Ο πιο έμπειρος Ολυμπιακός νίκησε στην Εδεσσα τον μαχητικό Αερωπό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο πιο έμπειρος Ολυμπιακός νίκησε στην Εδεσσα τον μαχητικό Αερωπό

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 28-24 στην Εδεσσα τον Αερωπό πετυχαίνοντας την 3η νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα.

Οι ''ερυθρόλευκοι'' ήταν πρακτικοί και ουσιαστικοί, είχαν τον έλεγχο του ματς αλλά με τον Αερωπό να ακολουθεί από κοντά στο σκορ και να μάχεται μέχρι το τέλος με πείσμα.

Πρώτος σκόρερ ο Παπαδόπουλος με 7 γκολ για τον Ολυμπιακό και ο Κωστακίδης με 8 για τον Αερωπό.

Δηλώσεις

Γιώργος Καρασαββίδης: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, γιατί εδώ είναι πάντα μια δύσκολη έδρα. Ο Αερωπός το πάλεψε πολύ, συγχαρητήρια. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, γιατί κάναμε πολλά λάθη. Βέβαια, παίξαμε για πάρα πολύ χρόνο, σε ένα παιχνίδι που δεν χρειαζόταν, με παίκτη λιγότερο. Υπερβολικά μεγάλο χρόνο, δυσανάλογα με τον αντίπαλο. Προσπαθούμε, προσπαθούμε, προσπαθούμε… Κάποια στιγμή είναι κουραστικό. Θέλω να μιλήσω για ένα ζήτημα. Είμαστε μια ομάδα που πάρα, πάρα πολλές φορές δεν έχει παίξει την τελευταία επίθεση, σήμερα υπήρξε λόγος εντός της ομάδας να το κάνει, δεν θέλαμε να δείξουμε ασέβεια προς τον αντίπαλο. Δεν νομίζω, ότι χρειάζεται να εξηγήσω παραπάνω, απλά θέλω να πω στον κόσμο της Έδεσσας ότι δεν ήταν θέμα ασέβειας στα παιδιά που πάλεψαν πάρα πολύ τον αγώνα. Συνεχίζουμε, παίζουμε στην έδρα μας με τον Διομήδη. Εμείς κάθε φορά, μετά τις Εθνικές ομάδες, δυσκολευόμαστε να βρούμε ρυθμό, όμως κάναμε λάθη που δεν είναι του επιπέδου μας, δώσαμε την μπάλα πολλές φορές χωρίς λόγο. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό, έρχονται και τα ματς για την Ευρώπη».

Πέτρος Κανδύλας: «Παραδοσιακά, στην έδρα αυτή δυσκολευόμαστε, δεν θυμάμαι να έχουμε κερδίσει ποτέ εύκολα εδώ. Ξέραμε, ότι μας περίμενε ένα δύσκολο ματς, οι παίκτες του Αερωπού έκαναν κατάθεση ψυχής, τους δίνω συγχαρητήρια. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά κατά διαστήματα, αλλά κάναμε κάποια τεχνικά λάθη που έδιναν την μπάλα στην Έδεσσα. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό, τα λάθη αυτά μας κόστισαν ίσως μια διαφορά 10 γκολ. Παίζουμε πάλι την Τετάρτη, η ποιότητα των παικτών μας είναι μεγάλη, με συγκέντρωση θα παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο κόντρα στον Διομήδη».

Σταύρος Μαυροδουλάκης (αθλητής Αερωπού): Κάθε φορά στοχεύουμε στη νίκη, δεν κάνουμε διακρίσεις. Παίξαμε πολύ καλά, στο τέλος μας μένει μια πικρία γιατί μπορούσαμε το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε καινούργια ομάδα, παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Ήταν άλλο ένα ματς από το οποίο πήραμε μάθημα.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-4, 4-6, 6-9, 7-10, 11-13 (ημίχρονο ), 12-16, 15-18, 17-22, 20-23, 22-25, 24-28

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Κωστακίδης 8, Τσέλιος, Μπούτκαρης, Μαυροδουλάκης 2, Μίγγας, Τοτίδης, Κράλλης 1, Αθανασιάδης 1, Βέρεμτσουκ, Μποτσκάρεφ 6, Γάτσης, Μπούλκιν 4, Γεωργαλής, Παπαγιάννης, Κουκουτσίδης 2, Γιαννούσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( Γιώργος Καρασσαβίδης): Κοτανίδης, Νιοκάς 6, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 2, Κανδύλας, Μπάγιος, Παπαδόπουλος 7, Δομπρής 5, Βέμπερ 2, Πασσιάς 1, Μοντόρο, Λιόλιος, Σλαβούλιτσα 2, Γκρατζάν 2, Μιχαηλίδης, Μπάουερ.

Διαιτητές: Λινάρδος- Νικολαϊδης, Δίλεπτα: 4-9, Πέναλτι: 6/5, 3/2


No comments