ΠΑΟΚ 4 Χ 4 , κατέβαλε και την ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ 4 Χ 4 , κατέβαλε και την ΧΑΝΘ


Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 32-27 στη Μίκρα, την συμπολίτισα του ΧΑΝΘ και έφθασε στις 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει στο εφετινό πρωτάθλημα της Handball Premier, καθώς, κατέβαλλε διαδοχικά Δούκα και Δράμα στη Μίκρα , Ιωνικό Ν.Φ. στην Αθήνα και ΧΑΝΘ και πάλι ως γηπεδούχος.

Δίχως μόνο τον Δ.Τριανταφυλλίδη, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την αρχή της αναμέτρησης, περιόρισε την αντίπαλο του, είχε καλές επιλογές και έφθασε σε προβάδισμα ακόμα και με 9 τέρματα ( 28-19 στο 45΄ ).

Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε ως στόχο τις 4 νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, τον πέτυχε και συνεχίζει, πάντα φιλόδοξος.

Στην επιστροφή του στη Μίκρα, ως αντίπαλος αυτή τη φορά του ΠΑΟΚ μετά από 15 χρόνια, ο Αποστόλης Παλάσκας γνώρισε την ήττα ως παίκτης της ΧΑΝΘ, ωστόσο ο ίδιος σημείωσε 7 γκολ ( πρώτος σκόρερ στο παιχνίδι, μαζί με τον Τζωρτζίνη του ΠΑΟΚ, επίσης με 7 τέρματα ), η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική, είχε ρυθμό στην απόδοση της και μείωσε στο τελευταίο πεντάλεπτο τη διαφορά στα 5 τέρματα, δημιουργώντας την αίσθηση ότι είναι σε θέση να παλέψει με αξιώσεις για τον στόχο της, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Ελειψαν από την ΧΑΝΘ οι Πετρίδης, Σαρηγιαννίδης, Σαρ'αφης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάνος Γούσιος είπε :  '' Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά σε ένα ματς με δύο διαφορετικές εικόνες, αλλά, στην επανάληψη το μυαλό μας δεν ήταν εδώ. Σίγουρα πρέπει να το δούμε αυτό και να το διορθώσουμε γιατί ακολουθεί μία σειρά από δύσκολα παιχνίδια, με ιδιαιτερότητες και πρέπει να παρουσιασθούμε περισσότερο σταθεροί σε ότι αφορά την απόδοση μας ''.

Και ο τεχνικός της ΧΑΝΘ Γιώργος Μαστορόγιαννης : '' Μας λείπουν πολλά τέτοια παιχνίδια, με καλύτερες ομάδες αλλά από αυτά τα ματς έχουμε μόνο να κερδίσουμε στοιχεία που θα μας είναι χρήσιμα στις επόμενες καθοριστικές για τον στόχο μας αναμετρήσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε 60 λεπτά και αυτό κάναμε έως το τέλος, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ίσως ο ΠΑΟΚ χαλάρωσε από ένα σημείο και έπειτα ''

Τα πεντάλεπτα : 3-1, 6-4, 7-5, 11-8, 14-10, 17-11 ( ημίχρονο ),  20-13, 24-18, 28-19, 30-22, 31-24 , 32-27.

Διαιτητές : Γράψας-Κυριάκου

Δίλεπτα : 6-1     , Πέναλτυ : 1/1, 1/1

ΠΑΟΚ :  Γκίγκοφ, Τσαναξίδης 3, Ελευθεριάδης 1,  Δούγιας 3,  Τσαμουρίδης  3, Νικολαϊδης, Αποστόλου 1,  Παπάζογλου 4, Βελισσαρίου, Τ. Τριανταφυλλίδης 2, Μοισίλοφ, Κουκμίσης 4, Καβουσανάκης 1, Λαδάκης 3, Τζωρτζίνης 7, Γιαβασίδης.

ΧΑΝΘ :   Παλάσκας 7, Ανδρεαδάκης 1,  Ιωαννίδης 1,   Μπίλλιας 3, Κουκλοτίδης , Κυριακίδης , Παλάσκας, Σ. Σαράφης 5, Σκούφας 2, Τσιρογιάννης, Καράγγελος 4, Πάντζιος, Παπαδόπουλος, Βαρδάκας 4, Αγαθόνικος, Γιαννακίδης. 

No comments