ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΣΧΚΜ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΣΧΚΜ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ


«Μετά την συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης, δόθηκε η ανακοίνωση των ονομάτων επιτροπών της ΟΧΕ, όπου με έκπληξη διαπιστώσαμε πως ο Πρόεδρος της ΟΧΕ αθέτησε προεκλογική του δέσμευση σχετικά με την προεδρεία της Επιτροπής Ανάπτυξης, καταρρίπτοντας κάθε ειλικρίνεια και υπευθυνότητα των λόγων του.
Είναι γνωστό στους κύκλους του αθλήματος, όπως και σε πολλά μέλη του Δ.Σ., πως δύο βράδια πριν την ολοκλήρωση των υποψηφιοτήτων, κατέθεσα, όπως θεώρησα πως όφειλα ως πρόεδρος της ΕΣΧΚΜ, την διαμαρτυρία μου και χωρίς να υπερβώ τα όρια της σεμνότητας μου απέναντι στον επικεφαλή του ψηφοδελτίου, για τον αποκλεισμό υποψηφίου από την Ένωση που
υπηρετώ 30 χρόνια τώρα. Με ισχυρά και ευσταθή επιχειρήματα πρότεινα στον Πρόεδρο την συμμετοχή του Γεν. Γραμματέα της ΕΣΧΚΜ κ. Δραγκόλα Παύλου να αναπτύσσει και διαδίδει το άθλημα από την προεδρεία της Επιτροπής Ανάπτυξης.
Ενός ανθρώπου που εργάσθηκε σκληρά, με ζήλο, επιμονή, μεθοδικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα και σε συνδυασμό με την άριστη συνεργασία των συναδέλφων του, πετύχαμε, δημιουργήσαμε και εδραιώσαμε την ΕΣΧΚΜ.
Επιχείρημα που το αποδέχθηκε, το ανακοίνωσε σε συνυποψήφιους του, όπως και στον αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Ντόβα.
Και έρχεται σήμερα ο Πρόεδρος και επιπόλαια διαδίδει πως δεν δεσμεύτηκε απέναντι μου, αλλά και απέναντι σε συναδέλφους του που συμμετέχουν στο Δ.Σ. για αυτή την συμφωνία. Απέναντι σε αυτή την πολιτική δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος και αδρανής. Θα αγωνιστώ με όλη την δύναμη της φωνής και της ψυχής μου και θα απαιτήσω να σταματήσει η αναλγησία και η ανυποληψία της προεδρίας σου απέναντι στην πιο ιστορική Ένωση της χώρας, μίας Ένωσης που δόξασε τα Ελληνικά χρώματα με προπονητές, αθλητές και αθλήτριες από την Κατερίνη, την Νάουσα, την Έδεσσα, τα Γιαννιτσά, την Βέροια. Μιας ένωσης που τα τελευταία δέκα χρόνια πρόσφερε στο άθλημα σωρεία από χορηγίες στις πόλεις που προανέφερα. Δε θα σ' αφήσω Πρόεδρε να ασελγήσεις στην «Πρωτεύουσα» Ένωση του αγαπημένου μας αθλήματος, όπως και σε βάρος όλων αυτών των ανιδιοτελών εργατών του αθλήματος που επί 30 χρόνια προσφέρουν τα μέγιστα.
Είναι ντροπή να ισχυρίζεσαι πως δεν δεσμεύτηκες απέναντι μου και να δηλώνεις φίλος μου. Με αυτή σου την πολιτική θέλεις να θάψεις μια περιοχή που σφύζει από μαζικότητα στο άθλημα, το άθλημα μας που το παίζουν ακόμη και στους δρόμους και στις γειτονιές των πόλεων, όπως πολύ καλά γνωρίζεις.
Όταν η αδικία και η κοινωνική αναλγησία γίνεται καθεστώς, η αντίσταση μου σε αυτή είναι καθήκον μου ως Πρόεδρος της ΕΣΧΚΜ και σε πληροφορώ πως μέχρι την Γ.Σ. της ΟΧΕ που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο δεν θα σταματήσω την αλήθεια των ισχυρισμών μου. Το μέλλον αυτής της Ένωσης θα κριθεί στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά».



Ο Πρόεδρος της ΕΣΧΚΜ

Χρήστος Καψάλης



Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ

«Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος της ΟΧΕ έχουν δεσμευτεί ότι θα λειτουργούν συλλογικά και με πλήρη διαφάνεια. Για το λόγο αυτό και με στόχο την ενημέρωση της οικογένειας του αθλήματος, δημοσιεύουμε την επιστολή της ΕΣΧΚΜ και την απάντηση της ΟΧΕ.
Τιμούμε και εκτιμούμε τη δράση της Ένωσης από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα. Αποτελεί όντως μία από τις σημαντικότερες και ιστορικότερες Ενώσεις της χώρας.
Ως πρόεδρος προσωπικά αν και η αφορμή είναι μάλλον δυσάρεστη, δράττομαι της ευκαιρίας να συγχαρώ την Ένωση για την διαχρονική της παρουσία και προσφορά στο άθλημα.
Δεδομένου πως οι προφορικές και παρασκηνιακές και συνεννοήσεις δεν αφορούν πρακτικές της νεοεκλεγείσας διοίκησης της ΟΧΕ θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής: «Σύσσωμο το Δ.Σ. με ομόφωνη απόφαση στελέχωσε τις επιτροπές της ΟΧΕ με μοναδικό κριτήριο την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της. Αναγνωρίζοντας μάλιστα πολλά από τα στοιχεία της Ένωσης που αναφέρονται στην επιστολή της, αλλά και την δράση του κ. Παύλου Δραγκόλα, Γενικού Γραμματέα της Ένωσης, προσωπικά τον επέλεξα ως αντιπρόεδρο της σημαντικότερης και κομβικότερης επιτροπής για την αναγέννηση του αθλήματος, αυτή της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης. Σε αυτή την επιτροπή θα συνεργάζεται με επιφανή και καταρτισμένα μέλη της οικογένειας του αθλήματος και επιπροσθέτως με τον Πρόεδρο της ΟΧΕ, καθώς σε όλες τις επιτροπές με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. προεδρεύουν αιρετά μέλη.
Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε δεδομένη και απαραίτητη την συνεργασία του κ. Δραγκόλα για την ανάπτυξη του αθλήματος. Μένουμε συνεπείς στην ανάγκη συσπείρωσης όλων των υγιών δυνάμεων με μοναδικό σκοπό την αναγέννηση του αθλήματος σε περιβάλλον πλήρης διαφάνειας. Είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για διευκρινήσεις εντός των επισήμων οργάνων της διοίκησης της ΟΧΕ».

Με τιμή
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ
Παντελής Χατζηιωάννου

74 comments

Anonymous said...

ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛΑΚΙ.ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ.ΡΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΑΓΚΟΛΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ?ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?

Anonymous said...

Ο Καψάλης είναι ρομαντικός του αθλήματος! Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρετε;
Από το χαντμπολάκι έχει πάρει μισθό, μόρια, ένσημα..θέσεις (όπως τώρα στο Σέλι) και άλλα πολλά, μα πάρα πολλά. Για αυτό άστο καλύτερα.

Anonymous said...

ΡΕ ΑΟΥΓΚΑΓΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟ

ΑΝΤΕ ΓΙΑ OVERLAY ΤΩΡΑ

Anonymous said...

kala den ntrepese ligo re kapsali? ti allo prepei na kaneis gia na fyghs? poy ine i doylia soy? koita pos katantises to veriotiko handball k milas kiolas? enimerose mas ti ine o DRAGOLAS ?fovase mipos den sinexisei to ergo soy?
exeis dosei yposxeseis ekei poy eisoyn???

Anonymous said...

gia na min pareksigitho den exo tipota me ton kyrio DRAGOLA den ftaei o anthropos, k pithanon na min kserei tipota gia ola afta.
allo einai to provlima KAPSALI SOSTA???

Anonymous said...

SOSTOS O GEORGE OIKONOMOU
http://www.facebook.com/groups/handballgr/

Anonymous said...

ΚΑΨΑΛΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕΣ ΤΙΜΜΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΕΛΙ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΙ;
(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ(;) Ο ΠΙΛΑΦΑΣ ΣΤΗΝ ΓΓΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΣΤΟ ΣΕΛΙ.
ΤΟ ΟVERLAY ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ, ΟΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...

Anonymous said...

ΠΩΠΩ ΣΠΟΝΤΑ O 8.25 ΜΕ ΤΑ OVERLAY!!!!!!! ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΣΥ!!!!

Anonymous said...

to zhthma einai pws o Pantelis ekane synergasies prin tis ekloges giayto kai kanei gargara auta pou tou kataggelei h esxkm sthn anakoinwsh ths .
den einai kai ligo na koroideueis stelexh ths perioxhs kai h esxkm den einai mono Veria .
tria prwtathlhmata synexomena phran ta Giannitsa kai den mas exoun pouthena. kala tous ta eipe o Kapsalis giati skefteite posa prwtathlhmata kai final4 kaname oi 3 poleis ths perioxhs, Veria, Naousa, Giannitsa

Anonymous said...

8:56 μ.μ..... ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΣΤΟ ΣΕΛΙ.....Κοιμάσαι ακόμη , όνειρα γλυκά σου καλέ μου και η Παναγιά μαζί σου , αν νομίζεις πως τον βόλεψε ο Αγγελούδης

Anonymous said...

Η Κεντρική Μακεδονία έπρεπε να έχει το ελάχιστο δύο συμβούλους όπως είχε και τότε με τον Αλικάκο Βέροια-Κατερίνη είναι απο μόνες τους μιά Αθήνα στο handball.
Οταν παραλούσανε τον Σωκράτη για διοργανώσεις στην Κατερίνη που ήταν οι πινέζες της ΟΧΕ ?
Βγάλτε τα αρχεία να δείτε τι έκανε η Κατερίνη και Βέροια και μετά να μιλήσουν οι πινέζες

Anonymous said...

RE FILARAKI MAZI SOY EIMAI FTIAXTE LIGO THN KATERINI KAI NA THN STIRIXOYME FTIAXTE LIGO THN VERIA OLOI XORAME.....
KOPSTE TIS PAPARIES MOY ETAXE KAI SOY ETAXA.....
OSO GIA TON KAPSALI POSO KAIRO EXEI NA PROSFERI STO ATHLIMA?

Anonymous said...

Esy na afhseis tis paparies sou kai thn eirwnia sou, otan emeis sthn Katerinh prosferame tis yphresies mas xwris lefta kapoioi oikonwmousate ekei sto lekanopedio.
xereis posoi Kateriniwtes prosferan ton idrwta tous gia na ginoun oi diorganwseis edw?
kai poioi htan autoi pou apaitousan dwrean filoxenia? ase mhn anoixw to stoma mou kai pw onomata giati tha allaxeis planhth.
htan megalo kolpo auto tou Panteli pou koimhsai ton kapsali ,gnwstos sthn kwlotoumpa o pantelis

Anonymous said...

Οταν ο κ.Δραγκόλας είχε την επιμέλεια της τοτε Εθνικής παίδων(αυτη που αγνωνίσθηκε στο Παγκόσμιο πέρσυ) και έτρεχε να μαζεύει τα παιδια μας απο τους σταθμούς του ΟΣΕ , φρόντιζε για το φαγητό τους και τα κοίμησε στο σπίτι του ήταν καλός έφορος τότε έτσι και σήμερα δεν είχε στο ΔΣ και είχαν κάτι ουρές του Χατζηιωάννου ε;
Δεν θα γίνετε άθλημα ποτέ, καλά κάνουν και του τη λένε γιατι ο πρόεδρος ξέχασε και άλλους που έταξε θεσούλες όχι στις επιτροπές αλλά στο ΔΣ

απογοητευμένη μητέρα που το παιδί ασχολήθηκε με το χαντμπόλ

Anonymous said...

Φίλε 9:49 μ.μ.

Σωστά τα λές αλλά στην ουσία "περσινά ξυνά σταφύλια".

Η Βέροια είχε στο τελευταίο Δ.Σ δύο ανθρώπους. Στα τέσσερα χρόνια ο ένας εμφανίστηκε 2 φορές και ο Καψάλης 4, όποτε ήταν η εποχή να ανανεώσει τα συμβόλαια των κολλητών του.
Πόσους "Καψάληδες" ακόμα να αντέξουμε ρε μεγάλε;

Anonymous said...

FILE KANEIS LATHOS SEVOME TIN KATERINI KAI THN VERIA KAI ME TO PARAPANO ISA ISA MILAO ME SEVASMO!
DEN INE IPOXREOTIKO NA FIGI OMOS O KAPSALIS K NA VALI ANTHROPO TOY ?
OSO GIA PANTELI THA KRITHI K AFTOS OPOS OLOI....

Anonymous said...

Θα τρελαθούμε εδώ μέσα. Αντί η μητέρα να απογοητευτεί επειδή το παιδί της στη συγκεκριμένη ένωση παίζει με τρεις ομάδες μόνο, απογοητεύεται επειδή ο κύριος Δραγκόλας δεν μπήκε πρόεδρος στην ανάπτυξη!!!! Μιλάμε η απόλυτη παράνοια!!!!

Δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό ο κύριος Βάτης που βάζει και χρόνια το χέρι στην τσέπη τι έπρεπε να είναι;

Ας συνέλθουμε λίγο και ας κοιτάξουμε το άθλημα και μην κολλάμε στα πρόσωπα. Ο κύριος Δραγκόλας μπορεί να δουλέψει και σαν αντιπρόεδρος μια χαρά.

Anonymous said...

10:38 μ.μ. Στα τεσσερα χρόνια ο ένας εμφανίστηκε 2 φορές και ο Καψάλης 4, όποτε ήταν η εποχή να ανανεώσει τα συμβόλαια των κολλητών του.

Ο παντελής σου το ειπε να το γράψεις ή τους έβλεπες απο το γραφείο σου ;

Anonymous said...

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ, ΜΕΓΑΛΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟΝ ΔΟΥΚΑ. Ο ΤΣΑΒΔΑ ! ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ 700 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΑΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.

Anonymous said...

Για όλους εσάς τους ανεγκέφαλους , διαβάστε την επίσημη ανακόνωση του Προέδρου τι λεέι :..... Τιμούμε και εκτιμούμε τη δράση της Ένωσης από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα. Αποτελεί όντως μία από τις σημαντικότερες και ιστορικότερες Ενώσεις της χώρας.
Ως πρόεδρος προσωπικά αν και η αφορμή είναι μάλλον δυσάρεστη, δράττομαι της ευκαιρίας να συγχαρώ την Ένωση για την διαχρονική της παρουσία και προσφορά στο άθλημα.....
Αυτό δεν δείχνει άλλη μια γυριστή του Προέδρου; Ο καψάλης του τα ρίχνει αρσενικά και ο πρόεδρος παραδέχεται την συμβολή της ένωσης και για την ταμπακέρα τίποτα. Έκανε συμφωνία με την ένωση ναι ή όχι ; και αν ναι ποια ήταν ; ξέρουν άλλοι σύμβουλοι για αυτή την συμφωνία ; ναι κύριοι ξέρουν, για αυτό έγινε και μεγάλη μάχη . Δεν θα έβγαζε ανακοίνωση η ένωση αν δεν είχε στοιχεία. Μα πάτε καλά και σας φταίει ο Καψα΄λης που τα είπε έξω απο τα δόντια;
Πέντε ώρες δεν μπορούσε να μαζέψει το θέμα ο πρόεδρος και θα δείτε για πόσα άλλα τι θα ακολουθήσει.

Προπονητής ευνοούμενος αφού έτσι σας αρέσει να μας λέτε

Anonymous said...

ΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ;
ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Κ.ΦΙΚΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;

Anonymous said...

re den afhnete tis malakies sas edw mesa. ta lefta sta swmateia steilte , ante arketa to paramuthi sas

Anonymous said...

KAΨΑΛΗ ΟΥΣΤ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗ ΕΚΑΝΕΣ ?

Anonymous said...

Παντελή πόσους θα βάλεις να γράφουν αηδίες για τον Καψάλη;
Ή μήπως γράφεις εσύ ο ίδιος αυτές τις αθλιότητες;Ή μήπως ο Δέτσης με τον Καρανάσο;
Ναί έχει δίκιο ο Καψάλης, δεσμεύθηκες εσύ , ο Αγγελούδης , ο Χειβιδόπουλος και ο Γκαντής. Οι υπόλοιποι το θυμόντουσαν και στο είπαν στο ΔΣ. Απλά εσύ έχεις κοντή μνήμη θυμάσαι ότι σε συμφέρει.
Αλήθεια σε πόσες επιτροπές ήθελες να είσαι πρόεδρος. Τι αποφάσισε το ΔΣ; μήπως να ανακοινώσεις τις επιτροπές αφού επικοινωνήσεις με τον Καψάλη και να τον βάλεις στη λογική να είναι μέλη του ΔΣ οι πρόεδροι των επιτροπών.
Δεν έχεις καταλάβει ότι τελικά είσαι πρόεδρος μειοψηφίας αφού αν σου φύγει ο Καψάλης και η ενωσή του έχεις κάτω από τα μισα σωματεία που είναι στη δύναμη της ΟΧΕ.
Άσε που από το πρώτο συμβούλιο φάνηκε ότι Χειβιδόπουλος, Γκαντής, Γραμματικός και Σταυρακάκης δεν θα είναι yes men σε αυτό το συμβούλιο
Για όλα αυτά σοβαρέψου και κοίτα να πάει το Handball μπροστά κι όχι εσύ ο εγωισμός σου και η χαζοφιλοδοξία σου να "ξηλώσεις" τον Αγγελούδη από την ΟΧΕ .
Αυτό το ξέρεις ότι δε γινετε η σκιά του είναι πάντα πίσω σου....

Anonymous said...

Στέλιο εάν δεν τους σταματήσεις θα βγουν πολλά στον αέρα και δεν μιλάω για handball μόνο
Δεν είναι απειλή απλά είναι ντροπή τους ....

Anonymous said...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Ο κ ΔΡΑΓΚΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΜΕΛΗ ΔΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ? Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ (ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΛΕΙΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ...

Anonymous said...

ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΙΛΙΠΠΟΣ.ΟΤΑΝ Ο ΦΥΚΑΤΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΛΟΙ ΛΕΖΑΝΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΑΤΑΤΕ.

Anonymous said...

ετσι είναι πριν τις εκλογες όλα καλά και όλα θα τα κάνουν σωστά και τέλεια . τώρα θα την φάμε και θα τους φάμε άλλα΄4 χρονάκια τους κυρίους που μόνο κοντόφθαλμα σκέφτονται και όχι το καλό του αθλήματος

Anonymous said...

ΡΕΕΕΕ.... ΣΤΕΙΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ Ή ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΠΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΥΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ 2) !!!! ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

Anonymous said...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ 6ΟΟ ΠΑΙΔΙΑ (ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ?)ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝ. ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ κ.α.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ ?
Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΗΡΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ 400 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ.
ΠΑΝΤΕΛΗ Ε ΡΕ JUMBO ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ !!

Anonymous said...

Ας κάνει πρώτα ανάπτυξη στο σωματείο του ο Παντελής, να μας πει και τα προγράμματα που κάνουν οι αυλικοί του και δεν μαζεύει παιδάκια, να μας πει ποιόν παίκτη έχει δώσει τα τελευταία 15 χρόνια στις Εθνικές ομάδες απο την ανάπτυξη του, να μας πει γιατί φρενάρει με οποιοδήποτε τρόπο τον ΔΙΚΕΑ και μετα να γίνει πρόεδρος όλων των επιτροπών.

Anonymous said...

Μπάμπη.... κακό βρε!!!!!

Anonymous said...

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΝΤΖΟΥ-ΚΑΨΑΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΒΕΡΟΙΑ
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Σ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ , Ο "ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ

Anonymous said...

Πες τα χρυσόστομε 10:13

Ο Καψάλης πήρε απο το Λουτράκι με συμβόλαιο 500 διανυκτερεύσεις ανταποδοτικά και πριν ένα μήνα έκανε συμπόσιο η ΟΧΕ χάρις σ αυτή του την ενέργεια.
Αυτός που βγήκε τις φωτογραφίες στον Βόλο και μιλούσε για ανταποδοτικότητα γιατί δεν πήγε να κάνει το συμπόσιο εκεί ? Που είναι ρε μεγάλε η ανταποδοτικότητα.
Το ελάχιστο είναι πως ο Καψάλης όταν δούλευε για το άθλημα δούλευε και γύρισε ολη την ελλάδα, όταν τα παράτησε , τα παράτησε και δεν ασχολήθηκε όχι με την ανάπτυξη αλλά με τιποτα.
Για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους

Anonymous said...

στο απέναντι μπαλκόνι ζούσε μία ιερόδουλη.Κάποια στιγμή βγήκε να το καθαρίζει,αλλά επιδή η ώρα ήταν κοινής ησυχίας και έκανε και φασαρία,ξύπνησε την γειτονειά και όλοι εκνευρισμένοι της φώναξαν με μιά φωνή: "βγάλε τον σκασμό πο...άνα"
Και τότε αυτή ατάραχη τους απάντησε:
"εγώ όμως πληρώνομαι με λεφτά,όχι σαν τις γυναίκες σας που παίρνουν ψωμί,ρύζι,λαχανικά και κρέας.."
"όσο για σένα" λέει στον καμπόσο της περιοχής, "να ξέρεις ότι σε άλλες περιοχες,οι πακί παίρνουν λιγώτερα.."

Anonymous said...

Οπως ο καθε νοήμων καταλαβαίνει εδω μέσα ο 1.44 αναφέρει αλήθειες και προφανώς είναι απο μέσα.
ο Καψάλης δεν θα έβγαζε τόσο σκληρή ανακοίνωση για τον Χατζηιωάννου αν ο τελευταίος δεν του έδινε το δικαίωμα γιατι είναι φίλοι κατα βάθος και ΄μάλιστα καλοί . Δεν θα κρατήσει αυτή η βεντέτα γιατί τα βρεθούνε και θα τα βρούνε .
Ο Χατζηιωάννου έκανε άλλη μια επιπολαιότητα και μόνο αυτό. Δεν είναι και το πρώτο του λαθος

Anonymous said...

Ναι ο Τσαβδαριδης εμαθε χαντμπωλ οχι μονο το Δουκα αλλά και την υπόλοιπη Αθήνα.Ο τεράστιος ο ενας ο μοναδικος προπονηταρας.Να ρίξει την μυτουλα του ο καραφλας και να παρει μαθηματα απο τον κρανακη μπας και μαθει και τιποτα,και να κατεβει απο το καλαμι μην πεσει και παθει τιποτα.

Anonymous said...

epibebaiwnw kai epikrotw ton 1.44 auth einai h alhtheia , o proedros to etaxe & den to kratise , htan koino mystiko kai to gnwrizan oloi akomh apo thn genikh syneleush tis thessaloniks giati otan ekame zymwseis gia tin psifo o proedros akougane arketoi ti etaze, apla kapoia myga tsimpise ton proedro kai to gyrise

Anonymous said...

Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΄΄OPEN ΄΄ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΟΧΕ.ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΗΛΙΚΙΩΝ.ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ.ΕΚΑΝΕ ΤΟ BLOCK ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΔΕΤΣΗ.

Anonymous said...

Αυτό ότι έταζε θέσεις για τις ψήφους είναι αστείο όταν δεν υπήρχε αντίπαλος. Σταματήστε να μας περνάτε για βλάκες. Είναι φανερό ότι τον πιέζατε για να βάλετε τους δικούς σας γνωρίζοντας την καψούρα του για το προεδριλίκι.

Ο Καψάλης με την ανακοίνωση αυτή το μόνο που έκανε είναι με επίσημη ανακοίνωση να φωτογραφίσει τους Αγγελούδη, Γκαντή, Χειβιδόπουλο για παρασκηνιακές διαδικασίες πράγμα που όλοι είχαν αρνηθεί κατηγορηματικά, δικαιώνοντας απόλυτα τις καταγγελίες του Πετρίδη που πήγαν όλοι τους να τον βγάλουν τρελό και γραφικό.

Ο κόσμος του αθλήματος έχει σιχαθεί τα παρασκήνια και την ιδιοτέλεια ορισμένων. Καλό θα ήταν ο Χρήστος να αφήσει τις ψευτοαπειλές γιατί το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι αντισυσπείρωση με ότι αυτό συνεπάγεται.

Anonymous said...

Αλήθεια που ειναι το μπλογκ της ανάπτυξης ; ποιος και γιατί το έθαψε ; μηπως και σ αυτο φταίνε οι προπονητές φίλοι του χρήστου ; ενα post που στήθηκε αλλά κάποιοι το έθαψαν με το που έφυγε ο χρήστος απο την επιτροπη

Anonymous said...

Μου έταξε, σου έταξε,κοινό μυστικό ,ζυμώσεις ,θεσουλες,προεδριλικια.Αντε ρε Λαμογια ,κομπιναδοροι τυχοδιώκτες ,Ξεφτιλες ,έχετε φωλιασει στα σωθικά τα αθλήματος και δεν σας Κουναει τίποτα. Συμμορία που τρώει τις σάρκες του χαντμπωλ !Όλοι σας ρε όλοι σας!!

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 11.45 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΟΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΥΜΕΩΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΙΛΑΦΑ .ΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ , ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ, ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ . ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΝΙ, ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΓΙΣΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Δ.Δ.Π.

Anonymous said...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ http://www.youtube.com/watch?v=zltTLyERzKs

Anonymous said...

και για να συμπληρώσω εγώ τον 12.43 , φίλε μου για να του χωθεί τόσο σκληρά με την υπογραφή του ο καψάλης ως πρόεδρος της εσχκμ δεν το εκανε τυχαία , είχε τα στοιχεία . Εταξε ο παντελης για να γινει προεδρος και στο 2ο συμβούλιο εκανε αυτοπου ξερει καλα να κανει γιατί αν ήταν έξυπνος δεν θα εβαζε προεδρο τον εαυτό του αλλά κάποιον άλλο πχ τον Αποστολιδη ή τον Γκαντή που ήταν στην απερχόμενη εαπ. αλλά δεν άφησαν οι φιλοδοξίες του κ;αι μετά βγήκε με ανακόινωση να δηλώσει σεβασμό στην εσχκμ.
ηταν προεδρος εαπ ο παντελής όπως και εθνικών ομάδων , μπορεί να μας πεί τι έκανε ;
οπως γράφει και ένας παραπάνω ε ρε jumpo που θέλει ο παντελης

Anonymous said...

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΔΕΤΣΗ

Anonymous said...

λευτεριά στον Μίγκα και στον Μειμαρίδη ,οι άνθρωποι άδικα καρατομήθηκαν .Τέτοιο έργο χρόνια είχε να γίνει στο κομμάτι της διαιτησίας και αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε αυτούς και μόνο.

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ overlay; ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ;

Anonymous said...

10:39 ρωτα τον κ.καψαλη ποιος πηρε τα ανταποδοτικα στο λουτρακι.Αν δεν υπηρχε ο κοτσιρας τιποτα δεν θα επαιρναν.Αν θελει ας βγει να το διαψευσει και τοτε θα στο αποδειξω.Και αν δεν θελει ν α πει εκεινος ας πει η ομοσπονδια που γνωριζει προσωπα και πραγματα.Για αυτο μην λετε βλακειες χωρις να ξερετε.

Anonymous said...

11:35 ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ (ΜΑΓΙΚΕΣ) ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ.ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ (ΚΙΛΚΙΣ).ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?

Anonymous said...

ΚΑΨΑΛΗ ΤΟ ΣΕΛΙ ΑΝΟΙΞΕ;
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΑΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΓΙΑΤΙ Η Α1 ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ

Anonymous said...

ΜΠΑΜΠΙΝΟ OVERLAY ΑΦΙΕΡΩΣΗ
http://www.youtube.com/watch?v=FzMDOLoYp9A

Anonymous said...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
http://www.youtube.com/watch?v=dsrouvoDAYg

Anonymous said...

2.24 THA SOU PW PWS PRAGMATI O KOTSIRAS BOHTHHSE POLY SE OLES TIS CHORHGIES ALLA TON EIXAN ORISEI YPEYTHINO GIA AYTO STHN EPITROPH.
STHN XORHGIA GIA TO LOUTRAKI EIXAN PAEI OLOI MAZI IATROUDIS, KOTSIRAS, NTONTOROVICH KAI KAPSALIS KAI TO EIXAN ANARTHSEI STO BLOGS THS ANAPRYKSIS TOTE. EIXAN ERTHEI OLOI MAZI PRIN STO ARGOS POU KANAME SYSKEPSI KAIMAS TO EIXAN ANAKOINWSEI.PANTWS PANTA PHGAINANE PAREA AYTO STO BEBAIWNW

Anonymous said...

συμπληρωματικα στον παραπανω φιλο που γραφει για το λουτράκι την ιδια διαδικασια ακολουθησε ο καψαλης και στην καργιανη καβαλας που πηρε 700 διανυκτερυσεις οπου παλι ολοι μαζι σαν ομαδα ειχαν ερθει
και αυτες τις διανυκτερευσεις δεν τισ χρησμοποιησε η ομοσπονδια γιατι εκεινο το καλοκαιρι 2011 ο καψαλης εφυγε απο την επιτροπη
παλι ο κοτσιρας ετρεχε για τα διαδικαστικα αλλα μετα απο εντολη του καψαλη
και επειδη ειμαι απο την θεσσαλονικη ξερω πως τις συμβασεις αυτες λουτρακι και καργιανη ο κ. Τσόγιας τις ειχε επεξεργασθει νομικα για να τις υπογραψει ο τοτε προεδρος κ. Λαζαριδης.
φιλε ο καψαλης ηταν ετη φωτος μπροστα στις χορηγιες ηταν μεγαλος μαγκας

Anonymous said...

Το μπλόγκ της ανάπτυξης το κατέβασε η υπηρεσία της ΟΧΕ μετά από εντολή άνωθεν (τίνος άραγε ?) διότι είχε ανέβει η δημοφιλία των Ιατρούδη,Κότσιρα,Γιάννη Λαζαρίδη,Τογανίδη, Τσόγια, Καψάλη, Γιάννη Μπιζέτα και τους ενοχλούσε πολύ.
Εκείνο το μπλόγκ είχε μεγαλύτερη επισκεψημότητα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ και σε κάποιον , ίσως και κάποια δεν άρεσε καθόλου.
Μετά σου λένε πως έχουν και υπάλληλο πληροφορικής, το ψάρι από το κεφάλι μυρίζει.

Anonymous said...

27 Οκτωβρίου 2012 2:30 μ.μ.

ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ (ΜΑΓΙΚΕΣ) ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ.ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ (ΚΙΛΚΙΣ).ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?

sas peiraxe poly h nea dynamh sto xwto toy handball akomh kai sta hlikiaka poy akoyei sto onoma Diomhdhs Argous

Epeidh eisai gnwstos Iwnikos emeis sto Argos omologoume pws xaris ths prokyrhksis Kapsali eidame telikes faseis giati me to systhma Kororou den eixame oute kyalia gia na doume

Anonymous said...

Αν είχαν μεγάλη δημοτικότητα να κατέβαιναν στην Eurovision.
O Καψάλης ανέλαβε την ΕΑΠ και έταξε λαγούς και πετραχείλια.....που είναι η τράπεζα πληροφοριών, ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, τα σεμινάρια κλπ.
Τι άλλαξε από την εποχή του Κορωρού;
Τα κλιμάκια λειτουργούν με το ίδιο τρόπο:
1. Γιατί οι συγκεκριμένοι είναι οι καταλληλότεροι προπονητές; Προκυρήχθαν ποτέ οι συγκεκριμένες θέσεις για να καταθέσει ο καθένας το βιογραφικό του;)
2. Ποιος το σύστημα επιλογής αθλητών; (οι ΠΟΠ δεν πατάνε ούτε στα παιχνίδια)
3. Ποια η συνεργασία τους με τα σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα και τους αντίσοιχους προπονητές (έχουν πάει σε μια προπόνηση; Στο δικό μας σωματείο δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ!)
4. Οργανώνουν δήθεν τα street handball (απλά πιάνουν το μικρόφωνο).....κλπ. κλπ. κλπ.
Από την εποχή του Κορωρού (που ήταν δήθεν ο βασικός υπεύθυνος) δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Αλλά πως να άλλαζε, όταν εσύ και ο Γκαντής είσασταν η βασικοί μοχλοί την επιτροπής ανάπτυξης; Μπλέξατε την βούρτσα με την ...)
Τα κολλητάρια σου φωνάζουν για τις χορηγίες γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να πουν. Όμως αν ήσουν τόσο καλός όσο λένε στις χορηγίες τότε εσύ και ο Κότσυρας (αυτός σίγουρα) είσασταν σε λάθος θέσεις και εσύ το κατάλαβες νωρίς, ο άλλος όχι ακόμη..

Anonymous said...

Hi edw Giannitsa !!
You know Giannitsa Pantelis ??

Th deytera nea bomba sxetika me tis paranomes metagrafes ......to glenti arxise

Anonymous said...

giati efoson kegese kai eisai to evesthitos gia tin anaptixi den tin analamvaneis pali KAPSALI?

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΞΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ (ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΣΥ) ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ- ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΨΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Anonymous said...

φιλε μου και καψαλης και αλλοι πολλοι φιλοι ειναι ολοι! εσυ καταρχην εισαι προκλητικος ...ολοι η εξυπναδα επανω σου εχει παει..συνηθως βλακες μιλανε ετσι ελπιζω να μην εισαι! μας εχετε πριξη τα α...... ολο το handball εισαστε εσεις σιγα ρε φιλε τοτε να το κοψουμε ολοι οι υπολοιποι και παιξε δεκα αγωνες εδεσσα φιλιππος και παρτε πρωταθλημα....εγω δεν κατηγορω κανεναν μονο λεω μας τα επροιξαν με αυτο το θεμα...και μην εισαι τοσο κομπλεξικος με την αθηνα..ολοι μαζι πρεπει να ειναι ουτε αθηνα μονη της μπορει ουτε κανενας μονος δεν μπορει σταματηστε λιγο......βρειτε τροπο αυτοι οι δεκα που θελουν να ασχοληθουν να τους βοηθησουμε ολοι γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι...

Anonymous said...

12.23 τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι.
Αν πας μια βολτα απο τον εισαγγελέα να δούμε τι θα λες
εκει θα μας πεις οτι έχεις παιδιά και οτι έχεις πεθερά...

Anonymous said...

Ο σωτήρας μας

Anonymous said...

12.23 τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι.
Αν πας μια βολτα απο τον εισαγγελέα να δούμε τι θα λες
εκει ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 12.23 ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΊΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Μου έταξε, σου έταξε,κοινό μυστικό ,ζυμώσεις ,θεσουλες,προεδριλικια.Αντε ρε Λαμογια ,κομπιναδοροι τυχοδιώκτες ,Ξεφτιλες ,έχετε φωλιασει στα σωθικά τα αθλήματος και δεν σας Κουναει τίποτα. Συμμορία που τρώει τις σάρκες του χαντμπωλ !Όλοι σας ρε όλοι σας!!ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΙΓΌΜΕΝΟΣ ΠΉΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ.ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ

Anonymous said...

ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ OVERLAY ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ , ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

Anonymous said...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΜΠΑΜΠΙΝΟ OVERLAY ΑΦΙΕΡΩΣΗ
http://www.youtube.com/watch?v=FzMDOLoYp9A

27 Οκτωβρίου 2012 3:30 μ.μ.

ΜΑ ΤΙ ΠΡΟΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Anonymous said...

the end

Anonymous said...

Το διαταύτα είναι ότι ο μεγάλος θέλει να καθαρίσει το Χατζηιωάννου (είναι γνωστό το σχέδιο εδώ και καιρό) και βάζει τα πρωτοπαλίκαρα του να κάνουν την βρώμικη δουλειά...σιγά μην ο Καψάλης σχίζει τα ρούχα του για τον Δραγκόλα, εδώ έχει φάει κόσμο και κοσμακί στην μητρόπολη για να επιβιώσει

Anonymous said...

ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΨΑΛΗ, ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ,ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΚΑΙΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΥΜΟΣ ΣΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ!
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ......

Anonymous said...

Τα Γιαννιτσά θα μας το πουν ή εσύ ή εσύ τους έβαλες ή ο μεγάλος σε έβαλε...άντε κάνε καμιά βόλτα στο Σέλι να τα βλέπεις όλα από ψηλά μήπως βρεις και καμιά άλλη παρανομία.. Ζορό μου εσύ!

Anonymous said...

1:13 μ.μ. ο μεγάλος σε έβαλε......esena pou s ebale o megalos ekei pou kathesai twra auth thn stgmh, twra exeis kwlopipila , eisai gia klwtsies pragmati

Anonymous said...

AGELUDI OTI ESPIRES THERIZIS TA DIKASU PEDIA AFTI INE I ARHI