''Χ'' στο ''παρά 12'' στην Αξιούπολη σε γεμάτο γήπεδο ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Χ'' στο ''παρά 12'' στην Αξιούπολη σε γεμάτο γήπεδο !

 


Σε αμφίρροπο παιχνίδι στην Αξιούπολη, για την Α2 Εθνική Ανδρών, Αλέξανδρος και Εκμάθηση Αθλημάτων έμειναν στο ισόπαλο 25-25.

Ο Κέφαλος ισοφάρισε για τους γηπεδούχους 12 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης, όπου μπορούσαν να είχαν κερδίσει και οι δύο ομάδες. 

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Ντιμολάρι του Αλέξανδρου Αξιούπολης, με 6 τέρματα.

Ο προπονητής του Αλέξανδρου, Ρήγας Παπαρήγας  : '' Το ματς δεν πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει , δεν πήραμε το σκοράρισμα που είχαμε υπολογίσει αν και σε πολλές περιπτώσεις είχαμε σωστά τρεξίματα σε ανοιχτό γήπεδο ,  ενώ δεχτήκαμε και κάποια πάρα πολύ εύκολα τέρματα μη μπορώντας να φτάσουμε στη νίκη που θέλαμε. Θα ήθελα να δώσω  συγχαρητήρια προσωπικά στον αντίπαλο τερματοφύλακα για την σημερινή του εμφάνιση. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια εμπειρότερη ομάδα από μας όμως αυτό είναι δεδομένο ότι θα συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια της Α2  , επομένως είναι υποχρέωση μας να προσαρμοστούμε και να επιβάλλουμε τις δικές μας αρετές στο παιχνίδι . Το καλό είναι ότι δεν χάσαμε γι'  ακόμα ένα παιχνίδι , το κακό είναι ότι όλοι μας ξέρουμε πως είναι το δεύτερο ματς που αδικούμε τους εαυτούς και την προσπάθεια μας . Πρέπει να αλλάξουμε  την σκέψη μας  σε ορισμένα παιχνίδια και να διαχειριστούμε καλύτερα το εγκεφαλικό μας κομμάτι αλλά και να μην παρασυρόμαστε από τα έντονα συναισθήματά μας,  έτσι ώστε να βγάζουμε όλα όσα  μπορούμε σε κάθε παιχνίδι. Θα ήθελα τέλος να πω ένα πολύ  μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και εκ μέρους όλων μας σε αυτό τον κόσμο που ήρθε Τετάρτη βράδυ και γέμισε το κλειστό Γυμναστήριο στηρίζοντας μας ''.

Τα πεντάλεπτα :  2-2, 6-6, 8-8, 10-10, 11-11, 12-12 ( ημίχρονο ), 13-15, 15-16, 17-17, 18-19, 21-21, 25-25 

Διαιτητές : Θεοδοσίου-Βαγγελτζίκης

Δίλεπτα :  4-7             Πέναλτυ :  5/3, 2/2

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ :  Κέφαλος 5, Τουλκερίδης 2, Ε.Κουρούπης 2, Καραγιάννης 3, Παπαρίδης, Καϊσίδης , Γουβιανάκης 3, Ντιμολάρι 6, Παπαρήγας 2, Δουλούμπακας 1, Ιωαννίδης , Τσορλίνης, Καραπεϊδης , Δ.Κουρούπης 1, Κετικίδης, Ζηλίδης.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ :  Κυριακίδης 2, Γαλανός 2, Μπαμπλέκης 4, Παπαμάρκος , Κυριμλίδης 2, Κοπαϊδης 5, Θαναηλάκης 5 , Ιμσιρίδης, Μπέτζιος, Παπαγεωργίου, Κουτσοκώστας, Λόγια 2, Μιχάκης, Μαντζόπουλος 1, Πίνο 2, Νιντερέγγερ. 

No comments