'' Δεν έχουμε βασικές και αναπληρωματικές '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Δεν έχουμε βασικές και αναπληρωματικές ''


Ο προπονητής της Πυλαίας Γιώργος Βακάλης είδε την ομάδα του να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του αγώνα πρωταθλήματος με το Καματερό, δίχως προβλήματα, αν και της έλειπαν οι Κ.Κουκμίση, Κερλίδη, Τόρες, Πλαντίνι, Κωστοπούλου οι οποίες υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν στην 7άδα.

Εύλογα, εκφράζει την ικανοποίηση του : 

'' Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα μου, διότι παρά τις απουσίες πέντε βασικών παικτριών, καταφέραμε και φέραμε μία ευρεία νίκη, ξεκάθαρη. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα δουλεύει σε υψηλό επίπεδο με όλες τις παίκτριες, οι οποίες γνωρίζουν, πως δεν υπάρχουν βασικές και αναπληρωματικές στο ρόστερ.

Καταρχάς, όσον αφορά την συνέχεια, πρέπει να δούμε πόσες παίκτριες θα έχουμε διαθέσιμες. Ξεκινάμε την διαδικασία του σκάουτινγκ όσον αφορά την τούρκικη ομάδα. Σαφώς είναι μία δύσκολη κλήρωση, καθώς μιλάμε για μία ομάδα με μπάτζετ 1.2 εκατομμύρια ευρώ, κατά δική τους δήλωση, κάτι που βγάζει πως έχουν ως στόχο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού θεσμού. Σ' εμάς αυτό δεν λέει κάτι, καθώς στο γήπεδο δεν παίζουν τα μπάτζετ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία μεστωμένη εμφάνιση και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε απέναντι τους ''.

No comments