'' Παρουσιάσαμε πολύ βελτιωμένη εικόνα '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Παρουσιάσαμε πολύ βελτιωμένη εικόνα ''

Για την ιστορική πρώτη νίκη της ΑΕΚ στην Α1 Γυναικών κόντρα στον Κορυδαλλό, ο προπονητής Γιάννης Ανταλής και η αθλήτρια Τζουλιάνα Μπόργκες μίλησαν στο aek.gr :

Γιάννης Ανταλής: «Κερδίσαμε καθαρά και δίκαια παίζοντας κατά διαστήματα γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε καθόλου άγχος. Ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι και είχαμε δουλέψει πάνω σ’ αυτά. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας από την αρχή με καλή άμυνα και τρεξίματα. Υπήρξαν κενά σημεία κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ειδικά στην άμυνα με τις 2 γρήγορες δίλεπτες στην Μπουλάτοβιτς, που μας αποσυντόνισαν, αλλά θεωρώ ότι τα διαχειριστήκαμε όλα πολύ εύκολα. Σε γενικές γραμμές, παρουσιάσαμε πολύ βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και σε όλο το επιτελείο της ομάδας, προχωράμε για το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Τζουλιάνα Μπόργκες: «Πετύχαμε μία σπουδαία και ιστορική νίκη, μακριά από το σπίτι μας. Κάναμε πράξη ό,τι μας ζητήθηκε. Κάναμε μερικά λαθάκια, αλλά με πολλή δουλειά, θα γινόμαστε ολοένα και καλύτερες»

No comments