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, επιστρέφει ο Λέμος και είναι εκτός ο Κοτσιώνης ενώ ο Στίπε Μαντάλινιτς δήλωσε : '' Όλοι είδαν την εξευτελιστική διαιτησία που αντιμετωπίσαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να παίζουμε και κόντρα στους διαιτητές πέρα από την αντίπαλη ομάδα. Είμαστε όμως επαγγελματίες και δεν πρέπει να συνεχίσουμε να παραπονιόμαστε. Πρέπει να προχωρήσουμε. Θέλουμε να μπούμε σοβαροί στο παιχνίδι και να δώσουμε το 100% μας όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα''.

Η Δραμινή ομάδα αντιμετωπίζει για ακόμη ένα παιχνίδι προβλήματα τραυματισμών καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του ο Ευγένιος Τουγκελίδης  ενώ στην λίστα προστέθηκαν οι: Δεμερτζίδης,  Κοτσαμαρίκογλου και ο Κοβογλανίδης, ενώ εκτός μάχης έμεινε ο Καβάζης ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στον αγώνα με τον Ζαφειράκη και θα οδηγηθεί στο χειρουργείο.

Ο προπονητής της Δράμας Σάκης Βαλαβάνης δήλωσε:

'' Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και πρωταγωνιστεί εκτός από το Ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Εμείς από την πλευρά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και θα πάμε στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. για να πάρουμε ότι μας αξίζει. Έχουμε αρκετές σημαντικές απουσίες, όμως ο σχεδιασμός αυτής της ομάδας έγινε με σκοπό να συμμετάσχει σε έναν μαραθώνιο του πρωταθλήματος και έχουμε τους παίκτες για να καλύψουμε αυτά τα κενά. Πιστεύω πολύ στην ποιότητα των παικτών μου. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό χάντμπολ και θα απολαύσουμε αυτό το τόσο δύσκολο παιχνίδι, καθώς όταν παίζεις με τέτοιους αντιπάλους μόνο να κερδίσεις έχεις ''.

Στα 12 ματς που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες, η ΑΕΚ μετρά ισάριθμες νίκες.


No comments