Εμφατική νίκη της Νέας Ιωνίας, έβαλε τέλος στο αήττητο της Πυλαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εμφατική νίκη της Νέας Ιωνίας, έβαλε τέλος στο αήττητο της Πυλαίας


Η Νέα Ιωνία ήταν σαφώς καλύτερη και νίκησε δίκαια με 33-22 την Πυλαία στο ντέρμπι της Α1 Γυναικών, υποχρεώνοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα.

Καλύτερες της Νέας Ιωνίας οι αδελφές Κεπεσίδου, με την Μάγδα ( μαζί με την άμυνα της ) να κρατούν την Πυλαία στα 6 γκολ στο πρώτο μέρος και την Νικολίνα να σκοράρει 7 φορές, όσες και η Στουγιαννίδου και τις Μανιά και Κμίροβα να σημειώνουν από 6 τέρματα.

Πρώτη σκόρερ της Πυλαίας η Αργυροπούλου με 5 γκολ.

Τα πεντάλεπτα: 3-0, 5-0, 9-2, 10-4, 14-6, 20-6 (ημίχρονο ), 22-11, 23-12, 28-16, 28-19, 31-21, 34-22

ΟΦΝΙ (Ζιβούλοβιτς): Μ. Κεπεσίδου 1, Μανιά 6, Μουρατίδου, Ανδρίτσου 2, Κοτρώτσιου, Κμίροβα 6, Κρνιτς 1, Καρέλα, Μακρή, Φράγκου, Ν. Κεπεσίδου 7, Γιαννοπούλου, Ντιμτσούδη, Χαριτίδη, Νταβίντοβιτς 3, Στουγιαννίδου 7.

ΠΥΛΑΙΑ  (Βακάλης): Πιαντίνι, Κερλίδη 2, Τροχίδου 3, Μόσχου, Κ. Κουκμίση, Καραχαρίση 2, Θεοδοσοπούλου, Μ. Κουκμίση 1, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Τόρες 2, Αζεβέδο 3, Σελεμίδου, Αργυροπούλου 5, Γκόμεζ, Ζηνωνίδου.

Διαιτητές: Κινατζίδης- Φωτακίδης, Δίλεπτα: 9-7, Πέναλτι: 1/1-7/5

Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ

Σάσα Ζιβούλοβιτς (τεχνικός Νέας Ιωνίας) «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να εξελιχθεί έτσι το ματς. Είμαστε καλά, συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, ήταν φανταστικά σήμερα. Δεν κρίνει κάτι αυτό το αποτέλεσμα, είναι νωρίς. Το θέμα είναι να παραμείνουμε στην κορυφή».

Γιώργος Βακάλης (προπονητής Πυλαίας): «Δεν ήρθαμε καν στην Αθήνα, δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης το ματς. Κέρδισε δίκαια η Νέα Ιωνία, η οποία έκανε ακριβώς ότι είχαμε υπολογίζει, αλλά εμείς δεν κάναμε τίποτα καλά και δεν λειτούργησε κανένα σχήμα. Από τις τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο, σαφέστατα είμαστε πιο άπειρη, τώρα χτίζουμε νοοτροπία».

No comments