'' Υποστηρίζουμε την ΑΕΚ μόνο με τη φωνή μας ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Υποστηρίζουμε την ΑΕΚ μόνο με τη φωνή μας ! ''

 


Η ΑΕΚ μας, την Δευτέρα 19/9 στις 19:00, υποδέχεται στο Κλειστό «Γ. Κασιμάτης» τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και για την είσοδο των θεατών, η θύρα της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης», η οποία βρίσκεται παραπλεύρως της Πύλης Μαραθωνίου Α’ του ΟΑΚΑ, θα ανοίξει στις 17:45 ενώ όπως επεσήμανε η ΑΕΚ, στην  είσοδο θα πραγματοποιηθούν πολύ αυστηροί έλεγχοι από την Αστυνομία.

Το σύνθημα για την ΑΕΚ είναι : '' Προστατεύουμε την ΑΕΚ μας, την υποστηρίζουμε μαζικά και παθιασμένα, μόνο με τη φωνή μας ''. 

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Φωκών 9)  και την Δευτέρα 19/09 από τις 10:00 έως τις 17:00. 

Σε περίπτωση που δεν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια, θα διατίθενται και την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 10€. 

Δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2022-23, ALL SPORTS ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2022-23 και οι κάτοχοι απλού εισιτηρίου του αγώνα. 

Σύμφωνα με την ΑΕΚ , καλείται ο φίλαθλος κόσμος της να τηρήσει τα μέτρα ασφαλείας, '' να μην απαντήσει σε τυχόν προκλήσεις και να στηρίξει την ομάδα μόνο με τη φωνή του'' .

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται '' ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ''.


 


No comments