Κανδύλας : '' Εχει έλθει η σειρά μας να πάρουμε την πρόκριση ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κανδύλας : '' Εχει έλθει η σειρά μας να πάρουμε την πρόκριση ! ''


Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον Κυριακάτικο  (18:00-ertflix) αγώνα Ελλάδα- Ολλανδία για τα προκριματικά του EURO 2024, επεσήμανε : '' Νιώθουμε τη Χαλκίδα σαν φυσική μας έδρα. Σαφώς πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Χαλκιδέων για τη φιλοξενία. Υπάρχει μία θετική ενέργεια, θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην αγωνιστική μας ταυτότητα και να βάλουμε τον κόσμο στην εξίσωση, να του δώσουμε το έναυσμα και τη σπίθα να μας βοηθήσει. Είναι ένα παιχνίδι που τον περιμένουμε πολύ, ένα ματς που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην τελική έκβαση του ομίλου. Πάντα οι εντός έδρας αγώνες σε αυτές τις προκριματικές φάσεις είναι καθοριστικοί. Χρειάζεται να έχουμε καλή απόδοση στην άμυνα, γιατί η Ολλανδία είναι ομάδα με καλές επιθετικές αρετές και ιδιαίτερα στο ένας εναντίον ενός. Είμαι σίγουρος ότι στην επίθεση θα βρούμε το γνώριμο πρόσωπο μας, αλλά το πιο σημαντικό είναι να φανούμε σκληροί και δυσκολοκατάβλητοι στην άμυνα ''.

Ο παίκτης της Εθνικής Πέτρος Κανδύλας, υποστήριξε : '' Θεωρώ ότι η ομάδα έχει βρει τη χημεία της μέσα από τις νίκες, από τις παραστάσεις, από τις ήττες. Έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο να κοιτάζουμε στα μάτια μεγάλες δυνάμεις του χάντμπολ και θεωρώ πως έχει έρθει η σειρά μας να πάρουμε μία πρόκριση στα τελικά του ΕURO που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ. Θέλουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη στα νέα παιδιά, στους νέους αθλητές, αύριο θα έρθουν στο γήπεδο πολλά παιδιά και θέλουμε να δουν την αγάπη, το πάθος, τη θέληση και τη πίστη που έχουμε στην Εθνική. Η Εθνική ομάδα είναι ο καθρέπτης του ελληνικού χάντμπολ και με μία επιτυχία της ανεβαίνει όλο το άθλημα ''.

Και ο Κώστας Βιολιτζής (αρχηγός αποστολής- μέλος ΔΣ ΟΧΕ):

'' Απευθύνουμε κάλεσμα στον κόσμο της Χαλκίδας και των γύρω περιοχών να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την Εθνική μας ομάδα. Μια Εθνική ομάδα που έχει κάνει περήφανους τους Έλληνες με μεγάλες νίκες στο συγκεκριμένο γήπεδο επί της Βοσνίας και του Μαυροβουνίου, χώρες ιδιαίτερα προηγμένες στο άθλημα, αλλά και με νίκες σε δύσκολες και ιδιαίτερες έδρες επί της Τουρκίας και του Κοσσόβου '' .

Ο Αντιπρόεδρος του  ΔΟΑΠΠΕΧ Παναγιώτης Νικολάου τόνισε :

''  Για το Δήμο Χαλκίδας αποτελεί μεγάλη τιμή η παρουσία της Εθνικής ομάδας στην πόλη μας. Ο κόσμος της Χαλκίδας συμπαραστάθηκε στην Εθνική στα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε εδώ και το ίδιο πιστεύουμε θα γίνει και αύριο ''.

Η τοποθέτηση του Ηλία Μπουρμά (Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Τουρισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας):

''  Είναι δεδομένο πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο, θα είναι… καυτό. Το άθλημα μέσα από τις δράσεις σας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει αποκτήσει μία ιδιαίτερη δυναμική. Εμείς θα προσπαθήσουμε μαζί με την Ομοσπονδία να μυήσουμε το χάντμπολ στα σχολεία, στα μικρά παιδιά και να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και το 2023 ''.No comments