Ιδανική επιστροφή για την ΧΑΝΘ, με Απόστολο νίκης τον Παλάσκα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ιδανική επιστροφή για την ΧΑΝΘ, με Απόστολο νίκης τον Παλάσκα !

 






Στην επιστροφή της στην Handball Premier, η ΧΑΝΘ πανηγύρισε σπουδαία νίκη απέναντι στον Αερωπό Εδεσσας που έφυγε ηττημένος με 27-25 από την Θεσσαλονίκη, μετά από αμφίρροπο ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία στο σκορ μόλις στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Ο πολύπειρος Παλάσκας, με 7 γκολ στο ενεργητικό του, ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα που κρίθηκε ουσιαστικά μετά το 58΄ καθώς η ΧΑΝΘ φάνηκε περισσότερο ψύχραιμη στις πιο αποφασιστικές στιγμές, όταν ο Αερωπός είχε πλησιάσει στο ένα γκολ.
Η επιτυχία πανηγυρίσθηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους παίκτες της ΧΑΝΘ, οι οποίοι είχαν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους στο γήπεδο τους.

Τα πεντάλεπτα : 2-1, 4-3, 6-5, 7-6, 10-9, 10-12 ( ημίχρονο ), 14-16, 16-17, 19-18, 21-20, 25-21, 27-25.

Ο προπονητής της ΧΑΝΘ Γιώργος Μαστορογιάννης που έκανε το ντεμπούτο του στη Handball Premier, τόνισε :  «Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να αποδείξει ότι έχει θέση στη Handball Premier. Πρέπει να την χαρούμε την νίκη, γιατί οι βαθμοί μετράνε πολύ και στη διάρκεια της σεζόν οι λύπες θα είναι περισσότερες από τις χαρές. Σίγουρα ο Αερωπός σε βάθος χρόνου θα είναι καλύτερος, εμείς εκμεταλλευτήκαμε τα προβλήματα του στην πρεμιέρα και πήραμε μία σημαντική νίκη», ενώ ο Αρίστος Σκούφας συμπλήρωσε ότι «δώσαμε το… 120% των δυνάμεων μας και αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Έχουμε έρθει στην ομάδα για να τα δώσουμε όλα για την παραμονή». 

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης, σημείωσε ότι «εκ του αποτελέσματος και της εικόνας μας αποδείχθηκε ότι είμασταν ανέτοιμοι ώστε να πάρουμε τους βαθμούς σε αυτή την αναμέτρηση. Μας προβληματίζει η αγωνιστική παρουσία μας, λειτουργήσαμε επιπόλαια και ανώριμα, κάτι που δεν δικαιολογείται από την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ μας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, θα δουλέψουμε στο θέμα της ομοιογένειας ώστε να αποδίδουμε στο μάξιμουμ σε κάθε αγώνα». 

Διαιτητές : Γράψας-Κυριάκου.

Δίλεπτα :    7-4     Πέναλτυ : 3/2, 1/1.

ΧΑΝΘ : Ιωαννίδης, Σαμαράς, Ανδρεαδάκης, Κουκλοτίδης, Κυριακίδης 1, Τσιρογιάννης, Σαράφης 3, Πάντζιος 1, Φιλόσογλου, Βαρδάκας 5, Παλάσκας 7, Σκούφας 3, Καράγγελος 5, Παπαδόπουλος, Πετρίδης 2, Μπίλλιας .

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : Βέρεμτσουκ, Γεωργαλής, Μουμτζιδέλλης, Κράλλης 3, Αθανασιάδης, Τοτίδης, Μήγγας 2, Κουκουτσίδης 5, Κωστακίδης 4, Τσέλιος, Μπουτκάρης , Παπαγιάννης 2, Μπούλκιν 3, Μποκάρεφ 4, Μαυροδουλάκης 2, Γιαννούσης.

No comments