Η Αρτα '' χτυπά '' στα ίσια την πρόκριση ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Αρτα '' χτυπά '' στα ίσια την πρόκριση !

 

Η Αναγέννηση Αρτας κρατά ανοιχτή την διαδικασία της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του EHF European Cup, καθώς ως τυπικά γηπεδούχος απέναντι στην Μπιάλα, στο γήπεδο της βουλγαρικής ομάδας, ήλθε ισόπαλη 21-21.

Η επαναληπτική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/10 στις 2 μ.μ. πάλι στην έδρα της Μπιάλα που προηγήθηκε απόψε στο ημίχρονο με 11-10.

Η σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση της Αναγέννησης Αρτας, που προχωρά κάτω από τις οδηγίες του Στέλιου Σεϊρεκίδη, έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική και το γεγονός ότι 15 από τα 21 τέρματα της σημείωσαν οι Σουρχάν-Κόβτουν-Μετέλσκα-Προκοπίδου που πήγαν αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα της, δεν είναι τυχαίο.

Η εμπειρία των αθλητριών της Αρτας θα είναι βασικό εφόδιο στην προσπάθεια της να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Διαιτητές : Λούνγκου-Παράσκιβ ( Ρουμανία )

Δίλεπτα :  5-5       , Πέναλτυ : 5/5, 3/3

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ :  Σαϊντοβα, Μούρνου 3, Κολλύρη, Δήμου, Ναντότσι, Σκάρα, Προκοπίδου 2, Σπυριδοπούλου, Τσερέπη, Κόβτουν 4, Τσβετόβσκα, Νούλα 3, Μετέλσκα 5, Παπακοσμά, Σουρχάν 4.

ΜΠΙΑΛΑ : Τοντόροβα, Ιβάνοβα 3, Χασάν, Χοντσαρένκο, Χορνιάβσκα, Κασάμποβα 3, Βελίκοβα, Τάτσε 1, Σάλι, Μπογκντάνοβα 1, Τρουμπίτσινα, Χορένκο 3, Τσάνκοβα, Μπάμπι 10, Καρτζίλοβα. 


No comments