Η Πυλαία σε φουλ φόρμα, νίκησε την μαχητική ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Πυλαία σε φουλ φόρμα, νίκησε την μαχητική ΑΕΚ




Η Πυλαία επιβεβαίωσε όχι μόνο την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση της αλλά και την ισχύ που έχει , καθώς, διαθέτει άλλωστε πληθώρα λύσεων και έφθασε στη νίκη με 31-18 στη Μίκρα, απέναντι στην ΑΕΚ που στην πρώτη σεζόν της ιστορίας της στην Α1 Γυναικών έδειξε και πάλι ότι έχει ταλέντο αλλά και προοπτική ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι πάλεψε έως το τέλος, αν και ήταν πίσω στο σκορ με αισθητή διαφορά.

Στο 20΄ η Πυλαία ήταν μπροστά με 9-5 και στο ημίχρονο με 16-11 ενώ η διαφορά έφθασε στα 11 γκολ στο 50΄( 26-15 ).

Με καλύτερο ρυθμό από τα συνεχή δύσκολα παιχνίδια, δίκαια νίκησε η Πυλαία, η ΑΕΚ πάντως άφησε υποσχέσεις και πάλι.

Ο προπονητής της Πυλαίας Γιώργος Βακάλης σχολίασε στο greekhandball.com : '' Ήταν ζητούμενο να αφήσουμε πίσω την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη και να παρουσιαστούμε με ενέργεια στο γήπεδο έτοιμοι για μια σκληρή μάχη.  Νομίζω ότι το πετύχαμε σε αρκετά μεγάλο βαθμό ,απέναντι σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και ποιοτική δομή όπως είναι η ΑΕΚ. 

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ποιοτικό τρέξιμο στο transition κάνοντας  κάποια εύκολα λάθη τα οποία μας επηρέασαν στον ρυθμό μας. Η άμυνα  και οι τερματοφύλακες μας, λειτούργησαν στο σύνολο του αγώνα με βάση αυτό που είχαμε σχεδιάσει περιορίζοντας τα ατού της αντιπάλου.  Κάναμε πλήρες rotation κι όλες οι αθλήτριες ανταπεξήλθαν καλά στους ρόλους τους  κάνοντας ένα καλύτερο ποιοτικά δεύτερο ημίχρονο.  Η διακοπή που έχουμε μπροστά μας είναι μια ευκαιρία να αναλύσουμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο πάνω σε αυτές ,για να συνεχίσουμε αναλόγως ''.

Tα πεντάλεπτα :  2-3, 3-3, 6-5, 9-5, 12-8, 16-11 ( ημίχρονο ), 19-11, 20-12, 21-15, 26-15, 27-17, 31-18.

Διαιτητές : Σαπανίδης-Ηλιάδης

Δίλεπτα :  6-3      , Πέναλτυ : 6/3, 1/0

ΠΥΛΑΙΑ ( Γιώργος Βακάλης ) :  Πιαντίνι, Κερλίδη 5, Μόσχου, Κ.Κουκμίση, Καραχαρίση 3, Θεοδοσοπούλου, Ζηνωνίδου 5, Τόρες , Αζεβέδο 5, Κωστοπούλου  6, Τροχίδου 2, Αργυροπούλου , Σελεμίδου 1, Τάκη, Μ.Κουκμίση, Γκόμες 4.

ΑΕΚ (Γιάννης Ανταλής): Μάγκου 6, Καραγιάννη, Mανδαμαδιώτη, Φράγκα 2, Ψαριώτη , Κουτροδήμου, Μπουλάτοβιτς , Κατσίκα , Μανδά , Παύλου, Λυτρίβη 1, Μπρεάνου , Ραντούλοβιτς, Παναγιωτίδου 4, Μπόργκες 5 , Πατρώνη .

No comments