Παιχνίδι προκλήσεων και υψηλού ενδιαφέροντος στην Ηλιούπολη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παιχνίδι προκλήσεων και υψηλού ενδιαφέροντος στην Ηλιούπολη

 


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο 12/11 ( 5 μ.μ. ) τον ΠΑΟΚ στην Ηλιούπολη στο ντέρμπι της αγωνιστικής της Handball Premier (YouTube/OSFP TV) και ο προπονητής των ''ερυθρόλευκων'' Γιώργος Καρασαββίδης είπε : 
''  Με νίκη, επαναφέρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία τον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχει μια ταλαντούχα περιφερειακή γραμμή που θα πρέπει να σταματήσουμε, χωρίς όμως να αφήσουμε να φτάσουν πολλές μπάλες στα πίβοτ. Θα χρειαστεί ηρεμία και υπομονή, για να έρθει η νίκη. Σίγουρα, θα μας βοηθήσει πολύ ο κόσμος μας ''.
Και ο Ολιβιέ Νιόκας: '' είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε διάφορα αγωνιστικά προβλήματα, όμως θα παλέψουμε, θα υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα στην έδρα μας και είναι σημαντικό, να μείνουμε αήττητοι στο σπίτι μας για έναν ακόμα αγώνα ''.

Από την πλευρά του, ο Νικόλας Κουκμίσης του ΠΑΟΚ σχολίασε : '' Σαφέστατα θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση, καθώς το ματς με τον Ολυμπιακό είναι το τρίτο σε 7 ημέρες. Θα είναι ακόμα δυσκολότερο από αυτό της Τετάρτης γιατί παίζουμε με τον περσινό πρωταθλητή και μάλιστα εκτός έδρας. Έχουμε καλή ψυχολογία, δουλεύουμε καλά και πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Τα ματς με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό είναι πρόκληση για εμάς, πάνω απ’ όλα για να δείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε στα ίσια ''.

No comments