Πρώτο θέμα η νίκη της εθνικής μας με την Ολλανδία - Τι γράφουν τα διεθνή μέσα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτο θέμα η νίκη της εθνικής μας με την Ολλανδία - Τι γράφουν τα διεθνή μέσα


 Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η νίκη της εθνικής ανδρών επί της Ολλανδίας, γεγονός που αναφέρουν διεθνείς ιστοσελίδες, όπως και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Χαρακτηριστικά:

eurohandball.com : "Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ"

Η μεγαλύτερη έκπληξη της Κυριακής σημειώθηκε στην Ελλάδα, όπου η Ολλανδία σκόνταψε με ήττα 32-28

Η Ολλανδία τη γλίτωσε την περασμένη Τετάρτη, όταν μπόρεσε να προηγηθεί μόνο με ένα γκολ απέναντι στο Βέλγιο. Έμειναν πίσω από νωρίς στο παιχνίδι τους με την Ελλάδα και δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν ρυθμό, δεχόμενοι την πρώτη τους ήττα στα Προκριματικά του EHF EURO 2024. Για την Ελλάδα, ήταν η πρώτη τους νίκη μετά από έξι ήττες στα προκριματικά των προηγούμενων ετών, κάτι που θα μπορούσε να τους βοηθήσει να διεκδικήσουν για τα καλά για μια θέση στο EHF EURO του 2024, για πρώτη φορά στην ιστορία της. ....

handball-planet.com : ¨Η κούρσα για το EURO 2024: Η Ελλάδα έρχεται"

Η ομάδα της Ελλάδας έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στη 2η αγωνιστική των προκριματικών του EHF EURO 2024 ανδρών κερδίζοντας εντός έδρας την Ολλανδία με 32:28 (15:12) .

Αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός για την ομάδα που δεν έπαιξε ποτέ σε EHF EURO και οι μόνες εμφανίσεις της σε τελικές φάσεις, ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ως οικοδεσπότης και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2005 στην Τυνησία.

O πρώην διεθνής αθλητής και νυν σχολιαστής, έγραψε στη σελίδα του που ακολουθούν 7.500 φίλοι του αθλήματος:






No comments